![]() |
עדין לא מבין מה נפלתם על אנטון... זכותו לא להעריץ את ארנולד מה נדלקתם ? פגעו לכם באגו בגלל שבילדר מוכר בארץ לא אוהב את הדמות שאתם מעריצים מגיל קטן? אז בוא נבכה ביחד אויי לא מישו לא אוהב את ארנולד ממש חבורת תינוקות אתם שזה משו...
|
באמת יצא מפרופורציה.
זוקו - נורא קל לשנוא את היטלר ולפחד להגיד את השם שלו בציבור, אבל ככה או ככה, לקרוא את הספר שלו, להבין את הבנאדם (משוגע ככל שיהיה) ולהעריך אותו על הישגיו (לא על רצח עם אלא על מהפכה פוליטית בלתי נתפסת) ברמה כזו או אחרת - זה לא דבר פסול. הוא דמות הסטורים מהגדולות בעולם, זה לא משנה בכלל שהוא אולי הדמות הכי שלילית בהסטוריה. אם זה היה קורה כמה מאות שנים לפני כן לא בטוח שהדעה עליו הייתה כזאת שלילית. ליהודי מותר להזכיר את היטלר וזה לא טאבו. |
ניטשה כתב- בעדר אין שום דבר טוב,אפילו אם העדר הולך אחריך...עושה שהעדר מעדיף את ''אח יקר'' וסרטוני מוטיבציה בשחור לבן... הייתה כתבה על משפחה,כל אחד החליט במה להתמקד בה.
|
אתם באמת רבתם עכשיו על זה שהוא לא מעריץ את שוורצנגר? מה עובר עליכם?
לנושא : ממש אהבתי את התמונות :) אבל את זאת : http://img845.imageshack.us/img845/8...6373077910.jpg אהבתי הכי הרבה P: |
אנטון יא נאצי איך אתה לא אוהב את ארנולד הבאבא שאוורצנגר!!!!
טפי רוסי מאנייק!!!! ומיייי אתה שלא אוהב את שוורצנגר מיייי טפי טפי!! אתה לא מגיע אליו לחצי טפייייי וטפו!!! כיף שמראיינים סוף סוף בילדר אינטילגנט ולא את הזיון שכל הקבוע |
ציטוט:
|
חברי.בקרוב משפחת קאלינה-הסרט. אני רציני.
|
אפשר לא להעריך את ארנולד בתור אישיות, אבל בתאכלס לעומת איך שהוא נראה באולימפיה 1974 - מתחרים בתחרויות בארץ הם חתלתולים קטנים.
|
ציטוט:
אז בהו נעריץ ונעריך את היטלר שעשה מהפכה פוליטית בלתי נתפסת כאשר הבן ז*ונה עם קצת שכל ניצל המצב הכלכלי החרא שהיה לטובתו(בדיוק כמו כל שליט עם שכל כמו סטלין) חיסל בדרך את כולה מתנגדים עלה לשלטון בזכות רצח עמו והצילח לשלוט באמפריה של זונות כמה שנים בזכות המזלל שהיה לו. 42 נסיונות לחיסולו לא הצליחו חתיחת מזל אה ומה ארנולד יש לו דם נאצי אז הוא בטח חיסל חשבנות לפני כל תחרות ורק ככה זכה 8 פעמים הוא מעפן |
אני לא מעריץ אותו. אבל להגיד שהוא הגיע לאן שהגיע בגלל מזל זו בורות וחוסר אינטיליגנציה מובהק. או סתם הכחשה.
|
להגיד שהוא הגיע לאן שהוא הגיע רק בזכות השכל זה טימטוטם ומראה על הערצה כלפי הבן ז*נה הזה שהיה לו הרבה מזל בהרבה מקרים
כולה טעיות שהוא עשה במלחמה רק הביאו לדבוסה ממש חוכמה לצאת למלחה נגד שני כיוונים מה יש להריץ את החרא הזה לא מבין אולי נאריץ את המחבלים הערבים בן לאדן סדאם חוסיין ועוד את הבני זונות בחמס... הרי הם חכמים איך שהוא פונים את ישראל נגד העולם |
שתהיה הרבה הצלחה קלינה בתחום, לך ולאשתך, אם אתם באשדוד תקפוץ אימון exhibition עליי
|
אסטרטג מלחמה הוא לא היה, אין ספק. אתה ממשיך ללכת עם הראש בקיר. אני לא מעריץ אותו. אם נזלזל בכל אויב שלנו ככה זה מתכון בטוח לכשלון מוחץ.
|
ציטוט:
נ.ב. פתח פוסט בגרות בהיסטוריה |
אני לא אכנס לכל המלחמות והדעות האלו כי זה יכול להמשך שעות על גבי שעות למרות שבכיף הייתי זורק כמה מילים על היטלר ומעריציו..
אבל שאלה אמיתית בלי להעליב והכי בסיסית שיש על ארנולד.. איך אתה יכול להגיד משפט כזה על מישהו שנראה פי שניים טוב יותר ממך ועוד בזמנים אחרים לגמרי ? זה פשוט העלה בי גיחוך.. קצת פרופורציות אחי.. לא משנה מה הוא עשה ואיך אני חושב שזה קצת ברור שאין ישראלי ברמתו אז..... wtf? |
ציטוט:
אתה מתכנן משהו בסיגנון הזה ? חח |
ציטוט:
תגיד גם את בני סלה אתה מעריץ ? למה לא חסר מטורפים למעדון המעריצים |
ציטוט:
.....? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ