ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   כמה חלבון מומלץ לאכול בארוחה כדי שהספיגה לשריר תהיה מקסימלית ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=74450)

itay301 26-12-11 19:32

מישו יכול בבקשה לתת קצת יותר פרטים על האנאבוליק דיאט ?
דרך אגב אני עכשיו במאסה - זה יעזור לי או שזה לתקופת חיטוב יותר?

nadavmoore 26-12-11 20:11

עזוב אות אחי , זה יותר מידי חלבון בשבילך הרי רק 35 נספג בארוחה.

itay301 26-12-11 21:03

אחי אני דיי חדש בבאדיבילדינג שאלתי רק בשביל לנסות להבין יותר על הספיגה אם לא באלך להסביר לי ואתה מעדיף להסתלבט עליי אז לך על זה

nadavmoore 26-12-11 23:06

אני מסתלבט עליך כי אתה מעלה פה שאלות של מיתוסים של לפני 200 שנה במקום ללכת ולחקור בעצמך

JaSoN.B 27-12-11 03:46

העיקרון של האנאבוליק דיאט זה לאכול הרבה חלבון ושומן איכותי ופחות פחמימות. אם זה למסה או לחיטוב זה תלוי במאזן הקלורי שאתה עושה בדיאטה... אבל אני משתמש בדיאטה הזאת לשתי התקופות.
אני מאוד ממליץ עלייה כי אני תמיד מרגיש קליל ולא מפוצץ בנוזלים ביגלל הכמות הקטנה של הפחמימות.

itay301 27-12-11 10:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jason.b (הודעה 1122867)
העיקרון של האנאבוליק דיאט זה לאכול הרבה חלבון ושומן איכותי ופחות פחמימות. אם זה למסה או לחיטוב זה תלוי במאזן הקלורי שאתה עושה בדיאטה... אבל אני משתמש בדיאטה הזאת לשתי התקופות.
אני מאוד ממליץ עלייה כי אני תמיד מרגיש קליל ולא מפוצץ בנוזלים ביגלל הכמות הקטנה של הפחמימות.

סבבה תודה אני חושב שאני יעשה חודש נסיון
ודרך אגב פחות או יותר איך האחוזים באנאבוליק דיאט הזאת מתחלקים לחלבון פחמימה ושומן ?

itay301 27-12-11 10:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1122857)
אני מסתלבט עליך כי אתה מעלה פה שאלות של מיתוסים של לפני 200 שנה במקום ללכת ולחקור בעצמך

רוב הדברים יושבים טוב בראש וחקרתי הרבה מאוד נושאים תאמין לי פשוט לגבי המיתוס הזה ספציפית היו הרבה דעות בהרבה מאמרים שונים כל מקום אומר דבר שונה ורציתי לסדר לי את זה קצת כדי לא לעשות טעויות ...... קיצור סתכל על זה איך שאתה רוצה

kalcarman 27-12-11 12:25

מצטטר לומר לכם... כל. שטויות האלה של לספוג רק 35 או 25 גרם חלבון באקוחה נשמע לי ככ מפגרר...תחשוב על אנשים פעם.. אדם הקדמון.. היה רעב כל היום עד שהו צד איזה חייה ואכל ממנה 400 גרם (אם לא יותר)..הוא היה מקבל רקרבע מכמות החלבון שהוא הכניס?? אם זה היה נכון.. המין האנושי היה נקחד ממזמן.. הגוף שלנו זה כלי מדהים קשה לי להאמין לזה.. בסך הכל זה אוכל..

itay301 27-12-11 12:54

?????
תהיה בטוח קודם שהאדם הקדמון לא היה באדיבילדר.....
חלבון שלא ניספג לשריר הולך לגוף לתפקיד אחר שהוא גם חשוב בגוף אין בעיה לאכול 200 גרם חלבון בארוחה פשוט רק חלק מזה יילך לבניית שריר וכל השאר לתפקיד אחר....

nadavmoore 27-12-11 14:34

האדם הקדמון לפי דעתי היה נראה כמו פיל הית' בלי הסטרואידים כל היום לצוד ולעבוד עם הידיים ולאכול בשר ושומן בכל מקרה כל גוף צורך אחרת את החלבון וזה תלוי בגנטיקה אבל בעיקרון ההמלצה היא לאכול 2.5-2 כפול המשקל גוף, יומית, לא משנה אם זה ב20 ארוחות או ארוחה אחת הגוף יקח את מה שהוא צריך ואת השאר או יהפוך לאנרגיה (סוכר) וישרוף אותה או יאגור כשומן (מאגרי אנרגיה) וישרוף אותה שייצטרך

שקד21 27-12-11 19:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1122832)
הא?מה 'תה רוצה?

:boxing::boxing::boxing:

שקד21 27-12-11 19:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1122902)
האדם הקדמון לפי דעתי היה נראה כמו פיל הית' בלי הסטרואידים כל היום לצוד ולעבוד עם הידיים ולאכול בשר ושומן בכל מקרה כל גוף צורך אחרת את החלבון וזה תלוי בגנטיקה אבל בעיקרון ההמלצה היא לאכול 2.5-2 כפול המשקל גוף, יומית, לא משנה אם זה ב20 ארוחות או ארוחה אחת הגוף יקח את מה שהוא צריך ואת השאר או יהפוך לאנרגיה (סוכר) וישרוף אותה או יאגור כשומן (מאגרי אנרגיה) וישרוף אותה שייצטרך

איך הגעתה לזה שהאדם הקדמון היה שולט בטבע ? אתה חיי בסרט עאלק לצוד ולעבוד עם הידיים כל היום .. מספיק ארייה או נמר אחד תופס אותו הוא בעצמו נהפך לטרף פיל הית בלי סטרואידים עאלק :):):):) שמע נראה לי אתה בכלל לא מתאמן מה אתה עושה פה בכלל ..? ההבדל בין אדם הקדמון הוא פשוט כעיין יושן על ענפים לעומתך שאתה יושן על מזרון כל לילה .

hypertrophy 27-12-11 20:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jason.b (הודעה 1122839)
אנאבוליק דיאט בלי סלט ענקי=בהצלחה על האסלה חח

שום סלט....בנפייבר/פסיליום :)
אני נשבע שיצא לי קקי רקוב.....
האמת הייתי עושה אותה גם בסייקלים אבל אני כרגע 102 ק"ג וזה כבבבבד להשלים קלוריות מספיקות ככה בלי פחמימות

nadavmoore 28-12-11 01:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1122927)
איך הגעתה לזה שהאדם הקדמון היה שולט בטבע ? אתה חיי בסרט עאלק לצוד ולעבוד עם הידיים כל היום .. מספיק ארייה או נמר אחד תופס אותו הוא בעצמו נהפך לטרף פיל הית בלי סטרואידים עאלק :):):):) שמע נראה לי אתה בכלל לא מתאמן מה אתה עושה פה בכלל ..? ההבדל בין אדם הקדמון הוא פשוט כעיין יושן על ענפים לעומתך שאתה יושן על מזרון כל לילה .

אני באמת לא מתאמן אני עם רגל שבורה אבל ההבדל ביני לבניך הוא שאני מתאמן אני מתאמן ואתה רק חושב שאתה מתאמן , עבריין מקלדת קטן ומושתן. על חצי פורום פתחת פה התנהגות של קטן בן 4 או ילד בן 21 עם מלא חסכים אני מציע שתזיין אפילו אם זה יעלה לך הרבה כסף ואז תצא ותשתכר קצת ואולי תוריד קצת מהלחץ והחסכים שך, אגב אני לא ייגור ואם תדבר עוד פעם מילה לא במקום אני אמצא אותך ואני אתפוס אותך אז כדי שתוריד את האף למטה קצת.

אלירמבו 28-12-11 01:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1122961)
אני באמת לא מתאמן אני עם רגל שבורה אבל ההבדל ביני לבניך הוא שאני מתאמן אני מתאמן ואתה רק חושב שאתה מתאמן , עבריין מקלדת קטן ומושתן. על חצי פורום פתחת פה התנהגות של קטן בן 4 או ילד בן 21 עם מלא חסכים אני מציע שתזיין אפילו אם זה יעלה לך הרבה כסף ואז תצא ותשתכר קצת ואולי תוריד קצת מהלחץ והחסכים שך, אגב אני לא ייגור ואם תדבר עוד פעם מילה לא במקום אני אמצא אותך ואני אתפוס אותך אז כדי שתוריד את האף למטה קצת.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח......

שקד21 28-12-11 06:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1122961)

חח איזה תגובה חריפה ולמי איכעפת בכלל שיש לך רגל שבורה ..? תן לי לצוטט " ההבדל ביני לבינך הוא שאני מתאמן ואני מתאמן ואתה רק חושב שאתה מתאמן " חחח מה עובר עלייך בן אדם ? כניראה שאתה עוקב אחריי ההודעות שלי עאלק פתחתי פה פה על כולם היו כמה אנשים שהרימו תאף שלהם למעלה עם הידיים חשבו שהם החיות של הפורום אז יצאתי עליהם וכן זה מפריע לי פה שיש אנשים שחיים בתוך בועה ..

IGOR 28-12-11 11:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1122971)
חח איזה תגובה חריפה ולמי איכעפת בכלל שיש לך רגל שבורה ..? תן לי לצוטט " ההבדל ביני לבינך הוא שאני מתאמן ואני מתאמן ואתה רק חושב שאתה מתאמן " חחח מה עובר עלייך בן אדם ? כניראה שאתה עוקב אחריי ההודעות שלי עאלק פתחתי פה פה על כולם היו כמה אנשים שהרימו תאף שלהם למעלה עם הידיים חשבו שהם החיות של הפורום אז יצאתי עליהם וכן זה מפריע לי פה שיש אנשים שחיים בתוך בועה ..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אפס לא יאמן.. אחי יש תמונות חדשות של חדש האם אתה מתענג עליהם בשעות הקטנות של הלילה?!

שקד21 28-12-11 13:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR (הודעה 1122977)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אפס לא יאמן.. אחי יש תמונות חדשות של חדש האם אתה מתענג עליהם בשעות הקטנות של הלילה?!

מתענג חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הומו אתה לך לך ישניצל ירוק לך תימצוץ תסוכריות דבש שלך יבועה של סון גוקו חיי בסרט מצוייר זה חחח :D:D:D קח משהו שיעלה תאדרלין שלך

המטרה של איגור זה להיות האמצעי פה

http://www.youtube.com/watch?v=eBYBi...eature=related

nadavmoore 28-12-11 15:02

מביא לי סרטים של דרגון בול, אתה באמת ילד כאפות...בכל מקרה שתגיע לבנץ מעל 100 ולסקוואט מעל 150 תוכל לדבר איתנו בגובה העיניים עד אז לך תאונן על חדש ועל הדרגון בול זי שך. בלי קשר לא יודע אם מישהו אמר לך אבל זה שאתה מתאמן לא אומר שבנות יסתכלו על חנון טמבל כמוך וזה לא ייפתור לך את החסכים בחיים לך לפסיכולוג

IGOR 28-12-11 16:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1122992)
מתענג חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הומו אתה לך לך ישניצל ירוק לך תימצוץ תסוכריות דבש שלך יבועה של סון גוקו חיי בסרט מצוייר זה חחח :d:d:d קח משהו שיעלה תאדרלין שלך

המטרה של איגור זה להיות האמצעי פה

http://www.youtube.com/watch?v=ebybi...eature=related

lol זה אמור להעליב אותי?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ