ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   מה הולך חברים? סרטון חדש (https://israelbody.com/showthread.php?t=76191)

Billie 12-07-12 22:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 1137145)
כל הכבוד אחי !
לגבי "הטכניקה הלקויה" שהעירו לך, אני מאמין לך שזאת הצורת עבודה שלך וזה מה שעובד עליך ואתה יודע מה אתה עושה..
אני גם מסכים שטכניקה נכונה חשובה ביותר, אבל לפעמים לדעתי, ניסיון ו"מה שעובד עליך" עולים על זה. (חוץ מזה אני לא רואה פה איזה משהו מטורף שאפשר להגיד "אחי הגב שלך בדרך לבית קברות..")
שוב, באמת כל הכבוד למרות שהייתי סקרן לראות אותך יוצא למאסה ארוכה ועולה על במות..

אני אומנם לוקח את זה יותר קיצוני אבל, מראה עולה על בריאות? לפי דעתך.

SiX PACK 12-07-12 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי homie (הודעה 1137113)
אני צודק.

כי ככה בא לי, חח.

יאלה ליצנים יום טוב

במה בדיוק אתה צודק? אתה לא יודע להבדיל בין מוט עם 100 ק"ג ל 120 ק"ג?

הגב בבדליפט אמור להייות מוקשת לקלפי פנים (מה שלא ניתן לזהות בסרטון כי צולם מקדימה) והתחת בחוץ.

ובקשר למשקלי עבודה שלי, אני מאמין מאוד בעבודה כבדה, אך משקלי עבודה של אחד ואחד זה זה נתון אינדיבידואלי וכל אחד לגופו, לגופי אני עובד כבד.

זה כמו שאני יעיר לך שאתה נראה כמו קציצה לעומתי, זה פורום של פיתוח גוף ואני כבודיבילדר מסתובב על 6% שומן ועם קובייות בבטן כל השנה. הגזמת עם הביקורת שלך כאילו שאני פאוורליפטר או מרים משקולות אולימפי.

למי ששאל בקשר לתזונה, אני על דייטת דלת פחמימות.

תודה על התגובות ולמי שאהב תסרטון.

אלון

SiX PACK 12-07-12 23:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי billie (הודעה 1137156)

אני מניך שהוא התכוון נסיון versus ה "תורה" או מה שכתוב בספר.

הגב שלי מרגיש מצויין אחרי 8 שנים של הרמת משקולות, גם בלי עצותם של גאוני הפורום.

david204 13-07-12 00:32

כל הכבוד גבר

אתה יכול לערוך בחזרה את הכותרת ל"סרטון מוטיבציה"

טייני 13-07-12 01:14

ציטוט:

שם המשחק הוא הקרבה גבר.

denous 13-07-12 15:20

ציטוט:

קצת יותר מדי קיצוני הייתי אומר..
כמובן שבריאות עולה בכמה רמות על מראה..
ואני חושב שאלון ענה לך על זה בצורה מדוייקת...
שלא נדבר על הפווארליפטרים שמגיבים כאן, כל הסרטונים המטורפים של פווארליפטרים מקצועיים או שלהם תמיד גובלים בטכניקה לקוייה במקצת אם לא בדרך לפציעה.

Homie 13-07-12 16:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 1137161)
במה בדיוק אתה צודק? אתה לא יודע להבדיל בין מוט עם 100 ק"ג ל 120 ק"ג?

הגב בבדליפט אמור להייות מוקשת לקלפי פנים (מה שלא ניתן לזהות בסרטון כי צולם מקדימה) והתחת בחוץ.

ובקשר למשקלי עבודה שלי, אני מאמין מאוד בעבודה כבדה, אך משקלי עבודה של אחד ואחד זה זה נתון אינדיבידואלי וכל אחד לגופו, לגופי אני עובד כבד.

זה כמו שאני יעיר לך שאתה נראה כמו קציצה לעומתי, זה פורום של פיתוח גוף ואני כבודיבילדר מסתובב על 6% שומן ועם קובייות בבטן כל השנה. הגזמת עם הביקורת שלך כאילו שאני פאוורליפטר או מרים משקולות אולימפי.

למי ששאל בקשר לתזונה, אני על דייטת דלת פחמימות.

תודה על התגובות ולמי שאהב תסרטון.

אלון

אתה צודק. כולכם צודקים. אני והמדע טועים.

david204 13-07-12 16:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי homie (הודעה 1137209)

לפי המדע אחוז שומן גבוהה מזיק לבריאות... בטוח שאתה מיושר עם המדע?

SiX PACK 13-07-12 18:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי homie (הודעה 1137209)

וזה מבנאדם ששואף לאחוז שומן 20 +? מי אמר שהמדע הוא לצדך?

רצף השארות "הפאר" שלך לא מגבות אותך ואינן בכלל קשורות אל הפורום הזה, זהו פורום של פיתוח גוף. כח ותכניקה הם זוויות שקשורות לנושא אך שולייות בייחס אל מראה.

כשאתה אומר משפט כמו "לא איכפת לי ממראה, אני רוצה להייות חזק, אני רוצה אחוז שומן 20 +" אתה בעצם מנסה לגבות את העובדה שקשלת כבודיבילדר, או שבעצם אתה פשוט לא שם לב שאתה במקום הלא נכון?

Homie 13-07-12 19:03

אני לא אמרתי אף פעם שאני שואף לאחוז שומן 20 +
אתם פשוט כל כך עסוקים בשטחיות שאתם לא מצליחים להבין מאחורי זה
ואו להבין תהליכים מטאבולים פשוטים יחסית שקוראים ומתבטאים בצורה שונה אצל כל בן אדם.

לכל הגאונים פה,
בואו תסבירו לי שאני אראה שאתם מבינים משו בחיים שלכם,
למה אחוז שומן גבוה נחשב מזיק, מה נחשב אחוז שומן גבוה (כי איזור ה20-25 לא נחשב מזיק).
אתם אוהבים לזרוק ביטויים באוויר שאין לכם מושג לגביהם.

אלון אתה מנסה להגיד שכל פוואר ליפטר הוא אדם שרצה להיות בודיבילדר, כי זה מה שכולם רוצים להיות
ואם הוא לא מצליח אז הוא פשוט מוותר לגמרי ומתאמן רק כוח?

אני לא מאמין שאני שוב נגרר לוויכוח כזה, טוב ננסה שהפעם באמת יהיה האחרון כי זה מתחיל להיות מצחיק.

SiX PACK 13-07-12 19:37

אני אומר שאני לא נרשם לפורום של פאוורליפטרים ומעיר להם על אחוזי שומן גבוהים ולמה אין להם קובייות בבטן.

אבל עזוב, בוא נרד מזה, יש לי דברים לעשות. סוף שבוע מהנה לכולם :)

RAM700 13-07-12 20:31

סרטון מרשים, ואתה עוד יותר.

Shape 13-07-12 20:32

גבר, אמרתי לך כבר להפסיק להעלות סרטונים...
חח אחלה שייפ אחי תמשיך להפציץ !

!Demon! 14-07-12 11:34

שייפ קטלני ביותר ,כרגיל!

ולשאר חלאס לקנא ,תפרגנו לבן אדם ...לא יזיק

Yogev22 14-07-12 13:44

אלון - בדיאטת דלת פחמימות שאתה עושה- עד כמה גרם פחמימה ליום אתה מגביל את עצמך?

david204 14-07-12 15:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי homie (הודעה 1137230)
אני לא אמרתי אף פעם שאני שואף לאחוז שומן 20 +
אתם פשוט כל כך עסוקים בשטחיות שאתם לא מצליחים להבין מאחורי זה
ואו להבין תהליכים מטאבולים פשוטים יחסית שקוראים ומתבטאים בצורה שונה אצל כל בן אדם.

לכל הגאונים פה,
בואו תסבירו לי שאני אראה שאתם מבינים משו בחיים שלכם,
למה אחוז שומן גבוה נחשב מזיק, מה נחשב אחוז שומן גבוה (כי איזור ה20-25 לא נחשב מזיק).
אתם אוהבים לזרוק ביטויים באוויר שאין לכם מושג לגביהם.

אלון אתה מנסה להגיד שכל פוואר ליפטר הוא אדם שרצה להיות בודיבילדר, כי זה מה שכולם רוצים להיות
ואם הוא לא מצליח אז הוא פשוט מוותר לגמרי ומתאמן רק כוח?

אני לא מאמין שאני שוב נגרר לוויכוח כזה, טוב ננסה שהפעם באמת יהיה האחרון כי זה מתחיל להיות מצחיק.

ככל שאחוז השומן בגופך מעל הרמות הממוצעות (עד 20% לגבר ועד 30% לאישה), הסיכון למחלות הקשורות למשקל יתר עולה. מחלות אלו הן מחלות לב, יתר לחץ דם, סוכרת, אבנים בכיס המרה, אוסטיוארטריטיס וסוגים שונים של סרטן.

מצטער חבר...נטו בשבילך, לא נגדך.

Homie 14-07-12 17:14

אתם ממש מצחיקים אותי באמת, לתת חצאי תשובות כי אתה יודע לעשות קופי פייסט..

jackson%% 14-07-12 17:37

האמת אני לא פעיל פה מזמן מסיבות כאלה ואחרות,אבל בכול זאת זה הפורום הראשון והיחידי שנרשמתי אליו בחיים אז אני עוקב פה פעם ב...ליראות היתקדמות של אנשים ישנים(חבר'ה ישנים,כמה שנים אחורה)שאני זוכר מפה עוד לפני שהתגייסתי,הרוב כבר אינם פעילים והאמת אני מבין הרמה ירדה בכמה רמות למרות שאני זוכר את סיקס פאק עושה פה צחוקים עם כול מיני פוסטים מפגרים חח ועוד כמה חבר'ה רציניים כמו ארבל ועוד,שאני בספק אם החדשים פה מכירים אבל הייתה רמה טובה........בכול אופן הומי שמתי לב שכימאת בכול היזדמנות שיש לך אתה משמיץ סוג מסויים של אנשים (ה"האלה עם הקוביות")וסתם מוריד מהרמה שממילא לא בשמיים,חבל...כי להגיד דברים כמו אני יותר טוב מ90% מהפורום או חזק יותר זה ילדודתי ואני לא מבין לאן זה מוביל אותך,ותאכלס לא לפרגן לאחד שניראה כמו אלון זה לקנאות פשוטו כמשמעו....ועוד דבר אחד "הדשא של השכן תמיד יותר ירוק" אז להיתסכל על אנשים בחו"ל זה לא חוכמה...

RAM700 14-07-12 19:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 1137270)
האמת אני לא פעיל פה מזמן מסיבות כאלה ואחרות,אבל בכול זאת זה הפורום הראשון והיחידי שנרשמתי אליו בחיים אז אני עוקב פה פעם ב...ליראות היתקדמות של אנשים ישנים(חבר'ה ישנים,כמה שנים אחורה)שאני זוכר מפה עוד לפני שהתגייסתי,הרוב כבר אינם פעילים והאמת אני מבין הרמה ירדה בכמה רמות למרות שאני זוכר את סיקס פאק עושה פה צחוקים עם כול מיני פוסטים מפגרים חח ועוד כמה חבר'ה רציניים כמו ארבל ועוד,שאני בספק אם החדשים פה מכירים אבל הייתה רמה טובה........בכול אופן הומי שמתי לב שכימאת בכול היזדמנות שיש לך אתה משמיץ סוג מסויים של אנשים (ה"האלה עם הקוביות")וסתם מוריד מהרמה שממילא לא בשמיים,חבל...כי להגיד דברים כמו אני יותר טוב מ90% מהפורום או חזק יותר זה ילדודתי ואני לא מבין לאן זה מוביל אותך,ותאכלס לא לפרגן לאחד שניראה כמו אלון זה לקנאות פשוטו כמשמעו....ועוד דבר אחד "הדשא של השכן תמיד יותר ירוק" אז להיתסכל על אנשים בחו"ל זה לא חוכמה...

אתה כל כך צודק.
הבעיה היא שהוא תקוע בבועה מוזרה משלו ולא יעזור שום דבר שיגידו לו
אני לא למדתי שפשוט צריך להתעלם מאנשים כמוהו שחיים בסרט.
הלוואי שהיה אפשר להרחיק אותו מהפורום לצמיתות, זה היה משנה כל כך הרבה פה לטובה.

Homie 14-07-12 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 1137270)

פרגנתי מאוד לאלון, אמרתי שהוא נראה טוב מאוד, אבל בין זה לבין לעלות סרטונים עם טכניקה לקויה..
אני לא משמיץ אף אחד בלי סיבה, תאמין לי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ