ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   מספר שאלות בנוגע לאבקת חלבון נקי מי גבינה (https://israelbody.com/showthread.php?t=73609)

HammEr-StriKe 16-10-11 10:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arkadi.Kr (הודעה 1116801)
תודה על התשובה, אבל נראה לי לא ענית לי על השאלה שהתכוונתי אליה...

הנה:

ארקדי, לגבי חומר e102 ששאלת עליו, אני לא יודע על כך הרבה.. זה טרטרזין, אני לא סבור באילו תוספים הוא כלול, סביר להניח שזה במינון ממש מינורי, כמובן אל תתפוס אותי במילה.. מה שאני כן יודע שזה לא נכלל בכל תוסף שנמכר.
העצה הכי טובה לי אלייך, אם וכאשר אתה רוצה לרכוש את המוצר שהצגת כשפתחת את הפוסט, אתה יכול להתקשר ולהתייעץ עם אנשי החנות של האתר..

Eto 16-10-11 13:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1116834)
אתה מטיף מוסר לכל הפורום בזמן שלך אין שום מושג על מה אתה מדבר ובנוסף אתה שואל שאלות שאתה יכול,כמו שאתה אומר,למצוא במאמרים. אז לך תקרא קצת ותפסיק להסתמך על מאמרים שהוכחו כמיתוסים..

שום מיתוס, אתה רוצה להגיד לי שאתה שותה את האבקה ביחד עם הארוחה כאילו האבקה זה קולה או בירה? תעשה לי טובה.. הגוף מקבל את הנוזלים ואז לאט לאט הם נאגרים בשרירים כי כל מחזור הדם הולך לשרירים.. אחרי 20 דקות בערך אוכלים ארוחה גדולה אחרי האימון שלגוף יהיה קל לקבל את האוכל.
לא למדת אנטומיה ופיזיולוגיה נכון ? כן כן נכון.

IGOR 16-10-11 14:28

אני אישית לא. זו הדעה שלך תשאר. בהצלחה

tsabary 16-10-11 15:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eto (הודעה 1116842)
שום מיתוס, אתה רוצה להגיד לי שאתה שותה את האבקה ביחד עם הארוחה כאילו האבקה זה קולה או בירה? תעשה לי טובה.. הגוף מקבל את הנוזלים ואז לאט לאט הם נאגרים בשרירים כי כל מחזור הדם הולך לשרירים.. אחרי 20 דקות בערך אוכלים ארוחה גדולה אחרי האימון שלגוף יהיה קל לקבל את האוכל.
לא למדת אנטומיה ופיזיולוגיה נכון ? כן כן נכון.

אנטומיה = מדע העוסק במבנה איברי הגוף ומיקומם בייצורים חיים

היית יכול באותה מידה לשאול אם הוא למד גיאוגרפיה

הדברים שאנחנו מתבססים עליהם הם מחקרים עדכניים שאנשים יותר חכמים ומשכילים ממני וממך עשו. לפי המחקרים האלה זה נכון שכדאי לקבל חלבון מהיר בפרק זמן מסויים אחרי אימון, אבל זה לא החלק הכי משמעותי בגדילה. בשביל לגדול באמת ולספק לשריר שלך את מה שהוא צריך הרבה יותר חשוב לשמור על רמה נכונה של חלבונים, פחמימות, שומנים וויטמינים לאורך כל היום.

להגיד למישהו "אתה צריך לשתות ואז אחרי 15 דקות לאכול" סתם יוצר פראנויה וככה נוצרים מיתוסים שאנשים חושבים שאם עברו כבר 25 דקות מאז שהם שתו את החלבון אז האימון הלך לפח והשרירים לא יתפתחו

Eto 16-10-11 16:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tsabary (הודעה 1116858)
אנטומיה = מדע העוסק במבנה איברי הגוף ומיקומם בייצורים חיים

היית יכול באותה מידה לשאול אם הוא למד גיאוגרפיה

הדברים שאנחנו מתבססים עליהם הם מחקרים עדכניים שאנשים יותר חכמים ומשכילים ממני וממך עשו. לפי המחקרים האלה זה נכון שכדאי לקבל חלבון מהיר בפרק זמן מסויים אחרי אימון, אבל זה לא החלק הכי משמעותי בגדילה. בשביל לגדול באמת ולספק לשריר שלך את מה שהוא צריך הרבה יותר חשוב לשמור על רמה נכונה של חלבונים, פחמימות, שומנים וויטמינים לאורך כל היום.

להגיד למישהו "אתה צריך לשתות ואז אחרי 15 דקות לאכול" סתם יוצר פראנויה וככה נוצרים מיתוסים שאנשים חושבים שאם עברו כבר 25 דקות מאז שהם שתו את החלבון אז האימון הלך לפח והשרירים לא יתפתחו

זה ברור, הקטע שאני מנסה להסביר לו והוא מסתלבט.. זה הטעות פה לדעתי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ