![]() |
אחי אני בטוח שהכתבה עלייך תתן לי את המוטיבציה שאני צריך
|
מקסימום יש את מר זסאני
|
בונה אביב אתה מוציא מעל דפי הפורום הגיגים שטרם ראו אור.
אני מבסוט על הכתיבה. חבל על מורגן באמת חבל, אבל יש לי הרגשה שהוא עוד יחזור... |
הבעיה האמתית של כל המתאמנים המתחילים היא חוסר כוח רצון, חוסר ידע וחוסר מוטיבציה.
אני מסכים עם 99% ממה שנאמר פה אבל לדעתי מתאמן שלא נכנס לעסק ברצינות יפרוש ביותר קלות. (בלי שום קשר לחיי חברה וכל מה שמסביב כי מי שמתעסק בזה באמת אידיוט) גם כן יש כאלה שהולכים עד הסוף ופורשים ב"שיא" הזמני שהם הגיעו אליו, שזה כמו שאמרת ממש עצוב.. אני למדתי מניסיוני האישי שרק לאחר שלוקחים את מה שכל כך אהבתי בכוח, ומאלצים אותי לחיות זמן רב כל כך בלעדיו, אלה שיפרשו באמצע התהליך הזה, להם אין סיכוי. אבל מי שיילחם להשיג את זה בחזרה ובסוף באמת ישיג, לו העתיד ורוד. |
מי אתה שתקבע שזה לא בגלל בעיות בריאותיות??? ד״ר עומר
|
עם כל הכבוד, ואני מכבד אותך מאוד ניגרי.
|
לא לחינם אמרתי את מה שאמרתי.
|
אוקיי אז אני מצטער על התקיפה כנראה יש דברים שאני לא יודע.
|
אלירן מורגן יצא בהודעת פרישה מסודרת מדוע ולמה החליט לעשות זאת?
|
נהנתי מאוד לקרוא את שכתבת, זה באמת מדבר לכולם והכל טוב ויפה..
מאוד התחברתי במיוחד לקטע שאלה שמתחילים להתאמן כמה שבועות\חודשים ואז מתייאשים! רק... רק ש... היום לא הלכתי לחדר כושר לראשונה מזה כמה שנים ואני מרגיש רע עם עצמי... חשבתי להקשיב לטיפ שאמר לי לא ללכת אם אין לי כוח וכו'... ואני סתם מבואס לא כי איבדתי משהו או שהתחלשתי... פשוט זה חסר לי את זה... ואכן הגדרת את זה מאוד נכון - תחביב כשמו כן הוא! שברגע שאתה לא עושה אותו אתה מתבאס.. |
אהבתי ביותר! כתבה קצרה וקולעת! נושא מאוד חשוב ומעניין, אולי בעוד כמה שנים נראה תחרויות הרבה יותר גדולות ומרשימות בכמות המתחרים-הלוואי! 3-4 מתחרים בקטגורייה-מעליב ועצוב! סבלנות חברים, צריך המון סבלנות בתחום הזה, לא להתייאש גם כשהתוצאות לא באות לפי הציפיות, חברים, זו בניית שריר, בשר, לא שיפור כושר בריצה או אימון טריאתלון שקורה בדר"כ בזמן קצר יחסית. קחו לפחות חצי שנה של עשייה בתחום, עמדו בכללים הבסיסיים ומובטחת לכם עלייה במאסת השריר ומשם היד עוד נטוייה גם למי שלא צעיר ומפוצץ טסטוסטרון!
כל הכבוד ניגרי! בלעדיך האש תכבה, אתה כמו קיסם למדורה או חמצן לאש איך שתעדיף לראות את זה! תמשיך, תמשיך ותמשיך!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ