![]() |
יאיר שמן זה לא חוכמה לברוח ממנו
אפילו אני בורח ממנו |
ציטוט:
|
ציטוט:
בד"כ אנחנו נפגשים בלילה שאני ישן שינה ממש עמוקה, רק אז היא באה לבקר אותי בחלום... אז מחר בבוקר אני אעדכן אותך מה היא אומרת על זה... סבבה? |
לא קשור הם אומרים לי לעמוד ושהוא יכנס בי... למה זה לא שאני ארוץ והוא ינסה לתפוס אותי? זה על אותו משקל רק שלי כואב בסוף בכל הגוף ולו רק הלב
|
ציטוט:
בעיקרון אין תרגילים כאלה |
יהיה בסדר. ו... שי תראה לה את התמונה שלי תשאל אותה אם היא מעוניינת למדוד לי את ההיקף
|
גברי ומחוספס.
|
סבבה...
אבל אני אומר לך מראש היא אוהבת גברים עם גוף פרופורציונלי, ולא גוף גפרור וידיי קולמן... תה מבין ?! זה לא אסטטי.. |
הא אז אתה מוזמן להראות לה את התמונת רגליים ששמתי פה לא מזמן. ואם היא תחזור בשוק אל תדאג זה לא באמת שיש לי שלוש רגליים זה רק נראה ככה.
|
נדב אתה צריך לקנות לקורן אוכל
הוא זה ששומר עליך ואם הוא לא יהיה מרוצה הוא יפספס חסימות ואז אנחנו נגיע... |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח +111 גם מחוספס וגם שנון http://www.gmx.co.il/files/smileys/smileys/265.gif קשה לי להאמין שלא שמת לב גם אחרי שצפית בתמונה של עצמך שזה לא באמת רגל שלישית אלא גזע עץ, שהתברג שם מאחורה... אבל בקטנה אני מאמין שכבר התרגלת לשקר גם לעצמך http://www.gmx.co.il/files/smileys/smileys/260.gif |
פוסט הטרלה בגולשים. הטרילו חופשי לפני שייסגר.
|
ציטוט:
|
צההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
|
יש לי את הפיראט האדום סנטר אני לא מפחד מכלום יארררררררררר
|
חחחחחחח התלהבת ממנו יותר מדי, כי הוא הרביץ לשחיפים שלא יודעים להכנס כמו שצריך. כשהוא יחסום את השחקנים הטובים כמו רן או נתנאל אז יהיה על מה לדבר...
|
דוגרי, זה יהיה מעניין לראות
|
ציטוט:
חחחחח מעריץ986785 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ