![]() |
הוא נראה מעולה ובשייפ מצויין, מאחל לו את המקום הראשון.
|
שיהיה לו המון בהצלחה יגיע בשייפ מטורף מגיע לו ליזכות בתואר
|
אופיר לקח מקום חמישי...מזל טוב גבר !!!
|
|
לדעתי אם אופיר היה טיפה יותר קשה,יותר כהה ויותר משקיה בפוזינג היה יכול לדרג יותר גבוה...אבל בלי שום קשר אסג טוב !!! לא זוכר אף אחד אחר שהתברג באליפויות חו"ל של אי אפ בי בי בשנים האחרונות חוץ מי עמית ספיר...ואופיר רן אכשיו כמובן...
|
|
ציטוט:
משקיע הישג חוץ מ... |
ציטוט:
דרך אגב סטס, יש spell checker בשפה העברית גם, שזה מראה לך אם אתה טועה וככה אתה יכול לתקן: פשוט לחיצה על המקש הימני על אותה מילה שגויה ואז זה מתקן לך.. אני משתמש בזה בפורומים באנגלית. מאוד חיוני. בפיירפוקס: כלים->אפשרויות->מתקדם->דפדןף->בדוק איות בזמן שאני מקליד. או לחצן ימני בחלון של ההודעה ואז מופיע לך "בדוק איות" ואתה יכול לשנות שפה לבחירתך. |
כן אני מר מוסקבה מה לעשות... :))) כותב עם שגיות...
|
תראה את ההודעה שלי^
|
לדעתי גם הצבע השפיע לרעה.לפחות עוד שתי שכבות.
מזל טוב,רק! |
עכשיו דברתי עם עופר , כל האיגוד הזה התנהל על הפנים במוקדמות הוא עלה עם שכבת צבע אחת ובלי פאמפ כי הם החליטו להקדים את התחרות בלי להודיע ואמרו לו או שהוא עולה או שהוא נפסל.
|
עצוב. זה סיוט של כל מתחרה שדבר כזה יקרה.
|
סטיבן ועופר, אני חייב לציין שעופר נראה פשוט מדהים.
התמונה די עדכנית, עם כי אני לא סגור מתי בדיוק היא צולמה. http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...7_356492_n.jpg |
איפה מצאת את התמונה?
|
ציטוט:
|
כן זה ידוע...אני בקשר עם הרבה מיתחרים בינלאומים מרוסיה..כולם מציינים שיש ביעה רצינית עם ההתנהלות...סדר אכי טוב בהתנהלות שראיתי עד עכשו היה בנאק...גרמנים פדנתים בכול דבר...איזה סדר איזה רמה אירגונית...גם בנאבבא היה יותר מסודר אבל עדיין אין מה להשוות...
|
ציטוט:
|
אני הייתי נותן לו מקום שלישי בכיף, מקום חמישי זה לא מי יודע מה מוצדק בהסתמך על התמונות...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ