![]() |
שי לניהול פורום "חלשים ובלי חיים"
|
די כבר עם הss הזה!!!!!!!!!! תשמינו כמה שבא לכם אבל זאת לא המטרה שלי!!!!!!!!!!!! אני רוצה גם ידיים וגם חזה ובתכנית הזאת אין!!!!!!!!!!!!!!
איפה בתכנית הזאת עובדים על ידיים????????? איפהההההההההההה????????????????????? |
חחח קורא לי ילד... אני מאמין שאני קצת יותר מבוגר ממך. ואם לא אז המצב שלך קשה מאד תגיד תודה בכלל שמגיבים ועוזרים לך פה במקום להתחצף למבוגרים ממך
|
ציטוט:
|
יואששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש יא גיי בוא לפוטבולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
|
שחיפיםםםםםםםםםםםםם בואו לפוטבוללללללללללללללללללללללללללללללללללל
אני כרגע גם ככה לא ככ יכול, התפתח לי sheled elbow וזה מגביל אותי בהרבה דברים. שמעתי אתה הולך להיות טום בריידי שלהם |
ציטוט:
|
תגיד לי, אני נראה לך ביץ' שעבר עבירות מס בכלא מעשיהו?????????????????
לאאאא אז שחרר לי מהחריצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ |
תשמע זה קשה רצח להכנס לתפקיד הזה בלי רקע בכלל בפוטבול , אני עובד על מלא דברים בבת אחת מקווה שבסופו של דבר אני אענה על הציפיות שלהם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יכול להמשיך לעשות נגיד 3x5 ולהכניס תרגילי עזר כמו יד אחורית וקידמית. נגיד בa: חזה 3x5,יד אחורית 2x8 ,דדליפט 1x5 b: רגליים- סקוואט 3x5,גב- מתח עם משקל 3x5,יד קידמית 2x8. תעשה axbxa ושבוע לאחר מכן bxaxb והכל יהיה בסדר (: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ושכל, זה אין לי הרבה כמו שביני אומר
|
ציטוט:
אין משהו אחר לפיצול של הימים ? אין אפשרות לעשות abx ? הבנתי שעל פי מה שהבאת לי אי אפשר כי דדליפט עובד בעיקר כמעט על כל הגוף |
ציטוט:
|
ציטוט:
במקום חלב נראלי אתה לוקח סימילאק..דיי כבר !! לא נאה לך התגובות שלי אני אשמח שתצא (: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ