![]() |
לא יכולתי לערוך בזמן אז אני רוצה להוסיף.
איתמר אני לא פה כדי לבזבז את הזמן שלי עם אנשים שרוצים לשחק את המישחק של " למי יש זין יותר גדול"... מה שאתה מדבר ומה שאתה מציג סותרים אחד את השני בצורה מבישה, אז העצה שלי היא תפסיק לעשות לעצמך בושות ופשוט תלמד לסתום ת'פה כשצריך. אם אתה הולך לצאת על אנשים, כדאי מאוד שיהיה לך עם מה לגבות את זה but for now...you ain't got shit. |
ציטוט:
עכשיו אני מסכים איתך שלא צריך לשחק את כל המשחקים הדיבילים האלה ובגלל זה עצבן אותי שהסתלבטת על הילד בן 13 בכאילו אתה איזה מר עולם! אנחנו בפורום שלכולנו יש מטרה משותפת לקדם את הספורט הזה וכולנו אוהבים את הברזלים אז במקום להתלהב על ילדים קטנים תתעסק בדברים אחרים. זה תגובתי האחרונה בנושא הזה!:)(לא אוהב חפירות..) |
ציטוט:
|
כל עברייני המקלדת למינהם. יש פלאפון בימינו אז במקום לשבת מאחורי המסך כמו שקד ההומו הזה,לך תפגש איתו ותגיד לו הכל בפנים כי בינתיים גייסון אוכל אותך..
|
איגור יא מוצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ
|
ציטוט:
לא יודע אם אתה קראת את כל האשכול שלו, אבל הילד הזה הוא האמא של כל הפלצפנים/עברייני מקלדת. אני בהחלט לא מישהו שסתם מחפש על מי להסתלבט(למרות שאחרי התגובה המעפנה שלו גם אם לא הייתי מכיר אותו הייתי מסתלבט כי זו הייתה תגובה מזלזלת) אז כל תגובה שלילית שלי כלפיו היא ביגלל שהוא יצור בתחת. נ.ב העובדה שהתאומים שלך מפלצתיים ליד שלי היא שגוייה...אז רד מהעץ שתיפסת ממנו תחזור למציאות. ואיגור כפרע עלייך חחח, אבל אני לא במרחק שיחת טלפון אלא במרחק כרטיס טיסה חח |
ממה שאפשר לראות אחלה מסה ויש גם רוחב
איזה תוכנית אתה עושה? |
תודה רבה,
התוכנית שלי זה abc (3 day split) A-רגליים B- חזה וגב C- כתפיים , טרייס', ובייס' |
ציטוט:
|
אחלה התחלה תעבוד על דפינישן..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ