![]() |
ציטוט:
פשוט תתאמן,תצבור ידע ואם תרצה אין זו אגדה בסוף תגיע בלי שום חומרים לא חוקיים! אבל זה יקח זמן. בהצלחה! |
השם שלי לא לא קשור לכינוי אחי...
אני יודע על מה אתה מדבר,ואני בעצמי עברתי לא חיטוב אחד ...לשמור על גוף,זאת לא בדיוק דרך לראות רמה של מתאמן...זה תזונה וגנטיקה..לא שזה אומר שזה שטויות וכל אחד יכול לעשות את זה... אם הוא דוגמן,וכל מה שהוא עושה בחיים מבחינת עבודה זה לשמור על הגוף שלו לצילומים זה לא כלכך קשה האמת,הבעיה היותר גדולה היא שזה לא התחום העיקרי שלך ויש לך עוד עבודה ,בילויים ודברים כאלה שזה הדברים שמקשים על שמירת גוף...מה גם כניראה הוא יכול לספק לעצמו כל תוסף שהוא צריך... אני אומר את זה לא כדי לנחם את עצמי או סתם לשלול תוצאות של בן אדם,באמת שלא,פשוט מנתח תמצב...המסה שלו לא כזאת גדולה והוא חטוב...ברור שבחיטוב מעבדים מהגודל ואני יודע את זה ל עצמי טוב מאוד,אבל אין פה משהו מטורף שלוקח 4 שנים או יותר לדעתי... לבחור השני,שורפי שומן לא חוקיים זה לא הזרקות...זה שזה לא חוקי,לא אומר שזה רע ,לדעתי הסיבה שזה לא חוקי היא שמי שלא יודע להשתמש ולבדוק את המצב הבריאותי שלו לפני עלול לגרום לעצמו נזק חמור ...לא אומר שזה טוב או לא טוב,יש עובדות על כל תוסף\חומר,יתרונות וחסרונות וכל אחד יחליט בשביל עצמו מה טוב לו... פשוט בלי זה קשה מאוד ,להגיע לאחוז שומן כזה עם מסה יפה,בגלל זה ציינתי את זה. ואגב,לא כל מי שאומר שהוא לא נוגע בכלום ,באמת לא נוגע בכלום,אתם לא נמצאים בבית שלו איתו 24\7 ,אז בלי דוגמאות בנושא הזה... |
ציטוט:
ברור שאם הדבר היחיד שאתה עושה זה להתאמן ולאכול (בלי לצאת ) לפי הספר ובלי הפסקות אמצע,אתה אולי תגיע לתוצאה דומה תוך שנתיים +,אבל במציאות זה אף פעם לא ככה,ואנחנו מצאותיים,נכון?;) |
ציטוט:
ואני בכלל כל היום מתעסק בעבודה פיזית אני 12 שעות עובד במפעל של סינון פירות אני כל היום מרים ארגזים ואני בנוסף לזה עושה אימוני משקולות בחד"כ שעתיים ביום .. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שאמרתי שנה וחצי ואתה דוגמן .. |
ציטוט:
|
אחחח הנוער של היום, רק מראה מעניין אותם... :)
מה עם קצת סקוואטים כבדים ורגליים שלא נכנסות בג'ינסים?! |
לא את כולם זה מעניין
לא מתבייש להגיד שאני מתאמן נטו בשביל להרגיש טוב עם איך שאני נראה כוח יגיע עם האימונים.. אבל אני לא מחפש ללכת מכות בזמן הקרוב, אז אני לא ממש מבין מה זאת הרדיפה הזאת אחרי כוח פיזי מטורף.. אבל כל אחד והמטרות שלו |
3 חודשים.....+- 4 שנים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יודע הדיבור הזה של "אם אני אעלה תמונה אתה תגיד שאני מזריק" לא כל כך משכנע... תעלה תמונה, תמחיש לנו קצת את כל התגובות שלך... אתה אומר שיש לך גוף יותר גדול משלו ואתה על 8 אחוז שומן... באמת יהיה נחמד לראות את זה ! אתה יודע זה שבדר"כ מבקשים סרטונים לפני שמדברים על משקלים זה לא אומר שזה לא חל גם על נתוני גוף... לגבי פותח הפוסט, יש פה כל כך הרבה פרמטרים להסתכל עליהם... אי אפשר באמת לתת הערכה לכמה זמן ואפילו לא בערך... אחד יכול להגיד 4 שנים ואחד יכול להגיד שנה וחצי ( כי הוא חי בסרט) לפי דעתי זה משתנה מגוף לגוף להגיע לרמה כזאת יש כאלו שיעשו את זה בקצת זמן ויש כאלו שיקח להם המון זמן להגיע למצב כזה... כמו שאמרתי תלוי בהמון דברים כמובן. (וזה לא אומר שהוא נראה אלוהי או משהו כזה..) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ