![]() |
ציטוט:
|
מחשב יכול להיות לא שולל את זה
אבל אם כבר מחשב אז לעשות טרפזים סימטריות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ידוע זה כן אבל עדין תענוג לראות כזה דבר
|
ציטוט:
לנושא: סינה מפלצת בגודל שלו והוא יותר חזק מהאדם הממוצע, פשוט deadlift רשם כאן משהו שהייתי צריך לחדד ולומר ששגוי. הוא אתלט ברמה מאוד גבוהה ואם היה מעניין אותו להיות חזק יותר זה גם מה שהיה קורה. בכלל מתאבקים הם אנשים מאוד חזקים, לעמוד בדברים שהם מעבירים את הגוף שלהם זה בלתי אפשרי לבן אדם נורמלי. |
לא רק סינה אלה בכלל רוב המתאבקים שראיתי ב"wwe" גדולים וחטובים בצורה טובה לא?
|
ציטוט:
|
לא יודע אם הדעה שלי תהיה מקובלת עליך..אבל בעיני זאת הצגה הwwe (ולא מזלזל בהם כספורטאים,אתלטים,חיות אדם) אומנם חלקם הגיעו מענפי לחימה אמיתים כמו ufc אבל מה שמציגים בwwe לדעתי זאת הצגה אחת גדולה(ודיי משעשעת )
|
תודה רבה שלד על התיקון.
יש מתאבק אחד לשעבר,שהוא כן חזק בטירוף-Mark Henry. |
ציטוט:
|
אין מילים הוא ענק פשוט
|
ציטוט:
אז תשמור את ההערות המטומטמות לעצמך. ובכללי אשכול מטומטם , למה לא נעלו אותו איך שהוא רק נפתח , וויכוחים מיותרים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
על איזה הערות אתה מדבר?מכבד ומעריך אותו ושאפו על ההישגים שלו בתחום שלו אבל WWE זה לא יותר מהצגה אתה לא יכול להשוות את זה ללוחם UFC או ללוחם MMA |
ציטוט:
|
בבלתי נשכחים הוא גם מופיע אומנם בחליפה ולא כמו מה שהיה אבל עדין נראה מסיבי
|
אני כמעט בטוח שג'ון סינה עושה יותר מ250 דדליפט, זה אולי מה שהוא היה עושה לפני איזה 10 שנים...
|
ציטוט:
אתה לא יכול להגיד שהוא ליצן בגלל שהוא עוסק בתחום הבידור . כמו זמר או רקדן שנותן הופעה זה התפקיד שלו. ותאמין לי שהוא עובר לא מעט הכשרות ואימונים זה תחום בפני עצמו , נראה לי אתה היחיד פה שעושה אנלוגיה לתחומים אחרים. |
אני לא עושה שום אנלוגיה ומספיק מכבד ותופס ממך ככה שאין לי ראש להמשיך להתווכח
יש לו הישגים מרשימים ומהגבוהים בתחום שלו וברור שזה שנים של אימונים פציעות ותירגולים כדי לא לפשל במופע עצמו ושאפו על זה.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ