![]() |
תגידו, נפלתם על הראש?
מה הבעיה שהוא יהיה טבעי? לא הייתי מגדיר אותך בכלל בודיבילדר, הוא בקושי פיטנס... מי ישמע... היקף ידיים גג 44-45 וגם זה אני בספק, לא משהו שאי אפשר להגיע בדרכים טבעיות והוא לא נראה כזה גדול בכלל... |
ציטוט:
|
הבחור הזה לא מסיים טופ 3 בפיטנס גברים אצלנו, ואני לגמרי רציני.
ממה התלהבתם פה קיבינימט? אני מתאפק לא לנעול את הפוסט הזה. |
תנעל :):):):) בושה
|
יש אנשים שאם אני מביא להם את הפנסיונר מהבית כנסת שמתאמן בקיסר אצלי, ואכתוב שהוא "מתחרה טבעי מחו"ל", זה יספיק להם להתחיל לפתוח בורסה של הימורים וספקולציות.
כוס אמק ממה מתלהבים? שלומי יחבס - למשל - טוב מהטמבל הזה כבר עכשיו במאה דרגות. |
לא התלהבתי בכלל, כפי שאמרו פה - אי אפשר להגדיר אותו כבודיבילדר
וגם קשה להגדיר אותו כפיטנס, זאת מאחר שאין לו פרופורציה בין החזה לשאר הגוף. הבחור לא יותר מחובבן אשר רוצה להרשים בנות ברחובות אלכסנדריה היפה.. ובאמת שאני לא מבין את הרדיפה אחרי הנושא "טבעי, לא טבעי" |
חדש שתיכם נראים טוב אתה והמצרי אתה יותר חטוב ממנו אפילו והוא גדול יותר
וחדש לאף אחד לא אכפת אם אתה נראה יותר טוב ממנו LiLSauce גם אם הוא על חומרים והוא נראה ככה מי אמר שהוא עלוב? אולי זה המטרה שלו והוא רוצה לשמור? ואיגור מזה משנה עם לחדש אין 200 קילו דדליפט הוא עדיין נראה פי 4 יותר טוב ממך אחי |
ציטוט:
אני לא מבין מה יש לאנשים פה, זה פורום פיתוח גוף, לא פורום כוח. מה זה משנה כמה הוא מרים? |
איגור אידיוט לא הבין שזה פורום פיתוח גוף
ולא כוח מצידם להרים 2 קילו ולשקול 90 קילו שריר נקי זה בסדר גמור |
כירעיל יצאיר חרע..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שום באדי בילדר שואף לגוף כזה., אל תנסה להתחכם. הרי ברור שהוא לא רוצה להישאר ככה כל חיו! |
ממש לא הייתי חושב שהוא על חומרים. איך הגעתם למסקנה הזאת???
|
אני מצטער, ככה לא נראה נער מתחת לגיל 21 בלי חומרים!!!
http://img253.imageshack.us/img253/3451/ahmed.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img89.imageshack.us/img89/536/ahmred.jpg Uploaded with ImageShack.us |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מתערב שהוא לא נקי, נקודה. אין ויכוח בנושא. |
ציטוט:
ניראה לי יותר מידי זילזול שלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ