![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפני שבכלל התחלתי להשתמש בחגורת גב, עשיתי אימונים ללא חגורה, וכל פעם ניסיתי לשמור על הגב ישר ככל האפשר וכן הייתי שומר על הגב ישר אבל כנראה זה לא היה מספיק, וכאשר התחלתי להשתמש בחגורה זה סגר לי את המעגל ויחד עם זאת את כל הדאגות. בסופו של דבר כל מה שאני כותב מבוסס על עובדות מכל הניסיונות שלי ולא דעות או מחלוקות. הבנתי את נקודת המבט שלך, אני הסברתי איך ובמה זה עוזר לי ושוב עד כדי כך שזה מציל לי את החיים, אולי דווקה אתה פספסת אותי איפשהו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
והוא מדבר על חגורת גב (בטן) של פאוורליפטרים שכולה מעור חזק מאוד ועבה וכולה מקשה אחת וכו'... החגורה הזאת דוחקת את הבטן פנימה ומפעילה לחץ תוך ביטני חזק יותר לייצב את הגב. וזה בסדר גם אני פעם הייתי מתאמן עם החגורה הזאת של המשלוחי פיצה עד שהבנתי שזה סתם פסיכולגי - כאשר אתה תתאמן עם חגורה אמיתית אתה תראה את ההבדל ותזרוק את החגורה שלך בחנות פיצה הקרובה... |
ציטוט:
החוגרה שלי אומנם היא לא חגורת פאוור ליפטינג שאתה מדבר, אבל גם שלי חלקה מעור ומאוד איכותית, בזמנה עלתה לי כ500שח בכל מקרה המסר עבר :) |
ועכשיו בעניין החגורות יש על זה מחלוקת האם זה מועיל או מזיק,
ישנו מאמר של מקגיל שהוא פרופסור לבריאות הגב: http://www.nsca-lift.org/HotTopic/do...s%20-%20V3.pdf שם מוסבר שהחגורה יוצרת לחץ על חוליות הגב תחתון! ישנם כאלה שאומרים שאתה עובד עם החגורה השרירי ליבה פחות עובדים ולכן החגורה מחליפה אותם וככה אתה מצליח להרים יותר. וישנם כאלה שאומרים שהפוך בלי החגורה מאמצת מאוד את הבטן הרבה יותר מבלי חגורה. מה שמדובר כאן זה כמובן על החגורות האמיתיות ולא המזויפות של המשלוחי פיצה. ממליץ לך לא לגעת בחגורה עד שלא תגיע למשקלים (שאתה מרים!) מכובדים, עד אז תתרחק מזה! ואלה שאמרו שאין מה להשתמש בחגורה לתרגילי ידיים וכו' אפשר לראות מפתחי גוף שעושים כפיפות מרפקים עם חגורת גב! הנה בבקשה תמונה: http://up353.siz.co.il/img1/ztjyjbbm25yi.jpg |
ציטוט:
אתה זה שמתבסס על דעות שלו ואנחנו מתבססים על עובדות |
ציטוט:
|
ציטוט:
החגורות השונות - ניילון של נייק, הסוגים עם החלק שמתרחב ליד הגב התחתון ומתקצר ליד הבטן וכהנה וכהנה , כולן ככלל שוות לתחת ולא עוזרות בשום דבר חוץ מלספק לאנשים כמוך סיבה להוציא מאות שקלים עליהן (אני את שלי קניתי ב -80$ ונראה לי שהיא תשמש אותי טוב טוב לעוד כמה עשרות שנים), כמובן שהן לא עוזרות בייצוב הגב התחתון ובטח ובטח שלא ימנעו פציעה בחוליות עמוד השדרה/שרירי הגב התחתון במקרה שבו האגו ינסה להרים את המשקלים אוטופיים בגלל איזה כוסית שעברה ליד בדיוק לפני שהתחלת סט. פציעות קורות כאשר התוכנית אימונים שלך לא מתוכננת כמו שצריך, מתי שאתה לא מתאושש מספיק מאימון לאימון, מתי שהטכניקה שלך חרא (במלוא מובן המילה), ומתי שהאגו שלך מנסה לעשות שטויות שעולות בסוף בבריאות. תבחר את אחת התשובות שהכי מתאימה לך. לחגורה אין קשר לפציעות, במקרה הטוב היא תעזור לך להרים קצת יותר משקל ממה שאתה מרים ובמקרה הגרוע היא סתם תיצור אי נוחות באזור המתניים בזמן שתשבור מקביל בסקוואט. אלא הנסמכים על כך שהחגורה תסדר להם את החיים מקבלים את המציאות על מגש של כסף עם עוף מכובס בבית החולים בדרך לטיפולים/ניתוח בחוליות עמוד השדרה. אני מקווה שהבנת את המסר בכל מקרה שמחתי לעזור לך להבין מה החבר'ה פה ניסו להסביר לך. ערב טוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מביא לך קישור מהפורום הזה עצמו שהעתיקו את ההמצאים: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=5952 |
ארקדי יש לך חגורה אורטופדית?
|
נראה לי ארקדי מדבר בכלל על חגורה אורטופדית ולא על חגורת אימונים.
ארקדי אם אתה מדבר על חגורה אורטופדית פה זה לא פורום אורטופדיה שמדברים על חגורה מתכוונים לחגורת פאוורליפטינג שמטרתה היא לאימוני משקולות ולא ליישורי גב. כנראה שפה אתה פיספסת בגדול |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ