ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   הכנתי לי תפריט-דרושה חוות דעת שלכם :) (https://israelbody.com/showthread.php?t=74612)

shamen 14-01-12 13:15

וואלה מגניב. של איזה חברה? סטארקיסט? יש לי משקל בבית אבל לא בדקתי את זה אף פעם.

nadavmoore 14-01-12 13:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mor1995 (הודעה 1124348)
מה אתם מציעים לעשות בשבת?
עם כל הארוחות עם המשפחה וזה?
מה לגבי האוכל המבושל,(עופות,בשר,וכל זה)
מה לגבי דגים(אתם יודעים על איזה דגים אני מדבר)
סלטים(שרובם כוללים מיונז)
לחם
מה אתם אוכלים בשבת כשאתם בתקופת חיטוב\הרזיה והורדת שומן
ומה אתם ממליצים לי?

בתקופת חיטוב יש דבר שנקרא העמסת פחמימות אפשר לשמור את היום הזה ליום שבת שיש את האוכל הזה והכל יהיה בסדר, אם תועיל בטובך לקרוא מאמרים ונעוצים אולי לא תשאל שאלות מפגרות.

IGOR 14-01-12 13:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shamen (הודעה 1124358)
וואלה מגניב. של איזה חברה? סטארקיסט? יש לי משקל בבית אבל לא בדקתי את זה אף פעם.

כן שלהם חח.. תבדוק תבדוק אתה תראה שסתם כתוב לך. מקסימום תתלונן מה אכפת לך תקבל ארגז. אבל תחפור להם.

mor1995 14-01-12 14:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1124363)
אם תועיל בטובך לקרוא מאמרים ונעוצים אולי לא תשאל שאלות מפגרות.

אם תואיל בטובך לקרוא את השאלה כמו בנאדם ולא לקפוץ כמו אדיוט,היית רואה ששאלתי על דברים ספציפיים.
אני מודע להעמסת פחמימות.
רציתי לדעת ספציפית לגבי המקרה שלי שאני מנסה לרדת דרסטית.
עוד מישהו עם תשובות לא מתחכמות?

shamen 14-01-12 15:55

וואלה איגור תודה, אני אבדוק את העניין.
ומור לגבי השאלה שלך, גם בתקופת חיטוב כדאי לתת יום אחד של תזונה מלאת פחמימות גם כדי "לשחק" עם החילוף חומרים שלא יתרגל וגם להעמיס פחמימות. אז כמו שאמרו כבר, קח לך את יום שבת ותאכל בו את כל המאכלים שאתה אוהב וכמובן עדיף לשמור על טאקט ולא לאכול מכל הבא ליד.

ariel!! 14-01-12 16:36

בגלל זה אמרתי שאתה צדק גם לי קורא דברים כאלה שאחרי סינון נישאר לי משו כמו 60 גרם

nadavmoore 15-01-12 08:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mor1995 (הודעה 1124372)
אם תואיל בטובך לקרוא את השאלה כמו בנאדם ולא לקפוץ כמו אדיוט,היית רואה ששאלתי על דברים ספציפיים.
אני מודע להעמסת פחמימות.
רציתי לדעת ספציפית לגבי המקרה שלי שאני מנסה לרדת דרסטית.
עוד מישהו עם תשובות לא מתחכמות?

קראתי את השאלה שלך ולא הבנתי איך החיטוב שלך אמור להיות שונה מכל בן אדם אחר. כי אתה רוצה "ירידה דרסטית"? מי לא. חיטוב זה חיטוב לא משנה אם אתה עושה אותו מ300 קילו או מ100 קילו יש דרך לעשות אותו, העמסת פחימות עושים כדי שלא תתקע וגם כדי שלא יצא לך מהתחת החיטוב ותתחיל לזייף.
קיצר התפריט שלך חרא אתה לא תחזיק יותר מחודשיים וגם אתה תתקע מהר מאד גם במשקלי עבודה גם באנרגיה וגם בירידה במשקל, בהצלחה אחי.:ph34r: זה מספיק מתחכם בשבילך?

mor1995 15-01-12 11:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1124428)
קראתי את השאלה שלך ולא הבנתי איך החיטוב שלך אמור להיות שונה מכל בן אדם אחר. כי אתה רוצה "ירידה דרסטית"? מי לא. חיטוב זה חיטוב לא משנה אם אתה עושה אותו מ300 קילו או מ100 קילו יש דרך לעשות אותו, העמסת פחימות עושים כדי שלא תתקע וגם כדי שלא יצא לך מהתחת החיטוב ותתחיל לזייף.
קיצר התפריט שלך חרא אתה לא תחזיק יותר מחודשיים וגם אתה תתקע מהר מאד גם במשקלי עבודה גם באנרגיה וגם בירידה במשקל, בהצלחה אחי.:ph34r: זה מספיק מתחכם בשבילך?

ניפגש עוד 3 חודשים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:44.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ