![]() |
אתה יודע כמה חרא שמו בזה בשביל שזה יהיה רק קלוריה...?
|
לא כי קולה רגילה זה בריא זה מבטל סגריות קולה +סיגריה מבטלים אחד תשני
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וניר...יאיר צודק לגביך. |
ציטוט:
אני באמת ממליץ לפני שפולתים משהו להיות בטוח לגבי מה שאתם אומרים ולא לזרוק סתם שטויות... הסיבה לכך שבזירו ודיאט וכל אלה יש כמות מזערית של קלוריות,היא שמשתמשים של בממתיקים מלאכותיים,שרמת המתיקות שלהם היא פי 180+(זה היחס בין אספרטיים לבין סוכר רגיל,וזה ממתיק שמשתמשים בו המון) הסוכר של הקולה..כמות הקלוריות גרם בשניהם היא 4..לכן,כדי להגיע לרמת מתיקות זהה משתמשים פי 180+ פחות סוכר ולכן הערך הקלורי הוא בהרבה יותר קטן...לגבי הקטע של הסרטן,מוכח מזמן שזה חרטא...בנוסף סוכרים אלה לא פוגעים בבריאות השן זה בנושא של סוכר... לגבי החומצה הזרחתית,יש האומרים שיש לזה קשר לאוסטאופורוזיס (דילול עצם),אבל לא ראיתי מחקר אחד שמראה קשר,וגם אני מאמין כולם פה אוכלים כמות יפה של סידן,וגם לגברים יש פחות מה לדאוג,ןגם כולם פה מתאמנים משקולות...אז לא ניראה לי שזה יהווה בעיה...אז כעיקרון זירו היא בסדר,כדי להיות בטוח לא הייתי נסחף עם 5 בקבוקים ביום אבל זה יותר בריא לקולה רגילה ללא ספק בכלל... לגבי הערכים הקלורים כמובן אין מה לדאוג |
קולה זירו: המרענן הרשמי של מפתחי הגוף, חד וחלק - ללא מתחרים. כן, גם אני במכורים.
(ואין לי אחוזים מהם אגב, לצערי) |
ציטוט:
בגלל שיש לי הרבה הודעות אני יכול לרשום מה שבא לי |
האמת כשרשמתי את זה לא התייחסתי לתגובה שלך בכלל...
אבל זה כמובן לא אומר שאתה לא צ'לנסוס גדול :d אני חבר פעיל ,אז בכלל מי יכול לדבר איתי |
סתום תפה יש לי 100 הודעות יותר ממך , אז לי יאמינו יותר
חחח זה מצחיק אבל זה בפועל מה שקורה אם ישך הרבה הודעות אתה יכול לרשום מה שבאלך וכנראה יקנו את זה |
מהזההההההההההההה???
שלי-4412 שלך-4245 יא צעיררר(ועל הזין שלי שנרשמת לפה חודש לפני ;)) מי שמנהל בכלל ניראה לי ירשום לחם הורג יאמינו לו |
חחחחחחחחחחח יש בזה משהו
|
במקום כל מיני שאלות רטוריות לכיווני, ציפיתי לתשובה אחת שדי תסגור לי את הנושא.
אני לא בא לריב עם אף אחד, רק לנסות ללמוד ;) כמו זה ציטוט:
|
ציטוט:
אה וקובה....עכשיו אף אחד לא יקשיב לך |
ציטוט:
|
Nי זה קובה משתמש חדש?
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו קובה אל תפנה אליי עד שאין לך איזה אלף הודעות לפחות :d
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח
|
צצצצצצצצצצצצצצ צצצ
מסכן ק1בה הפת*ת אין לו הודעות!! לא יקשיבו לו |
חחחחחחח גדול.
|
ליול.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ