![]() |
תודה רבה!
חח ואין שום קשר לרציני או לא רציני כפפות זה עניין של נוחות אז בבקשה אל תבלבל תשכל ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה פשוט לא גורם להם לצוץ אלה שיש להם יבלות צריכים משכה לא כפפות...
|
ציטוט:
|
איי ג'קי ג'קי ג'קי אתה פשוט יודע הכל מהכל זה פשוט מדהים...
אם אפשר לעשות דדליפט בלי כפפות אני מאמין שאפשר לעשות גם מתח בלי כפפות |
ציטוט:
העור לא אמור להתקפל. יבלות קורות בהוק גריפ, אבל אני מניח שאתה לא עושה פאוורקלין אז זה לא רלוונטי לגביך. |
דוגרי אני עובד בלי כפפות, אבל עדין לא הבנתי איך זה קשור לרצינות
|
ציטוט:
אז מה גם שהתחלתי להיתאמן התחילו לי ליהיות יבלות על היידים וזה כאב .. אז מה !? אחרי חודש בערך זה כבר לא כאב ועכשיו עדיין ישלי יבלות על היידים שלא כואבות אז מה זה משנה .. ונדב תעשה טובה.. תיהיה רציני,מי שמתאמן רציני לא אכפת לו מכאב ומיבלות על היידים .... |
אז אם אני לוחץ 200 קילו בנץ עם כפפות סימן שאני לא רציני?
|
ציטוט:
כמו שבנאדם יעשה כפיפת מרפקים לבייספס עם חגורה אותו דבר .. |
אז מותר להתאמן עם כפפות אבל רק בזמן שמבצעים את התרגיל. ואז אני נחשב רציני?
|
אל תיהיה מושפע, לא כאן נבחנת רצינות או גבריות...אני לפני כמה זמן התחלתי להתאמן עם כפפות וזה יותר טוב, כן בלחיצות אני לא שם אבל במשיכות סבבה לי עם כפפות...זה אומר אני ליצן?נו באמת..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה הנקודה היא שזה לא קשור לרצינות בכלל |
ציטוט:
ובכלל בוא נהיה חכמים וניקח תמיד דוגמא מהגדולים, אם אנדי ובנדיטיק יכולים למשוך כמעט חצי טון מהרצפה בלי כפפות אז אני חושב שאנחנו יכולים למשוך את המאה או המאתיים שלנו גם בלי, הכל בראש וזה לא קשור לרצינות/ליצנות |
אני צחקתי לגבי זה שיש קשר בין רצינות וכפפות וקצת הסתלבטתי על הילדון בן ה13.
אני אישית לא עובד עם כפפות כי אני אוהב להרגיש הארדקוררררררררררר וגם בלי מגנזיום rawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww |
נדב לא התכוונתי אלייך, ברור לי שאתה לא תחשוב שכפפות זה רצינות או לא והבנתי תסטלבת..
שי אתה צודק |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ