ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מי פה מעשן ומתאמן? (https://israelbody.com/showthread.php?t=7421)

toxicity 05-04-07 23:29

תאמתי סיגריות זה באמת מסריח ניסיתי פעם אחת לא מבין מה מוצאים מזה חוץ מפוזה אבל נרגילה זה באמת כיף ככה לפתוח ראש זה סבבה זה נותן סטלה פאנן אבל גם עם הנרגילה הפסקתי כי סתם התמכרתי לזה

Johnny 05-04-07 23:35

סיגריות זה פוזה בעיקר אצל אנשים שמעשנים סיגריות רק עם חברים או רק ביציאות או משהו בנוסח. עם זאת, ברגע שאתה מעשן קופסה ביום, לא מדובר בפוזה.
כשאתה מעשן הסיגריה ממש לא מסריחה, היא מריחה כמו 6 בבוקר ליד מאפיה.

Ilan-V 05-04-07 23:39

לא יודע אני ניסיתי כמה פעמיים סיגריות איכככס בכלל לא אהבתי ונרגילה גם.. לא יודע זה לא ניתפס אצלי אני לא מעשן וזה סבבה :d אבל אחי תעשן אם אתה רוצה.... לא נירא לי שזה ישפיע

HammEr-StriKe 05-04-07 23:40

אני לא רואה איך פיתוח גוף ועישון מתחברים, זה כמו שנהג מונית שהוא על הכביש כל היום וזה בעצם מה שהוא עושה במהלך השנה יתחיל לשתות אלכוהול בזמן שהוא מסיע אנשים.. אז תחשוב על התוצאה.

סהר! 05-04-07 23:48

אני אישית יש לי אסטמה אז אני לא מתקרב לזה.(הייתי מדי פעם בישביל הפוזה וזהו)
ותדעו לכם שיש דבר שנקרא מעשן פסיבי שעומדים ליד מישהו שמעשן ומריחים ת'עשן זה נחשב שגם אתם מעשנים

Psychopath 05-04-07 23:55

שמעו אני לא מאמין שהנרגילה באמת מפריעה לביצועים, אני אוהב את הנרגילה.. זה מעבר לפוזה אני מעשן עם חברים שהדבר האחרון שאני מתייחס אליו זה פוזה.
בסיגריות אני לא נוגע ואני בחיים לא אגע, סתם חור לבריאות ולכיס

לנרגילה יש יתרון אחד >> זה לא ממכר!
אם לא תהיה לך נרגילה, אתה לא תהיה בדודא ותהיה חייב לקנות באותו יום.. גם לא קורה לי כלום אם אני לא מעשן כמה ימים..
הנרגילה זאת אומנות.. אני לא יודע איך אצלכם זה נרגילה, כי אצל רוב החובבנים זה פשוטה צינור של חמש שקל עם נרגילה שסה"f שווה 45 שקל, ראש עם טבק של 3 ב10 עם חורים בגודל גפרור.

אצלנו זה רמה של עישון..על ההכנה של הראש יושבים איזה 5 דקות... נרגילה סורית של 240 שקל (בכפר יסיף) והכל רמה.. ובאמת כיף לעשן :) ואני אוהב את זה עם יד הלב!

סוליקו 06-04-07 00:08

אתה יודע שנרגילה זה יותר גרוע בהרבה מסיגריות !! אםן אתה מעשן 2 -3 גחלים ביום אז עדיף לך לעשן סיגריות במקום

toxicity 06-04-07 00:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Psychopath
שמעו אני לא מאמין שהנרגילה באמת מפריעה לביצועים, אני אוהב את הנרגילה.. זה מעבר לפוזה אני מעשן עם חברים שהדבר האחרון שאני מתייחס אליו זה פוזה.
בסיגריות אני לא נוגע ואני בחיים לא אגע, סתם חור לבריאות ולכיס

לנרגילה יש יתרון אחד >> זה לא ממכר!
אם לא תהיה לך נרגילה, אתה לא תהיה בדודא ותהיה חייב לקנות באותו יום.. גם לא קורה לי כלום אם אני לא מעשן כמה ימים..
הנרגילה זאת אומנות.. אני לא יודע איך אצלכם זה נרגילה, כי אצל רוב החובבנים זה פשוטה צינור של חמש שקל עם נרגילה שסה"f שווה 45 שקל, ראש עם טבק של 3 ב10 עם חורים בגודל גפרור.

אצלנו זה רמה של עישון..על ההכנה של הראש יושבים איזה 5 דקות... נרגילה סורית של 240 שקל (בכפר יסיף) והכל רמה.. ובאמת כיף לעשן :) ואני אוהב את זה עם יד הלב!

הנרגילה כן תפריע לביצועים, לא עכשיו אבל בעתיד הלא כל כך רחוק.
אגב אתה אומר שאתה לא מכור, אבל בוא אני יגיד לך את זה ככה
אתה אומר בטח אני מסוגל להפסיק כל יום מתי שאני רוצה, אז תפסיק עכשיו, נחש מה? אתה לא רוצה, במצב כזה אתה נקרא כבר מכור

mrko 06-04-07 00:14

טוב אז ככה אני לא מעשן כבר שנתיים לאחר 10 שנים של קופסא ביום ו10 קילו יותר לאחר מכן.
אחד הדברים הכי קשים שהיו לי ב30 שנות חיי היה להפסיק זה אחד הדברים שבאמת עדיף לא
להתחיל וכן זה אף פעם לא עובר .

Antonator1 06-04-07 00:34

יש לי בביה"ס אנשים שמתאספים במחששה ואתה ממש רואה את הסבל על פניהם עם כל שחטה (או איך שכותבים את זה). בגיל הזה באמת הרבה מעשנים בקטנה בשביל הפוזה. יש כמה חברה'ס שאני מסתובב איתם לפעמים שאת רוב ההפסקות הם מעבירים במחששה. פשוט מגעיל המקום הזה.

SiX PACK 06-04-07 00:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
יש לי בביה"ס אנשים שמתאספים במחששה ואתה ממש רואה את הסבל על פניהם עם כל שחטה (או איך שכותבים את זה). בגיל הזה באמת הרבה מעשנים בקטנה בשביל הפוזה. יש כמה חברה'ס שאני מסתובב איתם לפעמים שאת רוב ההפסקות הם מעבירים במחששה. פשוט מגעיל המקום הזה.

חחחחח

Night_Wolf 06-04-07 00:35

מאז שהתחלתי לעסוק בפיתוח גוף זרקתי את הנרגילות שלי אחת אחרי השניה מהחלון:jockey:

yonip 06-04-07 01:24

אני מעשן נרגילה כמה פעמים בשבוע..
חח דוגרי Psychotape זה כיף אחושילינג..
איזה 2-3 גחלים ככה, לפעמים צינור קפוא, עם חברים ככה זה מביא סטלה זה כיף :)
זה לא ניראה לי משפיע כלכך =X
וחוץ מזה זה שטויות סיגריה יותר גרוע ..

Night_Wolf 06-04-07 02:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
אל תגיד לי מה להפעיל, תודה.

גחל שתיים ליום לא יפריע לו לעשות אירובי, לפחות לא בזמן הקרוב כמו שכתבתי.

גחל 2 ליום אם חברים וואלה לא יודע יכול בהחלט להיות שלא אבל אם אתה יושב בפאנן מול המחשב ומנרגל חביבי ועוד איך זה יפריע לך תנסה לעשות ריצה רצינית לא אופניים או הליכון בחדר כושר וותראה מה התגובה של הגוף שלך

Exhibit 06-04-07 04:24

נרגילה זה יותר גרוע מסיגריות, וזה כן ישפיע עליך.
עם הזמן אתה תרגיש שהסיבולת שלך נחלשת ותאמין לי שתצטער על זה מתישהו..
אני יודע שאני בחיים לא ידע בדברים האלה, בהתחשב שזה עולה מלא כסף, דופק ת'בריאות ונותן לך להרגיש כמו פוזאיסט מסכן.
דעה שלי >

DMX 06-04-07 04:30

אני מעשן עשבים...כלום חוץ מזה
סתם , לא מעשן כלום

Troya 06-04-07 11:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
אהמ אהמ :whistle:

:ph34r:

trhetrhe 06-04-07 13:05

פה ושם נרגילה.....לא מפריע!!!

Hardcore 1 06-04-07 13:23

אני מעשן ומתאמן והכל טוב אבל אני רוצה להפסיק

PcGunMan 06-04-07 13:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
מאז שהתחלתי לעסוק בפיתוח גוף זרקתי את הנרגילות שלי אחת אחרי השניה מהחלון:jockey:

כמו שצריך:diractor: איכס לא ניסיתי סיגריה ולא רוצה לנסות

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:21.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ