![]() |
מה יהיה איגור?
|
מה יהיה איגור?
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניבוש תמצא כבר חיים יסוכה
|
ניבוש מתוק אל תשכח לעדכן את תאריך ההצטרפות ואת כמות ההודעות =] דאלביובבבבבבבבבבבבבבבב
|
חחחחחחח זה הטרלה גאונית יאיר לא יודע למי לתת באן
|
מה יש לדעת? אני הצטרפתי ב 2006 הסתום הזה הצטרף ב 2011.
|
אייל!!!
זה אתה שהתאמן בפיטנס?!q? |
:bye1: ניבוש
|
לא אוהב תוכניות כאלה.. יותר מידי פיצולים ולמה אתה נותן יום מיוחד לאמות ? מספיק שאתה עובד על הידיים
|
קיצר אייל כפרה עליך... אתה מנסה להמציא פה גלגל כניראה... כולם פה אומרים לך שזה לא טוב ואתה אומר שזה טוב... עם לא מעניין אותך מה אנחנו אומרים תמשיך בשלך.. אוו שעם אתה רוצה לפצל תעשה abc או ab עם לא... אז תעשה ss תוכניות שמוכיחות את עצמן... לא סתם להמציא תוכנית.. תכף תפצל סוליה ותאומים
|
שכחתי... תפצל גם ברכיאלי חשוב מאוד השריר..
|
ציטוט:
עם-דוגמא למשפט: אני הולך עם דני להסקביט 200 קילו... |
אתה לא עושה רושם של מקשיב לעצות. לדעתי התוכנית שלך היא אחל'ה דוגמא ל"אל תעשה". אם בא לך להקשיב תגיד, אם לא - בהצלחה.
|
אתה לא עושה רושם של מקשיב לעצות. לדעתי התוכנית שלך היא אחל'ה דוגמא ל"אל תעשה". אם בא לך להקשיב תגיד, אם לא - בהצלחה.
|
אם כבר אתה ברמה של תכנית מתקדמת תתכנן משהו בסגנון abcd שבאימון a אתה עושה רגליים(עם סקוואט) ואימון c עושה גב(עם דדליפט)
התכנון יותר אפקטיבי מabc אני הייתי מחלק יומיים בשבוע פלג גוף תחתון יומיים פלג גוף עליון אם אתה שואל אותי חזה וכתף שים איפה שאתה רוצה, כנל זרועות באימונים B או D |
hypertrophy
אם אתה מתכוון למכון כושר באוניברסיטת ת"א אז כן.. לא בידיוק התאמנתי התחלתי לא מזמן קורס מאמני כושר ולמדנו אם ישי תרגילים לרגליים היום... היתה שם? |
ציטוט:
|
אהה זה לא אני ... אולי כפיל או משהו d;
|
אותו השם
|
אותו שם?=o
אהה איגור יש מצב זה היתה אתה במכון כושר ב אוניברסטת ת"א אתמול..? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ