![]() |
"אירן-1758 חיילים וכ-1420 אזרחים הרוגים"
זה לא אמור להכניע את איראן כיאלו יש שמה 65 מיליון אנשים... שטויות יהיה להם בסוף פצצה. |
ציטוט:
מה אתה רוצה? |
איך אבא של טאז בסידרה טזמניה היה אומר פעם...
קיש קיש קוש סמיטפוט פיטפוט :1eye: אם המיץ תפוזים שלו |
ציטוט:
ד"א לפי מה שאני מאמין לא תהיה מדינה לעוד הרבה זמן, במיוחד שלאיראן יש פצצות גרעניות וממש אין להם מה להפסיד אז הם לא יהססו ללחוץ על הכפתור... תחשבו על זה. |
דבר ראשון אם תהייה מלחמה זה יהיה מלחמת עולם שלישית
למה אתם חושבים עושים רענון של מסכות אב"כ? ולמה היה את הצפירה של התרגיל למלחמה לפני כמה ימים? הצד שלנו לדעתי יהיה: ארה"ב, בריטניה, ישראל, אולי צרפת וגרמניה או שהם יהיו נטרליות הצד האויב יהיה: איראן, סוריה, לבנון [חיזבאללה], הפלשתינים. רוסיה ודרום קוריאה יפתחו חזים עם האמריקאים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
קשה לי להרוג בן אדם,ולכול בן אדם יש אמא שאוהבת אותו ! + להרוג זה חטא :jockey: ובמקום ללחת לצבא ולא לעשות כלום (ג'ובניק קוראים לזה ?) עדיף לא ללכת בכלל ולהתחיל לעבוד ! זאת דעתי |
ציטוט:
|
צרפת..אוהבת מאוד טרוריסטים,,וגם הטיסה את עראפת לטיפולים לפני שמת, ודואגת לגנות כל סיכול ממוקד שלנו נגד האויב, שיצטרפו לצד שלהם תאמין יהיה נחמד להפציץ קצת שמה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה סיבה יש לרוסיה להיות לצידינו לעזאזל? היחידים בכל העולם שתומכים בנו הם ארה"ב ומיקרונזיה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני מהמר על Lsd...
|
חברים ארצות הברית לא תישאר לעוד זמן רב
יש להם גירעון עצום שלא היה להם מאז 1929!!! אני מהמר שאמפריה הבאה תהיה סין ! ודרך אגב עוד 70+- שנה תתחיל להיות בעיה בנפט העולמי ככה שכל האימפריות שמיסתמכות על הנפט הולכות ליפול וחזק!!! |
איראן חטפה 15 חיילים בריטים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3380257,00.html האם המלחמה בפתח? |
ציטוט:
עכשיו הם חטפו חיילים בשביל שיהיה להם קלף מיקוח, הם יודעים שהאמריקאים יתקפו בקרוב. |
מענין.... אני חושב שהתרחיש הזה אולי לא אמיתי, אבל המלחמה הולכת וקרבה, ואנחנו נישאר לבד, וייקח זמן עד שהמערב יכנס ויעזור לנו...
|
תתחילו לקנות דאמבלים למקלט..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ