![]() |
ציטוט:
|
נעמי הזאת כוסית לא?
|
איגור חלאס לחפור בכל אשכול
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד שבועיים מסיים כבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ליפטון האם יש שם איזה צוציות בכלל? המדריכות אצלינו דווקא נראות טוב. |
ציטוט:
אבל גבר גיליתי משהו..ברשל"צ יש מלא מלא מלא מלא.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בעקרון לפי החזרה למבחן מעשי שעשינו בכיתה זה הולך ככה: תדגים את התרגיל תביא תרגיל חלופי לאגוניסט אם אורך מתח גדול\קטן יותר אם יש בתרגיל אי ספיקה שאלות בביומכניקה (זרוע המשא , רכיבים ) שיטות אימון (נגיד תדגים את התרגיל בסופר סט) וזהו למה במה זה שונה מהמבחן שלכם? |
ציטוט:
וזה באמת 100% הצלחה כמו שאמרו לי? אצלנו לא היתה שום חזרה למבחן כמו שצריך..משגע אותי. לגביי המבחן עצמו, אתה מגיע מקבל דף עם 20 שאלות עונה עליהם בכתב איזה 10 דקות ואז מתחיל המבחן המעשי עוברים איתך על כל שאלה מהדף באופן מעשי, שהם כמעט לכל שאלה מוסיפים עוד כמה שאלות מהראש.. והבוחנת המגעילה הזו, תמיד שואלת "למה?"..לא משנה אם ענית נכון או לא, הרבה פעמים היא שואל למה למה למההההה......למהההה?!?!!@$ |
לא יודע לא עשיתי את המבחן עדין
ורגע מה שרשמתי שונה ממה ששואלים בוינגייט? |
ציטוט:
יכול לשאול אותך כזה דבר: תן לי תרגיל שהl.dorssi הוא אגוניסט. או איפה הזוית הכי קשה בפולי בהרחקת כתף, אתה עונה, זה לא בעיה, ואז באה השאלה למה? ושוב למה?, הבעיה היא שהם חופרים על כל שאלה ויש 20 שאלות.. יש לך פייסבוק אחי? אני ישאל אותך אחרי יום חמישי איך הלך.. |
ציטוט:
שואלים אותך למה אז אתה אומר " בגלל שבתרגיל הזה הזווית ישום ככה וככה" "בתרגיל הזה יש רכיב ככה וככה" זה בעקרון התשובות לשאלה "למה" |
תראה אחי, באמת שזה לא כמו שזה נשמע, אני לא היחיד שמתלונן על המבחן הזה, איתי באותו יום נכשלו מסה כזו מטורפת.
לא עושים איתך חזרה למבחן, רק שתדע שיש כמה מאמנים שעושים שיעורים פרטיים למבחן המעשי הזה, והם לא מלמדים אותך את החומר רק באיזו צורה לענות לבוחן. אבל עזוב, אני ישאל אותך מה היה אחרי חמישי. האמת, אני מגיע למבחן כבר בתחושה על הפנים בגלל שנכשלתי כמה פעמים..ממש בלי ביטחון..ואז אני מתחיל להתבלבל.. |
סבבה..חמישי הקרוב אתה בא למבחן?
|
ציטוט:
|
סבבה המבחן שלי ב5 וחצי ככה שאני יהיה שם ב5 ככה
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ