![]() |
ציטוט:
נ.ב - תקוע באותם המשקלים? 1. דרופ סט 2. סופר סט 3. פעם מספר חזרות 5-8 פעם 8-12 תתן את הגירוי הנכון ותזונה טובה ואתה תתקדם ידידי. אני עכשיו נתתי חודשיים abcd ( חודש אחד 12 חזרות חודש שני 6-8 ) וכרגע אני עומד על 90ק״ג ועלית במשקלים פחד. בהצלחה מקווה שעזרתי ותשמע לעצתי היידידותית כי לי זה נתן פוש טוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שכן הייתי ממליץ אחת לשבועיים לבצע אימון אגוצנטרי |
לכמה הגעת
|
ציטוט:
מה זה אימון אגוצנטרי? |
ציטוט:
בכל אופן , אימון אגוצנטרי - בוא נאמר אתה לוקח מוט w ושם 17 וחצי כל צד.. אתה תצליח להרים לפחות 8 חזרות ( רק בשביל המטודי ).. בסט " אגוצנטרי " אתה תשים 22 וחצי בכל צד , ומישהו יעזור לך להרים את המוט בלי שאתה תתאמץ ויעזוב.. ואתה תסחט את עצמך עד שתוריד את המוט מטה.. כלומר אתה לא מרים בכלל אתה רק מוריד את המשקל.. גם נותן גירוי לשריר אני מבצע את זה אחת ל 3 אימוני ידיים. |
ציטוט:
וקוראים לזה אקצנטרי ולא אגוצנטרי |
jack3d תודה רבה קודם כל
דבר שאני אני מתאמן כוח הגעתי כבר לגבול הגנטי להתקדם בבמשקלי עבודה מיום ליום מSS מה שאני צריך עכשיו תוכנית כוח חדשה אם יותר נפח ומתכוון להתחזק עוד ואני לא מתכוון לעשות חיטוב יש עלי כמות גדולה שנוזלים וזה יהיה ביזבוז זמן מבחינתי עכשיו להעיף אותם אני מתכוון להמשיך מאסה עד 100 קילו לצבור עוד קצת שריר ובדרך בטח נוזלים וגם כבר שומן |
ציטוט:
עם דרופ סט אתה מגיע לכשל המקסימלי של השריר , ואותי זה קידם מאוד. |
ציטוט:
סתם שאלה: האם העלתה לאחרונה משקלים בדדליפט,בסקוואט בבאנץ ובפרס? או שאתה מעלה רק משקלי גוף? |
ציטוט:
ועוד לא הסברת לי פזילוגית למה דרופ סט זה טוב אתה סתם הבאת לי טיעון של "מה שעובד עלי לא בהכרח עובד עליך " |
וואלה שמעו העלתי את התמונות העלה לfxp וכולה ילדים שנגד ss אומרים שעם הם יכלו במשך חדושיים 4000 5000 אלף קלריות ויעשו abc הם יגדלו יותר טוב מss
:):):):) חיים בסרט יעלו 12 קיל ושומן חופשי |
ציטוט:
כן , מה שעובד עלי לא עובד עליך ומה שעובד עליך לא בהכרח עובד עליי.. Harder , עזוב אותך מלהתעסק עם ילדים שבגיל 15 קנו טבליות קפאין וחושבים שהם לוקחים סטרואידים לפני אימון. כל אחד והגנטיקה שלו , תראה את hadash :sbb3: |
ציטוט:
עלי עובד נפט לפני אימון עליך בטח עובד סולר !!! אין דבר כזה מה שעובד עלי לא עובד עליך זה מיתוסים של ליצנים בחדר כושר אני לא מכיר אחד שעשה תוכנית כוח וסיים אתה כמו שצריך ולא גדל ולא הגיע למשקלי עבודה טובים אתה יכול לגדל מכל תוכנית הגיונית אבל הכול תלוי בכמה זמן תגיע למטרה כלשהי כשאתה מתאמן מתקדם זה כבר עניין שונה אבל בתור מתאמן מתחיל \בנוני לא רואה סיבה לפצל |
ציטוט:
אני אישית רואה עצמי כמתאמן חובבן כמוני כמוך , יש התמדה בתזונה ואימונים אבל אם לא מרחיקים אופקים זה נשאר בגדר תחביב חובבני. תסכים או לא , זוהי דעתי :jockey: |
ציטוט:
אתה בעצמך אמרת שדרופ סט זה משפר את משקלי העבודה ורציתי לדעת את ההסבר לזה אין לך מושג למה זה עוזר ואתה חיי על מיתוסים שליצנים בחדר כושר המציאו לא הוכח מחקרית שדרופ סט זה יותר טוב לפיתוח מאסת שריר ואם כן תראה לי את המחקר |
ציטוט:
אל תכניס לי מילים לפה , לא צריך לראות שום הוכחה פיזית בשורה תחתונה אני דוגל בכך שכמעט הכל זה תזונה ושאר הייתר זה אימונים סדירים , טווח תנועה מלא , וטווח תנועה טוב. - תנועה חלקה לצורך העיניין אם באת לשאול. כי את השינוי שאני עשיתי ב10 חודשים אני לא ראיתי אנשים שעשו את זה. וזה הכל ללמוד לבד , לא מאמרים לא כתבות ולא תכנית אימונים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תזלזל באף אדם. |
גאק שאלתי אותך שאלה למה אתה מתעלם? :\
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ