![]() |
ציטוט:
פעם אני אני הגעתי ככה ל130 7 שהייתי 69 והיום אם טכניקה טובה אני הולך מכות אם ה120 של 5 גם בדדליפט הזה רואים בברור שיש שהורס לעצמך את הגב רק בחזקה וזה רק 211 אם הייתה מוסיף עוד 40 קילו הייתה מת וצועק בבית חולים בנץ 150 אתה בטח מבין את סקפתיות שלי זה באמת נישמע כאילו לועג למיקצוע של פיתוח גוף ציטוט:
|
ציטוט:
היה מצחיק 2. מי זה המעריצים האלה? מהכתבה באתר של החדר כושר שלך? 3. אתה לא שומר תזונה אבל גם לא רואים שאתה גדל 5.הרבה יותר מגניב להתאמן עם טבעות וסולמות במקום להשתעמם עם המוטות והצלחות אבל אם אתה לא מפתח גוף ואתה לא עוזר לאנשים ששואלים שאלות אז למה אתה כאן? כדורגלן או טניסאי לא יפרסם את התמונות שלו כאן בלי הפסקה אם הוא לא עוסק בפיתוח גוף 6. אבל זה הכל שטויות הכי חשוב שאתה אוהב ונהנה ממה שאתה עושה באימונים |
דור תביא בנץ 150
|
קודם כל zyzz לא צריך לשמש מודל לאף אחד מי שמנופח מסטרואידים בסוף גומר רע.
דבר שני דור אתה יכול להיות הרבה יותר 'סלב' ממנו אם תרצה זה עניין של פרסום הקליפים וקליפים יותר איכותיים ומושקעים, אבל כנראה שאתה לא הכי רוצה את זה. כי תכלס אין בעיה לסדר לך שיהיו גם אלף מגיבים לכל קליפ שלך אם תגיד. אחלה וולפייפר מושקע מי שעשה את זה תותח ו"עצוב" שבנים מעריצים אותך, אחי רוב המעריצים של zyzz או כל בילדר אחר הם בנים ובילדרים אחרים, לא בנות. יש לך גם מישהי אז מה אתה צריך מעריצות? :tongue: חוצמזה מה זה משנה אם הוא עוסק או לא בתזונה. פה יש מדד הכי קל שכולם יכולים לראות וזה התוצאה הסופית. אם הגוף מעולה וזה טבעי אז לא משנה אם זה סולמות או תרגילי כח והרמת אבנים ממקום למקום כמו שעושים היום בקרוספיט אם מתאמנים מספיק ומוסיפים הקפדה קצת בתזונה בסוף בונים גוף. |
|
ציטוט:
אף פה לא אומר שמה שאתה עושה לא קשה אבל זה לא קשור בשיט למה שדיברנו מיקודם זה רק מראה שאתה לא מסוגל לחטוף מכה לאגו |
חחחחחחחחחחחחח מה הקטע בלשים את השירים ואת השם של מישהו אחר ולמכור את עצמך?
תמציא משהו שמייצג אותך זיזוונאבי אתה,ומאיפה אתה יודע מה הוא לקח או לא לקח?,מי אמר שהוא מת מסטרודאידים?,מצד אחד אתה בוכה וכל פוסט מנסה להוכיח שאתה טיבעי ומצד שני את זורק על מישהו (זיז) שנראה טוב שהוא מזריק. |
ציטוט:
2.מאדם שהכיר אותי , סיפר לי שהאדם ביצע סייקל אחד. לא מעבר אבל עדיין זה נחשב. 3.אני מכיר עוד מספיק אנשים מפורסמים שאני לא רוצה להרוס את שמם כטבעיים שלוקחים. 4.זה חלק מהטריביוט למוות שלו , כי מאד אהבתי תבחור. זה לזכרו סוג של. 5.אני בניגוד לכולם באמת טבעי ועושה כל 3 שבועות בדיקות דם מקיפות כדי שאם יום אחד אני אצתרך בסיטואציה זו או אחרת להראות למישהו שתהיינה לי הוכחות. |
ציטוט:
|
דור אתה נראה בנזונה ויש לך גוף מטרה להרבה אנשים בפורום , וכן - גם בשבילי הגוף שלך הוא מטרה.
|
המון כבוד אחי .
|
:):):):) אעלק לא שומר תזונה לא רק שאתה שומר אתה גם על חומרים תפסיק לזיין לנו בשכל,אם היית גאה במה שאתה עושה לא היו מתייחסים אליך ככה,והיית מת להיות כמו זיז אתה אפילו לא ילד כאפות שלו גם במאסה וגם בחיטוב
|
ציטוט:
|
הלחצת כבר את כל המכון עם התרגילים האלה שלך...
|
ציטוט:
שנה אתה רק מדבר על זה שאתה טבעי בזמן שאתה פתאום אומר לנו שאתה עושה בדיקות דם כל שלוש שבועות... כדי "שכתהייה בסיטואציה שתצטרך להראות את ההוכחות למישהו". זה לא סיטואציה מספיק טובה בשביל להביא "הוכחות"? |
זה טבעי זה?
נראה לך שיכול להיות כזה גוף מטבעות וסולמות??????? |
ציטוט:
http://up353.siz.co.il/up3/vhmwynyzzn2k.jpg רוצה גם תסיסמא והת.ז לאתר של מכבי לראות בעצמך? |
זהו שהוא לא משקר, כול הפייסבוק שלו גלידות המבורגרים וציטים :(
|
אהבתי בקליפ איך לאט לאט הבחורות מתאספות שם פורסות מזרונים להגניב עליו מבטים
:) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ