ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   עדכון (https://israelbody.com/showthread.php?t=73188)

שקד21 24-08-11 00:01

חחחחח הקטע עם האבטיח מזוייף לעזזאל נהיה מסריח פה גם שכל אחד קופץ פה ואומר הוא על חומרים וזה מתגלגל לוויכוח טיפשי אתם סתם מוציאים עליו תתיסכולים שלכם ממש כמו על hadash

Gaga1234 24-08-11 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1111633)
חחחחח הקטע עם האבטיח מזוייף לעזזאל נהיה מסריח פה גם שכל אחד קופץ פה ואומר הוא על חומרים וזה מתגלגל לוויכוח טיפשי אתם סתם מוציאים עליו תתיסכולים שלכם ממש כמו על hadash

בדיוק מה שאני אומר אחי אנשים אומרים על כל אחד שני פה שהוא חטוב עם מאסה יפה שהוא מוזרק
זה רק אומר שהם מקנאים ולא מצליחים להגיע לתוצאות כאלה אז הם ישר זורקים חומרים!!:crazy:
כל אחד יכול להיות חטוב עם מאסת שריר כזאת זה ממש לא קשה להגיע לזה..
תשקיעו ותראו לא חכמה לזרוק שטויות פה בגלל תסכולים של אנשים.

Cuba 24-08-11 00:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gaga1234 (הודעה 1111630)
דימון פי 5 יותר מאסיבי ממנו והוא טבעי
אז תחשוב בהגיון מספיק לדבר שטויות קובה זה עצוב פשוט עצוב.
לא כל מי שיש לו גוף חטוב שרירי ורידים חזה יפה וקוביות מזריק.
זה רק מראה על חוסר ידע או על חוסר תוצאות שלכם אולי אתם לא מצליחים לפתח תגוף שלכם
כי עם אתם חושבים שכל בנאדם שני חטוב עם מאסת שריר נחמדה מזריק זה אומר משו לא?.

דימון עשה את זה ב3 שנים

איפה רשמתי שהוא מוזרק? רשמתי טענה בעד אבל לא אמרתי שהוא מוזרק חד משמעית
אני רק אומר תפתחו תראש והכול יכול ליהיות

ENMA 24-08-11 01:08

צורם לי שהרמה בפורום כל כך נמוכה. איפה הימים של פעם? שאנשים רציניים היו כותבים דברים רציניים. הכול נהיה פה פתיחת עיניים וחוסר פרגון. אם אחד ה"כרישים"(מתחרים למניהם) של הפורום מעלה תמונה ישר כולם מפרגנים, רק משום שהוא "מוכר" והוא מתחרה. לא מדובר פה באף אחד ספציפית, ולא מדובר על משתשמש בחומרים או לא. פשוט חוסר הפרגון ולהתעסק בקקי הרחיק לכת. מי שלא רוצה להגיב לעניין שיחסוך ולא יגיב זה המינימום כדי שנשמור על רמה טובה בפורום.

בתור אחד שלא מרבה לכתוב ויחסית נמצא בפורום תקופה לא קטנה, ללא ספק שהפורום מדרדר. וחבל היו ימים שאף פורום לא התקרב לרמה של הפורום.

IGOR 24-08-11 01:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1111633)

אל תשכח לשמור את התמונה של דני הסווסס במחשב אה וגם של חדש כדי "להשוות אותם לאחרים"

שקד21 24-08-11 01:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1111640)
אל תשכח לשמור את התמונה של דני הסווסס במחשב אה וגם של חדש כדי "להשוות אותם לאחרים"

חחחחחחחחח אני שומר תמונות במחשב רק מצחיקות ....

יש לי במחשב מישהו עם רגל היקף 56 והרגל השנייה היקף 39

אתה רק מלדפדף תתמונות אתה נקרע מצחוק איגור :):):):) ;)

טייני 24-08-11 02:29

חחחחחחחחחחחח הוא עוד עונה לי ברצינות עלק האבטיח מזוייף חחח חזק אתה.
היא מוזרקת והאבטיח זה בכלל קלקר.

Big Deal 24-08-11 13:03

חחחחחחחחחח כולכם פה ילדי כאפות הוא על סטרואידים אתם לא רואים?!

s-a-g-i 24-08-11 13:19

ששייאללהה גוף נדיר בן כמה אתה?

JaSoN.B 24-08-11 20:42

בהחלט מרשים ובהחלט אפשרי להגיע להישג כזה בלי חומרים.

shay_323 24-08-11 21:06

יפה מאוד אחלה תוצאות לעבודה קשה! נראה מעולה.

juk89 25-08-11 14:30

עכשיו שאלה פה לכל החברה מה זה משנה לכפ אם הוא על סטרואידים או לא????
זה עניינו אישי של כל אחד אז למה סתם לריב פה על נושא שבכלל לא אמור לעניין אף אחד....

ChonGo 26-08-11 17:39

פש כל הכבוד. נראה חזק ביותר. מה הגובה\משקל?
המשך כך גבר!

לוזון 28-08-11 11:40

וואו אחי השתפרת בטירוף!!!
קבל ח"ח רוצה לראות תמונות בהמשך:)

harder 28-08-11 13:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי juk89 (הודעה 1111761)
עכשיו שאלה פה לכל החברה מה זה משנה לכפ אם הוא על סטרואידים או לא????
זה עניינו אישי של כל אחד אז למה סתם לריב פה על נושא שבכלל לא אמור לעניין אף אחד....

כי עם הוא על סטוריאידים אז הוא מעפן לפגוע בגוף בשביל עוד כמה קילו שריר מסכנים זה מעפן אח שלי
אלה עם אתה מתחרה

juk89 28-08-11 14:23

ואני עדיין לא הבנתי איך זה בדיוק קשור אלייך?אתה אמא שלו?אישתו?חבר שלו??
הגוף שלו, הבריאות שלו והוא כנראה מודע לזה ולא שם תמונות בשביל שיחנכו אותו אלא בשביל לקבל חוות דעת על התוצאות נטו

meirn 28-08-11 14:44

גוף מרשים מאוד!

gallevi123 28-08-11 21:14

נראה מעולה כל הכבוד
גנטיקה יפה

Chest 29-08-11 00:02

חחחחחחח איזה מושפע סטייל bbcom מזה הציטוטטט הזההה

noamkot 31-08-11 15:33

אני לא נוטה להשתתף בדיונים כאלה אבל אני חורג ממנהגי משום שיש פה עניין עקרוני.
ראשית, הבחור כנראה על סטרואידים. איך אני יודע? כי מעבר לפרופורציות הלא טבעיות, הוא התייחס לסטרואידים בפורום אחר (אי אפשר לקשר כאן אז תחפשו "danny9m דיאנבול" בגוגל)
האם אישית אכפת לי שהוא לוקח סטרואידים? לא ממש. מעבר להיבט החוקי, הוא בן אדם מבוגר והוא מוזמן לעשות מה שנראה לו נכון. הוא קוטף את הפירות בטווח הקצר והוא ישא בתוצאות לטווח ארוך.

אבל יש לי הסתייגות רצינית אחת. הפורום הזה מלא בילדים שהתחילו להתאמן לאחרונה. כולם רוצים להראות "בערך כמוהו" ורובם לא ממש מבינים בזה כשחשוב לי שהם יבינו שמדובר פה בדוגמא רעה. ללא ההבנה הזו הם עלולים לפתח תסכול מהאימונים, דימוי עצמי נמוך ושלל ג'וקים אחרים נטולי כל בסיס. חמור מזה, הם עוד עלולים להתפתות לקחת סטרואידים בעצמם.

חשוב להבין שבשביל להראות שרירי מאוד צריך להתאמן ברצינות לאורך שנים ולשמור על דיאטה מתאימה. מעבר להיבט האסטתי, אורח חיים כזה יגרום לאנשים להיות בריאים, חזקים ולחיות שנים ארוכות באיכות חיים גבוהה (למשל ג'ק לאליין שמת בגיל 96 והתאמן עד יומו האחרון).
מי שמתפתה להשתמש בסטרואידים לא חוקיים צריך להבין שקיצורי הדרך האלה אמנם יגרמו לו להראות טוב מהר מאוד ועם יחסית מעט אימונים אבל מדובר ב"מכירת הגוף לשטן". שום תמונה בפוטובאקט מגיל 18 לא תפצה על כריתת אשכים וחתיכות מהמוח בגלל סרטן בגיל 25 (בסגנון לאנס ארמסטרונג). היא גם לא תפצה על השתלת כבד בגיל 35 כתוצאה מקריסתו ואפילו לא על התקף לב או שבץ מוחי בגיל 40.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ