![]() |
תגיד דימון כל הקטע של פירוק שריר זה לא מיתוס ? קראתי באיזה מאמר שפירוק שריר יכול לקרות אחרי צום רציני של עד 3 ימים אפילו, שהגוף לוקח את זה כמגור אנרגיה אחרון בגלל שזה חשוב.
|
כמובן...יש מחקרים אמינים שמראים גם אחרי 40 שעות צום מוחלט חוסר שינוי ברמות הפירוק של השריר,אז 2-3 שעות?...
אחרי 3-2 ימים ככה,יהיה ניצול רב יותר של חומצות אמינו(פירוק שריר) כשהגליקוגן של הכבד כבר מרוקן,לצורך יצירת גלוקוז...אבל לא ניראה לי שאנשים פה אוכלים פעם ב3 יום,למרות שלך תידע-הקרבה... |
אצל צ'אק נוריס השריר מפרק את הגוף אם הוא לא אוכל כל 3 שעות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
וואי וואי כמה מיתוסים רצים פה באשכול! משגע אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דבר אחד מעניין אותי: למה ב100 גרם חזה עוף יש 25 גרם חלבון ובסקופ חלבון 32 גרם יש 25 גרם חלבון? (: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח יאיר אם כבר הזכרת צאק נוריס,נזכרתי באחד המשפטים החזקים שלו ששמעתי:
פעם לא היה ג'ירפות,עד שצ'אק נוריס התעצבן על איזה סוס והביא לו ברכית ללסת :d:d |
ציטוט:
|
ב100 גרם מהחזה של צ'אק נוריס יש 101 גרם חלבון..
|
דימון הרגת אותי עם הקטע של הג'ירפות... וושאר החבר'ה, אני לא סוחב איתי אוכל לכל מקום, בכלל לא, זה נראה לי שטויות, הבנתי שהוא רוצה לדעת איך מסתדרים אז הצעתי לו כמה הצעות..
ladybug תאמין לי שאחרי תקופה רוויה במיתוסים כאלה ואחרים התפתחתי.. |
ליפטי גם אם הוא יאכל ארוחה אחת ביום שמכילה את כל הדרישות שלו(פחממה חלבון שומן וכמובן ביחד הקלוריות) הוא יוכל לשמר עלייה במסת שריר...
כל המיתוסים האלה לרוב מתגלים כסתם טריק שיווקי ובמיוחד שאם אתה טבעי בלי חומרים אין לך מה להתעסק בלאכול כל כמה שעות.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לוקח איתי ביצים קשות כשאני יוצא מהבית. נורא קל להחזיק ונורא קל לדחוף. כשאני נתקע אני נכנס לאיזה סופר וקונה פסטרמה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ