![]() |
לדעתי לא השתנתה הרבה.הייתה סוס ונשארת אותו סוס S:
|
חסר פרופרוציה בין היד שמאלית והימנית
והביספס גדלל יפהה:jockey: |
ציטוט:
התכוונת לסימטריה... |
נראה אחלה !! אבל אחי כל כמה זמן אתה מעלה תמונות !! תעלה לך כל 5 -6 חודשים אולי כך תקבל תגובות יותר טובות ..כי התמונות האלה נראות כמו הישנות שלך
|
פפפפשששששש אחלה חזה סחטן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
.. .. .. .בסוף אני יארוג אותך באמאת :whistle: |
נראה בול אותו דבר כמו בתמונות האחרות!!!
חלאס להפציץ כבר בתמונות! לפחות תעשה כל תקופה מסויית שיראו שינוי משו!! זה לא פורום הכרויות פה |
ציטוט:
אף אחד לק יקח ממך את התואר הזה |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט יש לי ביעה :| זה מצבען אבל אין מה לעשות :[ |
ציטוט:
* שזה * בעייה * מעצבן |
יסוס גנטי , גוף כזה ל3 חודשים?
מה ככה לפני זה עבדת בשליחויות בחנות ירקות? |
ציטוט:
אני באמאת עובד בירוקת אבל לא בשליחיות אני עובד במחקלה של ירקות בסופר של המפשחיה ודבר שני אני מיתמן יותר מ3 חודשים אבל ב3 חודשים הלו נתנתי הרבה מהכוח והזמן שלי לאימונים ותזונא |
ציטוט:
אח שלי רציני אני אומר לך יש לך גוף סבבה חזה מצויין אבל לא בפרופורציה לשאר הגוף יד אחורית צריכה שיפור (גם שלי אחי ) ותשקיע יותר ברגליים ובבטן ובחיאת דינק כך 3 חודשים חופש מלפרסם תמונות חחח שניראה שיפור רציני ולא במילמטר |
ציטוט:
בכל מקרה תפרסם תמונות שלך במרווחי זמן גדולים יותר לא ניתן לראות שינויים בזמן כה קצר כמו בתקופת חיטוב. וכדאי לך לעבור לגיל ככה אתה לא תתקקדם לשום מקום |
ציטוט:
אני מכיר מלא אנשים שלא יודעים לקרוא ולכתוב כמו שצריך והגיעו מאוד רחוק אתה לא מכיר אותו! |
ציטוט:
|
ציטוט:
במכולת שאני קונה בה מלא דברים וקוטג'ים שכרו נער אחד היה שחיף בלי כלום עכשיו יש לו יד 38 ככה לא חטוב ממש אבל מאסה.. וגם לפי זה שיש לך בייספס דיי גדול לעומת הטרייספס זה נפוץ אצל אלה שסוחבים ארגזים כבדים... |
ציטוט:
ירוק זה כסף חיי גבר ובוא נגיד עוד דבר אבא שלי לא יודע ליכתוב ביכלל תישאל את אמיר ארדוף הוא בבית ספר שלי :] אם חסר לי משהו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ