![]() |
וואי לקחתם את זה קצת רחוק הייתי אומר.
רק אריכות ימים גם לכם. נ.ב. גם כיסוי המיטה הפרחוני הזה קצת נשי. |
ציטוט:
ביקורת על מה ? תעלה תמונות של לפני ואחריי ואז יהיה לנו על מה להגיב חוץ מזה רק הרגליים שלך מרשימות :rolleyes: |
ציטוט:
לדוגמא כשאני רואה באק דאבל בייספס של מישהו אז הביקורת שלי עלייה היא שהגב לא רע וגם היידים אך הכתפיים בפיגור ביחס לשאר... זה ביקורת. אם אין ביקורת אז כמובן הכל טוב :) (יחסי כמובן) ציטוט:
כנראה אצלך יש בלבול קל בין גברים ונשים.. לא נורא, היום כבר יודעים לקבל את זה יותר טוב. |
ציטוט:
הרגליים שלך עצומות לעומת הפלג גוף עליון וגם שם יש קצת יותר חזה מאשר ידיים והכתפיים גם בפיגור לעומת הידיים .. זה לפחות מה שאני רואה בתמונות יכול להיות שאתה יותר גדול במציאות אבל לפי זה רק הרגליים שלך הרשימו אותי השאר לא כזה נוצץ . |
אז חוש טעם רע עובר במשפחה. תגיד לה שתיקח מעצבת פנים.
|
ציטוט:
ציטוט:
כנראה יש לך איזה דחף מוזר להגיב בפוסט הזה אז כדאי שתבין שאני לא רוצה שתגיב כאן. נסיים את זה כאן כי זה מיותר. פשוט אל תגיב כאן, תחזור אחורה בפוסט ושים לב לתגובות המיותרות שרשמת. |
כל הכבוד אחי !
תוריד עוד ת'תחתונים ... |
בן כמה?
|
חיטוב אדיר
|
כל הכבוד על החיטוב, גוף נחמד מאוד, וכל הכבוד שאתה משקיע ברגליים(לא כמו הרבה אנשים שמזניחים), תמשיך לעבוד עליהם חזקק, לא משנה כמה הרגליים יהיו גדולות זה עדיין ייראה פרופורציונלי, והדבר היחידי שצריך לשפר קצת זה הידיים....
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
במאסה כבר קצת יותר מ-3 חודשים והתוצאות מעולות ד"א התוצאות שהכי נראות לעין הן ביידים אז שימחת אותי עכשיו עם ההערה הזאת :) בעוד כמה ימים אני אעדכן.. |
אין קשר למה שאמרתה זה שהורדתה הרבה אחוז שומן מהר זה לא אומר שבגלל זה יש לך עודף של אור ...שהייתה שמן האור שלך גדל והוא לא יכול לתקבץ הרבה וזה גם עיניין של גנטיקה ואין יותר מידי מה לעשות
יש 2 אפשריות או לעשות ניתוח או לשתמש בסטרוידים ולעלות מסה במיוחד בבטן חוץ מי זה אני זוכר אותך שיפור יפה כל הכבוד ! |
ציטוט:
רשמתי שהורדתי 33 קילו במכה וזה מה שגרם לעודף עור... שזה למען האמת לא שונה ממה שאמרת... הייתי שמן והעור היה במימדיו השמנים ולאחר הירידה במשקל של 33 קילו בזמן קצר העור לא הסתגל וכתוצאה מזה נשאר עודף עור... אדם שיוריד משקל כזה בצורה נכונה ולא כמו שאני עשיתי לא יהיה לא עודף עור וגם אם כן לא משמעותי כמו אצלי.. למרות שדרך אגב שמעתי מכמה אנשים בנושא שלפעמים העור לאחר כמה שנים מסתגל למצב ועודף העור הולך לו, אבל לא נשמע לי הגיוני. לדעתי יש 3 אפשרויות.. השתיים שאמרת ואפשרות שלישית להגיע דרך מאסה בצורה טבעית למשקל הקודם ולגרום לבטן להמתח למימדיה הקודמים ולאחר מכן לבצע ביצוע איטי וטוב... שאני אנסה את זה הקיץ אני אעדכן אותך אם האפשרות השלישית עובדת אם לא אז אתה כנראה צודק... |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה רבה על הפירגון אחי באמת כיף לשמוע את זה מאחד כמוך שמבין כמה סיוט עודף עור יכול להיות... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ