![]() |
ציטוט:
|
מכאל צודק..זה באמת לא מצחיק..
|
אידיוט, ובושה שבכלל הסכימו שהוא יעלה להתחרות..
יש לו מזל שזה היה בתחרות אזורית ולא במר ישראל או משהו בסגנון.. |
אני חושב שהוא ניסה להוכיח פה משהו... שכל אחד יכול להתחרות גם אם הוא בכלל לא מתאמן ונראה כמו חרא... (כמוהו)... יכול להיות שזה מה שהוא ניסה לעשות אבל בכל זאת הוא עדיין זלזל ופגע בכבוד של האנשים שכן התכננו ו"התחרו" איתו.... בסופו של דבר האיגוד אשם שהרשה לו להתחרות.
|
האיגוד גם נתן לו מקום 3!!!! זה ממש עצוב
|
לדעתי הוא יותר עשה צחוק מעצמו מאשר מאחרים שם...
|
ציטוט:
|
לפחות היה לו את האומץ לעלות לבמה.
מבחינתי האימונים זה סתם תחביב, אז אני לוקח את זה בצחוק. אני לא מבין איך המתחרים לא הרגו אותו oם כאילו אחרי ייבוש ומחסור בפחמימה .. יש לו אומץ לבנאדם. תראו זה רק מראה על הרמה בארץ, אתם קוראים לו אפס אבל 90% מכאן לא מתחרים, אז אל תתפלאו שהספורט נראה כך, הוא הוכיח כאן משהו :) . |
ציטוט:
בלי קשר,אני אם הייתי מתחרה אישית הייתי רותח ובחיים יותר לא מתחרה שם... |
אידיוט גמור !!
|
חבל שאין פה דעה של אחד מהמתחרים/מפתחי גוף, מעניין לדעת מה הנקודת מבט שלהם ואם הם נקטו איזשהו צעד/פנו למארגנים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חברים אתם מגזימים, בואו ניכנס לפרופורציות.
אם בא בחור שמצא איזה באג במערכת והביא בדיחה על חשבונה ועל חשבונו זה מונע משהו מההתקדמות שאנשים עשו? זה מוריד מההישגים שלהם? זה אומר שהפ פחות טובים? לכל היותר הייתה פה בדיחה לא מוצלחת אבל להקיש ממנה שהספורט כולו חטף מכה או שאין בו התקדמות, זה לא יהיה רציני. |
מה שהבחור הוכיח שלא משנה איך אתה נראה אתה יכול לקחת מדליה. וזה בהחלט מוכיח משהו.
ניגרי בתור אחד שמגן בחירוף נפש על הענף אני לא מבין איך זה לא חורה לך. |
ציטוט:
אתה אחרי חיטוב....ייבוש אתה מסוחרר והכל כואב לך ובאופן כללי בא לך למות... ואז עולה השמוק הזה ומקבל מדליה איך תרגיש? |
גם אם זה חורה לי אני יודע לקחת דברים בפרופורציות, לא נחרב פה העולם, ולא קרה שום דבר רע לענף הזה.
מבחינתי הרבה יותר אקוטי והרבה יותר חמור שאין מראות בחדר חימום של תחרות ארצית או שהשיפוט שם הולך לקראת אנשים שבאו עם סיפור אישי מרגש במקום לשפוט נקודתית לפי מה שרואים על הבמה. הרבה יותר מפריע לי מלחמות ופוליטיקות בתוך הקהילה הזו, שלצערי אני נחשף ושומע עליהן שוב ושוב, ואני נלחם בכוח ממש לא להיכנס לזה ולא לתפוס צד ולפרגן לכולם, כי אני באמת אוהב את הספורט ומעריך את מי שבוחר להתמיד בו. אז הייתה פה בדיחה, דברים כאלה קרו גם בחו"ל. בין זה לבין לבוא ולהגיד שקרה אסון יש עוד דרך. ויאיר, אם היה בא לי יצור מצחיק כזה תקטגוריה, כמו שאני מכיר את עצמי, דווקא זה היה משעשע אותי, שובר קצת את המתח והעצבים ביום לחוץ כזה. אגב אם דניאל יצא בחיים מתחרות שבה השתתף בחור כמו ליאור גניש שידוע כאדם שאסור לעצבן, כנראה שהתעלול הזה לא באמת הזיק לסביבה. |
ציטוט:
|
חח חיכוי לרמי גילארד
|
דווקא מצחיק
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ