![]() |
ואללה נראה מעולה! מה שנקרא "אפקט החיטוב"..
|
שלד אני רואה שבאנים לא כל כך עובדים אם אחד ששבוע אחרי שהעיפו אותו מפה חוזר לפה ולאף אחד לא אכפת...
ולא בגלל שהוא הטריל או משו אחר, בגלל שהוא עושה צחוק מכל דבר שחשוב לאנשים שיש להם קצת כבוד ורגישות לסבל שאנשים עברו בשואה. לי מעצבן בעניים פי 10 יותר כל הודעה של מתרומם כזה שאחרי שהוא הצליח להרתיח פה את כל הפורום הוא עדיין כותב פה. אני אמשיך להטריל אותו כמה שבזין שלי, הזין הקטן הזה אין לו ולא יהיה לו שום זכות להכנס פה ולעשות צחוק מהשואה... יש אנשים ששוכחים, מצטער אני לא. |
סבא שלי ניצול (אומנם ג'ובניק, התחבא), וככה הוא חינך אותי.
חוץ מזה אתם בכלל לא הייתם שם:) |
זה עדיין לא מקנה לך שום זכות לעשות מזה צחוק חביבי.
סבא שלך אמנם ניצול, אבל עדיין יש אנשים שכן נשרפו חיים, ולעשות מזה צחוק ברמה שאתה עושה זה בושה וחרפה.. עוד יותר מגעיל שבתור חבר'ה צעירים, זה לא מפריע לאף אחד פה לראות הודעות מנבלה מסואבת כמוך. בשונה ממה שחינכו אותך, אותי חינכו להוקיע אנשים כמוך. |
בהחלט מוצדקת ההרחקה שלי באותו יום, אני פשוט בסביבה שלי רגיל לצחוק על הדברים (כמו גם על סרטן במשפחה, כי ככה זה עובד אצלנו)
זה לא נותן לפלוץ כמוך, שהוא כישלון נחרץ בחיים לכל הדעות להגיד לי איך להתנהג. |
מישו צריך לחנך אותך לא?
לפחות עד שתגיע לצבא פש1ש :) |
שי אתה הורס תפורום הזה, בחיים לא עזרת כאן אפילו ברבע הודעה למישהו, כל ההודעות שלך זה זיוני שכל, ואין פה משתמש אחד שלא שונא אותך.
אם אתה תקבל באן זה יהיה בצדק. |
Bring it on
|
ציטוט:
|
איקסדי לכולם
|
עזוב גורימון, אתה תעשה היסטוריה בתור הפלסטיני הראשון שמשרת בצה"ל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז מה קורני קנית לי כבר כרטיס טיסה בחברת אייר יאיר?!?!!?!?!
http://farm1.static.flickr.com/33/91...e1709977c5.jpg |
חחחחחחח קורן אין לך גישות אדמיין טמבל1
|
ציטוט:
אני לזיוני שכל שלו אליי, כמו שאתה רואה הפסקתי להגיב. *אגב בורי אחלה תוצאות יש לך אבל עשית קרקס עם החיטוב והמאסה הקיצוניים האלה. |
ציטוט:
|
פורום מאוד רציני!!!!!!!!
|
טוב אני רואה שאתה לא מפנים, צ'או
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ