![]() |
וואי יא בן ****!!! חחח איזה כיף לך!!! אחחחחח
אל תשכח לתעד הכל ולהעלות לפורום! |
מתחיל ללמוד רפואה אה?
כמה הממוצע בגרויות והפסיכומטרי שלך? |
כמה שאתה חרטטן יש תוצאות טובות תיהיה חזק באבא
|
אפילו כשאין סיבות אתם מחפשים
תפסיקו עם הצרות עין הזאת, אתם מוציאים רק את עצמכם כאפסים. חדש כל הכבוד אחי |
מעניין אותי לדעת למה כתבת לא שומר על תזונה? להרגיז את החבר׳ה? נניח ואתה לא שומר על פחמימה וחלבון כמו שצריך ולא אוכל מספיק ארוחות ביום. 5 אימוני אירובי בשבוע - סביר להניח שכך אתה בגרעון קלורי אבל אתה במסה. בקיצור לא מאמין לאף מילה שלך מה שכן אתה נראה נהדר. תהנה בכל מה שתעשה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שנים ולפני שתזונה הייתה מעניינת אותי וכל הזמן הייתי אוכל רק זבל וארוחות שחיטות באמצע הלילה עם איזה סרט טוב,ככה שנים והייתי על 80 קילו כל הזמן לא זז.כנראה אתה מגיע למצב שיוצא לך לאכול את אותם הקלוריות כמעט כל יום,יום יותר יום פחות הכל מתאזן, אני מוכן להאמין לזה. אומנם להגיע לתוצאות כאלה זה כבר משהו אחר צריך תזונה רצח בלי משחקים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בהצלחה חדש. ועזוב את הסרטים שלה הדדליפטים וזה... אבל כשתקעקע את הדרקון עם מספר 1 על הגב, תעלה תמונות עשה טובה! |
גוף טוב
|
ציטוט:
|
נתונים נכונים/נתונים שקריים זה לא משנה.
נראה טוב, אל תשכח לעדכן בתמונות ממר אולימפיה, תהנה! |
ציטוט:
|
אם אני מחשב נכון את העליה של 10 קילו בשבוע... אז הוא היה צריך לשבת מול התחרות של בנדיקט שהוא הרים 1015 ופשוט להתעלף מצחוק על זה שהוא קורא לעצמו "מחזיק שיא עולם בדדליפט".
|
נראה מעולה אבל אהבתי תמראה הקודם שלך
על אחוז שומן משהו כמו 10 והרבה יותר מאסיבי |
תנאי קבלה לרפואה בטכניון
קבלה לרפואה בטכניון מבוססת על ציון סכם שנע בין 93-95, וכן על מעבר מבחן מור. כדי לקבל ציון סכם של 94, אתם זקוקים לממוצע בגרות 111 ו-750 בפסיכומטרי, לדוגמה. המועמדים שציוני הסכם שלהם הם הגבוהים ביותר מוזמנים למבחן מור לרפואה. קבלה לרפואה בטכניון מבוססת על ציונים גבוהים במבחן מור. |
נדב, יש מצב שדור מביא יותר צ'וצ'יות ממך?
|
מבחן צר1ר?
|
התגעגענו אלייך חדשיי אל תשכח לעדכןן מארצות הברית עם הק1ראס1נים לפני אימון נתגעגע פש1ש.
|
הבעיה היא שהוא לא יודע שמבחן מור מתקיים בקיץ~, ככה שמי שטס לארה"ב ושוהה שם עד לפחות האולימפיה, כנראה לא ילמד רפואה בארץ שנה הבאה...
ייייייייייייייייייייייי קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ