![]() |
ציטוט:
ולענייננו, מני בחור רחב וגבוה, קצת קשה ליצור מראה עוצמתי ועבה ככה, אבל בסופו של דבר לדעתי זה דווקא יתרון. |
גובה ומשקל בתחרות?
|
כל הכבוד !!!! שיהיה לך בהצלחה בהמשך !!!
ולשאר המגיבים חז"ל אמרו : "צדיק באמונתו יחייה" אז בעקיפן זה מתאים לעכשיו כל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון ומה שעושה לו טוב וטבעי או לא טבעי? שואלים על מתחרים באולימפיאדה בתחרויות ריצה לא בפיתוח גוף בספורט הזה זה לא נחשב "רמאות" מי שראוי לגינוי הם ספורטאים כמו בן ג'ונסון שהשתמש בחומרים אסורים כדי שיהיה לו יתרון על המתחרים שלו וכאלה יש לא מעט אז תתעסקו בהם ... |
ציטוט:
|
כמעט כל ספורטאי שאתם רואים בטלוויזיה משתמש
|
לכל חבורת הקוקסינלים שמזיינים תמוח מאחורי המקלדת. הקנאה אוכלת אותכם אה? אתם חושבים שכל המתחרים שמתמשים בחומרים יושבים ומגרבצים כל היום? תלמדו לפרגן במקום להכניס תאף שלכם לעניינים של אחרים חבורת אפסים. כל אחד חושב ת'צמו גיבור מאחורי המסך.
מני אתה נראה מעולה. יבוש קטלני. תמשיך להביא כבוד בספורט הזה. |
ציטוט:
|
תודה רבה לכול המפרגנים שתיהיה אחלה שבת .
בנוגע לכול הטרולים הקנאיםם פחחח לא שווים תגובה אפילו אפסים |
ציטוט:
לא לדעת לקרוא זה דבר אחד אבל להתסיס ריב בגלל שאתה לא יודע לקרוא זה דבר שיש בו עילה להעפה |
ציטוט:
|
ציטוט:
תופסת ממך ולא מפסיקה לשבח ולהלל! |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאיר http://www.gmx.co.il/files/smileys/smileys/63.gif
מני, אתה נראה מעולה, יש לך גנטיקה מעולה, ונתת הופעה מעולה! ובכלל כל החבר'ה שעלו על הבמה בקטגוריית נוער נראה בשייפ מדהים ובאמת שכיף לצפות בתמונות כאלה, ולדעת שיש רמה דיי מכובדת בישראל. אני חושב שיש לך ולאילרן עתיד מזהיר בתחום ה bb. |
ציטוט:
|
ציטוט:
למען הסר ספק,לא מעניין אותי אם מני טבעי או לא. הוא נראה לי טבעי. |
ציטוט:
אתה אפילו לא מספיק גבר כדי שיהיה לך כינוי...למרות שאני יודע מי אתה יא אפס מסכן |
ציטוט:
קבל את התנצלותי |
ציטוט:
לא לדעת לקרוא זה דבר אחד אבל להתסיס ריב בגלל שאתה לא יודע לקרוא זה דבר שיש בו עילה להעפה" לתשומת לבך - נכתב ע"י מנהל. |
ציטוט:
|
שכיוון שאתה לא יודע לקרוא אין לך מה לעשות פה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ