![]() |
|
נדב33 אהבתי את מה שהבאת.
כמה שאלות. 1. היא לא קצרה מדי?יענו a וb, כל אחד מהם לא קצר מדי? 2. היא טובה?היא תעזור לי לפתח את הגוף ולבנות אותו? וכן , אני אוכל כמו שצריך. מבחינת תזונה אין בעיה. אבל מבחינת התוכנית, היא טובה?היא תבנה לי גוף? |
תעבוד 3 חודשיים ותראה לבד אם היא עובדת או לא..
|
אבל אם היא לא תעבוד?אין לי 3 חודשים לבזבז...
מניסיון של אנשים אחרים, היא טובה? |
התוכנית טובה, לדעתי אפשר לעבוד על יותר חזרות פחות משקל בגלל שאתה מחפש סיבולת וכוח מאשר היפרטרופיה.
אבל זו דעתי. |
תאמת אחי אני כן מחפש היפרטרופיה, כי אני כן רוצה לגדול והשרירים שלי יתפתחו, פשוט לא לרמה של באדי בילדר אלא בצורה טובה ויפה.
אז מה לעשות בעצם? |
גם אם תעבוד על 10-20 סטים אתה תגדל , לא כמו בודיבילדר ,אבל תצבור מסה..
אני ממליץ לך לעבוד על טווח של 15-20 חזרות... אתה תצבור מסה ותרגיל את הגוף שלך גם לעבוד על סיבולת.. כמובן שברגע ש20 חזרות זה קל, תעלה במשקלים, יש לך הרבה זמן ואין סיבה שלא תעלה במשקלי עבודה שלך..(ושוב לא תעשה 30 קילו יד קידמית אבל אתה לא צריך לעשות משקלים כאלה) |
אוקיי אז לסיכום.
אני אעשה את התוכנית הזאת: http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=205&Page=1 ואעבוד בטווח חזרות של 12-15. ולפי מה שהבנתי ממכם, התוכנית הזאת תעזור לי להגיע למטרה שהיא בעצם לפתח את הגוף ושיהיה לי גוף יפה וחזק בצורה בריאה וטובה. משהו כמו הגוף של תומר חמד. עד כאן אני צודק? ותוך כמה זמן אני אראה תוצאות?בהנחה שאני אתמיד, אעלה במשקלי עבודה ברגע שקל לי, ואוכל כמו שצריך. תודה. |
חחחחח מצחיק אותי איך שאתה מפחד לגדול ולהראות כמו באדיבילדר תן לי לספר לך משו,
גם עם תרצה תשקיע את כל החיים שלך תאכל כמו בהמה לא תראה כמו באדיבילדר אחי אז אתה יכול להרגע ולהתאמן בשקט:). בנוגע לאימונים: הייתי ממליץ לך בכלל ליום סיירות לעבוד בעיקר על אירובי ריצות אורכות ספירנטים ודברים כאלה.. אבל עם אתה מתעקש שאתה רוצה אימון לחדר כושר לך על ss לדעתי ועם לא אז לך על ab הינה קח תוכנית ab טובה: A:חזה,כתפיים,יד אחורית בנץ (לחיצת חזה) 3x5 פרפר 2x8 כתפיים פרס(לחיצת כתפיים בעמידה 3x6 יד אחורית פשיטת מרפקים בפולי או כל תרגיל אחר 2x10 b:רגלים,גב,קידמית סקוואט 3x5 דדליפט 1x5(תעשה חימום לפני שאתה נכנס לסט כבד כנל בסקוואט זה חשוב). מתח 3x8 חתירה כלשהי עם דאאמבל או מוטbent over 2x6 יד קידמית:כפיפות מרפקים 1x8 לא צריך יותר מזה מספיק שאתה עושה מתח היד הקידמית עובדת הרבה.. |
בסדר אחי אני יעשה ab אבל את זאת שנתתי שתי הודעות למעלה..
תוך כמה זמן אני אראה תוצאות??עם התוכנית הזאת.. |
ציטוט:
|
אוקיי תודה רבה...
עניתם לי על השאלות. |
רק שאלה אחרונה,
אני לא יכול לעשות מתח בגלל בעיה רפואית. איזה תרגיל אחר יש לגב במקום מתח? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ