![]() |
כמה זמן עובד בתוכנית? איזה אחוז שומן התחלתת את התוכנית?
|
סתם בכיף שלי לעלות תמונות
היה הזדמנות אז העלתי חודשייים עובד |
ציטוט:
פשוט היה ניראה לי שבאת כאילו לראות שהנה אני עובד ss ותראו איזה סוס. בכל מקרה, אם עלית הרבה בשומן מתחילת התוכנית, תוריד טיפה מהאוכל..אין צורך להיסחף |
ציטוט:
בכל מקרה בהצלחה. |
גבר עליתי מתחילת התוכנית 3 קילו חח
כל המסקנה מהפוסט הזה הוא שאני לא אוכל מספיק.. |
תלוי , אם זה האחוז שומן שהתחלת איתו אז אולי כן, אם עלית ביותר מדי שומן אז ההיפך..
הכל תלוי בנתונים מהם התחלת... |
בוא נגיד שלא היתי שחיף היתי על אותו אחוז שומן שאני עכשיו +- נוזלים אולי ..
ואיך אני יודע שאין מספיק אוכל כי מתחילת התוכנית מה עליתי 10קילו סקואט. . |
ציטוט:
אוווי גוואלדדד יש לי בייספס קטן!!! חרב עלי עולמי!!!!! :ohmy::ohmy::ohmy: |
אז כן...
|
מה נפלתם עליו תגידו?
Ss לא תוכנית שאמורה להפוך אותך למר צפון מרכז או משהו כזה זה הבסיס של תוכניות כוח , בדרך כלל התוכנית הזאת לאנשים שחיפים שרק מתחילים להתאמן בשביל שיצברו כוח ומאסה בסיסית אתה לא אמור ליהיות יד 58 ורגל 95 אחרי התוכנית הזאת תיכנסו לפרופורציות מה יש לכם מה שגם תשאלו אותו כמה זמן הוא בתוכנית ואתם תראו שהוא רק בהתחלה . בכל מקרה רואים שאף אחד פה לא קרא באמת על התוכנית וסתם שמע סטיגמות באתר פה\אתרים אחרים |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה תביא את החברים שלך הוא יביא את החברים שלו ואז נראה באמת למי יש את הבייספס היותר גדול :idea::idea: |
אני מזיין את כולם אני
|
תגיד דימון אתה הולך ברחוב עם הידים לצדדים?
|
ברור,וגופיית אימון ,כפפות,שייק ביד
|
גופיית yyy השמש זורחת מעלי לי לי?
|
גוזייה ורצועות על היד
|
אני גם אוהב לשים מגנזיום לפני שאני פוגש חברים, עוד 10 קילו ללחיצת יד
|
ציטוט:
קודם כל, אין הרבה מה לצפות ממשקלי העבודה האלה, יש לו עוד הרבה עבודה. כמו שקובה אמר SS לא עושה אותך סוס מטורף, אפילו לא קרוב לזה. תמונות כשהבנץ' פרס שלך 90 לא יהיו מרשימות, לעומת זאת בנץ' פרס 140 כן (:bully:) |
ע1/שר :bow::bow:
והתגובות של ג'קי ממש מגעילות, נגעלתי לקרוא את החוסר פירגון לקומבינטור מס'1 שלל הפורום. אני אף פעם לא אבין מישו שעובד בתוכנית כוח ומעלה תמונות של הגוף שלו, כאילו בשביל מה??? העיקר זה לא משקל על המ1ט?? גודם - אם תעבוד פיצולים תעלה תמונות, ושתגיע 100/110+ קילו בבנץ, כל הפרונט יראה אחרת, תצליח! זה כמו שבנדיקט יעלה תמונות של הפרונט שלו, איזה תגובות אתם חושבים הוא יקבל על תמונה כזאת - http://images.hugi.is/heilsa/145245.jpg |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ