![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח פעם הבא תגיד שלום שהיה לך אחלה יום גבר |
מישהו פה לא יודע לקבל הערות שהן לא ״ יא ס1ססס״...
|
ציטוט:
|
תעלה תמונות כמה שבא לך מתי שבא לך.. מה אכפת לכם בכלל לא טוב לכם אל תיכנסו
|
ציטוט:
כי כשהוא מיתכונן לתחרות ומעלה תמונות כמו איזה Camera whore אז כל המתחרים שלו יראו בדיוק באיזה שייפ הוא נימצא...מה שלא תמיד טוב. למה אתה חושב שחלק מהבודיבילדרים מסתירים את הגוף שלהם עד שנייה לפני שהם עולים לבמה? זה ניקראה אלמנט ההפתעה ידידי. אבל היי צודק, מי אני ביכלל להגיב לו, אני רק רבע ממנו לפי מה שהוא אומר, אבל עוד שובעיים כשכולם יצאו עליו שהוא חופר שלא יבוא ויבכה סבבה? |
לדעתי אסור להעלות תמונות בפרקי זמן קצרים מדי!!
זה כמו המלחמה הקרה!! האויב רוצה לדעת מה הכוונות של הממשל הקומוניסטי (הבילדר לענייננו) וככה יוכל לתת דגש בהתאם!!!! |
ציטוט:
|
החלטה שלך, תעשה עם מה שאמרתי מה שאתה רוצה.
|
זה לא צריך לעניין אותכם, חלאס הבן אדם ניראה שור וניראה טוב מה הבעיה? אחח הישראלים הישראלים לא מפרגנים אף פעם זה פשוט נמאס כבר.
|
אי פירגון לא ניכנס לפה ביכלל, אף אחד לא מוריד מהערך שלו ביגלל איך שהוא ניראה. אני חושב שהוא ניראה טוב, אבל אני מביע את דעתי על משהו אחר אז זה נחשב חוסר פירגון?
ואני אגיד לך מה נימאס, שאנשים לא יודעים ליקרוא בין השורות ולהבין ת׳פואנטה העיקרית של מה שאני מנסה להגיד. |
ציטוט:
זה בכללי לכולם פה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
יכול להיות שזה בגלל שאתה נמוך ? אני רק שואל ... בכל מקרה אף אחד פה לא מתכוון להעליב אתה פשוט תופס תתחת של עצמך |
ציטוט:
כמה אהבה כמה חח |
ציטוט:
הבנאדם אוהב ת'גוף שלו הוא עבד קשה הגיע לתוצאות..מגיע לו, גם אם זה מוציא אותו ''שחצן'' אני גם אוהב להצטלם המון וזאת זכותי ואין שום קשר לביטחון :) |
וואלה גבר גדלת בזקן אחושרמוטה תמשיך להפ3י3 ולה0ריט אחי!!#!#!@
|
נראה טוב.. אבל הסרטון על הפנים אחי.
|
ציטוט:
חחח בקטנה אני עכשיו על 92 קילו כבר עליתי 20 קילו +- בחודשים מסה נקייה יחסית אולי בקרוב יעלה תמונה אני לא מעלה בכוונה חח ותודה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ