ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   חיטוב ראשון בחיים (ברצינות) מעוניין לשמוע חוות דעת... (https://israelbody.com/showthread.php?t=73554)

jonathan 12-10-11 12:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלירמבו (הודעה 1116494)
תקשיב אחי אני באמת אחד שמקבל ביקורת בונה, אבל אתה קצת הגזמת עם ההערות, בקשר לכתפיים אתה צודק (ירדו לי בחיטוב), החזה שלי סבבה מבחינה פרופורציונלית, והתלת ראשי שלי יותר גדול מהבייספס, פשוט בכל הפוזינג של התמונות שהעליתי אני מחזק את הבייספס (בגלל זה כולם פה חושבים שהבייספס שלי "ענקיים יותר משאר הגוף, אבל סבבה, כתפיים אני צריך דגש במאסה....

אני חושב כמוהו,זו באמת ביקורת בונה.
אז נכון שאין יותר מדי תמונות של כתפיים,אבל אפשר לראות שהיד קדמית שלך גדולה מאוד ולא פרופרציונלית לכתף וליד אחורית,לא בטירוף כן?פשוט תן דגש במסה עכשיו על כתפיים ויד אחורית ופחות על יד קדמית.
לגבי החזה,אני לא רואה בעיה..דווקא הפרופורציות של החזה הם בסדר גמור,כמובן שצריך לראות את הגב,אבל זה נראה בסדר.
וכל הכבוד על החיטוב..שינוי משמעותי,לא כל אחד בנוי לחטב מכזה אחוז שומן.

HammEr-StriKe 12-10-11 17:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלירמבו (הודעה 1116494)
תקשיב אחי אני באמת אחד שמקבל ביקורת בונה, אבל אתה קצת הגזמת עם ההערות, בקשר לכתפיים אתה צודק (ירדו לי בחיטוב), החזה שלי סבבה מבחינה פרופורציונלית, והתלת ראשי שלי יותר גדול מהבייספס, פשוט בכל הפוזינג של התמונות שהעליתי אני מחזק את הבייספס (בגלל זה כולם פה חושבים שהבייספס שלי "ענקיים יותר משאר הגוף, אבל סבבה, כתפיים אני צריך דגש במאסה....

בדיוק, אמרת את הדבר הנכון, תעבוד על עניין הפוזינג.. זאת אומרת שתעשה פוזינג קצת יותר רציני.
בכל אופן אני לא חושב שהגזמתי, אני ניסיתי לתת לך דגשים כמישהו שרואה מהצד.. אבל מה שבטוח שאתה עשית עבודה יפה מאוד בחיטוב.
יש לך פוטנציאל יפה מאוד לכתפיים ורואים את זה.

אלירמבו 13-10-11 21:32

http://m.youtube.com/index?client=mv...o8c8trhy#/homeתודה רבה לשתיכם על הביקורת הבונה זה באמת עוזר לדעת מה צריך לשפר, והנה איזה סרטון שאחי צילם אותי באימון ידיים בחצר, אולי תראו קצת יותר

tsabary 13-10-11 21:46

הקישור שהבאת לא טוב אחי

אלירמבו 13-10-11 21:48

http://m.youtube.com/index?client=mv...o8c8trhy#/home

אלירמבו 13-10-11 21:51

עכשיו עובד?
ציטוט:

פורסם במקור על ידי tsabary (הודעה 1116584)
הקישור שהבאת לא טוב אחי

אלירמבו 13-10-11 21:51

http://m.youtube.com/index?client=mv...o8c8trhy#/homeתודה רבה לשתיכם על הביקורת הבונה זה באמת עוזר לדעת מה צריך לשפר, והנה איזה סרטון שאחי צילם אותי באימון ידיים בחצר, אולי תראו קצת יותר

tsabary 13-10-11 21:55

לא אחי אתה מביא קישור לעמוד שמציג סרטונים ברשימת "צפה מאוחר יותר" או משהו כזה.. לא מבין בדיוק מה הולך שם

Castiel 13-10-11 22:51

אתה אומר שמ28 אחוז שומן ב 6 חודשים הורדת את זה ל10???
Wtf
אני בחיטוב ב6 חודשים אולי ירדתי 4-5 אחוז שומן!
תגיד איזה חיטוב עשית שאני יקח את זה איתי לעתיד :-)

אלירמבו 14-10-11 03:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tsabary (הודעה 1116588)
לא אחי אתה מביא קישור לעמוד שמציג סרטונים ברשימת "צפה מאוחר יותר" או משהו כזה.. לא מבין בדיוק מה הולך שם

טוב אני לא מצליח, כנראה הסרטון לא טוב, לא משנה...

אלירמבו 14-10-11 03:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Castiel (הודעה 1116598)
Wtf

תגיד לי ככה בקצרה את התפריט שלך וכמה אירובי אתה עושה, ואז אני אגיד לך איפה אתה טועה, (לפעמים גם להיות במאזן קלוריות שלילי יותר מדי זה לא עוזר זה פוגע):ok:

HammEr-StriKe 14-10-11 11:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי castiel (הודעה 1116598)
Wtf

זה אכן אפשרי, למה אתה בספק?
יכול להיות שאצלך העניין הוא גנטי, בשונה ממנו.

אלירמבו 14-10-11 15:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hammer-strike (הודעה 1116651)
זה אכן אפשרי, למה אתה בספק?
יכול להיות שאצלך העניין הוא גנטי, בשונה ממנו.

וגם יכול להיות שהוא עושה הרבה טעויות נפוצות שאנשים עושים בחיטוב, (כמו לרדת במהירות ולא לאט לאט-יותר מקילו בשבוע, או שהוא לא עושה הפסקות וכו').

HammEr-StriKe 14-10-11 17:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלירמבו (הודעה 1116670)
וגם יכול להיות שהוא עושה הרבה טעויות נפוצות שאנשים עושים בחיטוב, (כמו לרדת במהירות ולא לאט לאט-יותר מקילו בשבוע, או שהוא לא עושה הפסקות וכו').

יש הרבה מורכבות בנושא הזה.
הדבר העיקרי שצריך להתמקד בו זה ההיבט של התזונה, אין מקום לטעויות ונפילות בהיבט הזה.
כמובן שיש עוד הרבה אלמנטים... זה שאלה של כמה אתה מוכן להקריב מעצמך כדי להגיע לתוצאות.

Castiel 14-10-11 23:04

האירובי שלי היה דבר כזה!
1 אין ריצות
2 לא אוכל כמעט כלום חוץ מצריכת כמות החלבונים הדרושה (צורך בים אולי 500 קלוריות)

וככה עשיתי! עכשיו אבל אני מבין שצריך לעשות ריצות וכו

אלירמבו 15-10-11 18:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי castiel (הודעה 1116720)
האירובי שלי היה דבר כזה!
1 אין ריצות
2 לא אוכל כמעט כלום חוץ מצריכת כמות החלבונים הדרושה (צורך בים אולי 500 קלוריות)

וככה עשיתי! עכשיו אבל אני מבין שצריך לעשות ריצות וכו

עכשיו מובן למה ירדת כל כך קצת בכל כך הרבה זמן, מוזר שאתה חי בכלל עם 500 קלוריות ביום, אתה צריך ללכת לייעוץ תזונתי עם תפריט מסודר לפי גיל, משקל, גובה, אורח חיים, פעילות וכו'..... חבל גם שאתה סובל ולא רואה תוצאות, וגם חבל על הבריאות והגדילה שלך........

Eto 15-10-11 21:18

אחלה גוף אחי.. אהבתי את הידיים תמשיך ככה

Castiel 15-10-11 22:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלירמבו (הודעה 1116785)
עכשיו מובן למה ירדת כל כך קצת בכל כך הרבה זמן, מוזר שאתה חי בכלל עם 500 קלוריות ביום, אתה צריך ללכת לייעוץ תזונתי עם תפריט מסודר לפי גיל, משקל, גובה, אורח חיים, פעילות וכו'..... חבל גם שאתה סובל ולא רואה תוצאות, וגם חבל על הבריאות והגדילה שלך........

שהייתי במאסה צרכתי 3500 קלוריות ביום.
והדבר שאני הכי שונא לעשות זה ריצות לא משנה אם זה בהליכון או רגיל! (אני גם מעשן)
אז במקום זה חשבתי שאם אני יהיה במאזן קלוריות שלילי של 500 קלוריות ביום זה יוריד אותי הרבה במשקל
הבעיה היא שהרבה מהמאסת שריר שצברתי הלכה!
כי בחיטוב הבנתי שצריך לשים דגש לא רק על חלבונים אלה גם על פחמימות,שומן,עוד מלא דברים

פעם הבאה שאני עולה במאסה שוב אני עושה אירובי :ok:

אלירמבו 15-10-11 23:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי castiel (הודעה 1116816)
שהייתי במאסה צרכתי 3500 קלוריות ביום.
והדבר שאני הכי שונא לעשות זה ריצות לא משנה אם זה בהליכון או רגיל! (אני גם מעשן)
אז במקום זה חשבתי שאם אני יהיה במאזן קלוריות שלילי של 500 קלוריות ביום זה יוריד אותי הרבה במשקל
הבעיה היא שהרבה מהמאסת שריר שצברתי הלכה!
כי בחיטוב הבנתי שצריך לשים דגש לא רק על חלבונים אלה גם על פחמימות,שומן,עוד מלא דברים

פעם הבאה שאני עולה במאסה שוב אני עושה אירובי :ok:

בקיצור לך לייעוץ תזונתי אצל מישהו מקצועי ( גיל גרנות למשל), אל תעשה שטויות... חבל על הגוף וחבל על הבריאות......

Castiel 16-10-11 14:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלירמבו (הודעה 1116822)
בקיצור לך לייעוץ תזונתי אצל מישהו מקצועי ( גיל גרנות למשל), אל תעשה שטויות... חבל על הגוף וחבל על הבריאות......

רק בחיטוב אכלתי ככה!
עכשיו אני אוכל בערך 1600 קלוריות ויותר ביום!
עלייה במסה זה דבר מאוד מאוד מאוד מאוד קשה בשבילי!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ