![]() |
אתה השגת את הגוף הזה מעבודה בבית?
|
כן למה?
|
קטלני אחי!!
זה אומר שעשית מתח מקביליות שכיבות סמיכה ומשקולות כפיפות בטן והשגת הגוף הזה? כי אני אף פעם לא מתאמן בבית כי אומרים לי שלא משיגים תוצאות בכלל רק אם יש לך איזה מכשיר או משהו |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני יודע ש ss קיים מ 1970 ומשהו אז אמרתי לו איך היו ב 1950 30 20 10 מתאגרפנים עם שרירים הוא אמר שאין דבר כזה לא היו! |
פאק מה זה הגנון הזה. פותח הפוסט-אתה רזה מוות על איזה תוצאות אתה מדבר?
שי- אם הייתה מבין את המשמעות של סקוואט לא הייתה מדבר ככה. כל השמנים האלה שמתעסקים בפוואר ליפטינג ברגע שהם יעשו חיטוב הם יהיו בדיוק כמו מפתח גוף עם קוביות וכל הבולשיט הזה. אם לא תתחילו להתקדם בפאקינג משקלים אתם לא תגיעו לשום מקום |
אני בן 13 עדיין לא מקבלים אותי למכון..אני יכול רק בחופש הגדול שנה הבאה ,אז לבנתיים אני מתאמן בבית ואני רואה אחלה של תוצאות יחסית לגוף
|
ציטוט:
|
מעולה באיזו רמה? רגליים של ברבי זה בישבילך נראה מעולה? תראה לי בן אדם אחד עם רגליים מרשימות שלא עשה סקוואט. תביא תמונה.
|
חחחחחחחחחחחחחחחח זה גם מה שאמרו לו בfxp בגלל זה הוא בא לפה הוא אמר שפה יש רמה ובגלל זה יגידו לו שהוא גדול
|
ארד שתוק שתוק אתה שנה ב ss לך אין זכות דיבור ( הכול מאהבה כן ? :)
ואוראל חלאס לנסות כול פעם לעלות תמונות שיגידו לך "סוס" "חזק לגיל שלך!".... תתחיל להתאמן חזק תשמור על תזונה ותעלה תמונות בסוף מסה ככה יתרשמו.. ואתה מדבר כאילו אי אפשר לגדול בגיל שלך .. זה שטויות |
ציטוט:
|
מפריע? אממ ממש לא
כשאתה מעלה תמונות כול שבועיים אי אפשר לראות שיפור .. אם אתה רוצה שאנשים יעריכו תהתקדמות שלך ואת העבודה שלך תעלה כול כמה חודשים .. |
ציטוט:
אתה בדיחה |
וואי שיקרת .. עשה אותך גבר?
אני 63.167-68 על גיל 13.. .. ובגיל שלי הייתה בכלל אפס על 50 קילו באמת.. ואיזה סקוואט 30 זה גבוהה מידי! ארדוש יצאת אוכל בתחת ( במיוחד שלפניי חצי שנה הייתה על 60 קילו. ) |
איזה חמולה באו מfxp מזה :):):):)
לפותח הפוסט, ניראה טוב לגיל ולעובדה שאתה לא מתאמן בחדר כושר. אבל רק תרגיע אותי ותגיד לי שבתמונה השלישית או הרבעית זה רק זיעה ושלא מרחת על עצמך שמן תינוקות או משהו... |
ציטוט:
|
זה לא מה שימנע ממך למרוח משהו על הגוף ... Just Sayin'
אבל בכל מיקרה, מזל שזה רק זיעה חח |
אני לא מורח דברים על הגוף..
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח xd
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ