![]() |
ציטוט:
הידים לא צריכות הלחזיק תמוט הם צריכות לתמוך בו מלא פעמים יוצא לי לעשות סקואט כשכף היד פתוחה ולא סגורה כמו אגרוף יש סיכוי גדול שיכאב לך פרק כף היד במשקל גבוה יותר |
זה כי לא הרמתה מרפקים מספיק/חזה
|
כן, אם אתה מרים מרפקים ממש חזק זה מסתדר.
|
יופי אין עליכם, תמשיכו להפציץ ולתקן אותי עד שהטכניקה תהיה מושלמת.
אימון הבא הכל יתוקן בע"ה אושר כמו שראיתה נפתרתי מהחגורה |
תגיע למשקלים של 130 140 תשים חגורה עכשיו אין צורך
|
כן, אל תשים חגורה כרגע.
|
כן, אל תשים חגורה כרגע.
|
ניראה לי הוא הביןן
|
לא מסתדר לי משהו אתה ממשיך ss או התחלתהה את התוכנית עוד פעם
|
הוא מתחיל ss
|
אני ב122 התחלתי עם החגורה
בקשר לאחיזה, אני כמעט תמיד מחזיק את המוט עם שורש כף היד, הרבה יותר קל להרים ככה מרפקים ולשמור על כיווץ |
שי אולי תקרא תספר המזוין?
אם אתה לא יודע מה סדר התרגילים מה אתה בכלל עושה תתכנית? אם אתה עושה משהו תעשה אותו עד הסוף, מי שעושה תתכנית צריך לקרוא תספר. |
ציטוט:
אולי במקום לפזר ארס תבקר את הטכניקה?!?! את הספר אני אקרא, יש לי בעיה שהקריאה שלי לא שוטפת באנגלית וזה יקח לי קצת זמן לסיים אותו, אז לשיטתך אני צריך להפסיק את התוכנית ולסיים קודם את הספר?! כמו שאתה רואה כולם לפניך כבר אמרו את זה ככה שלא חידשתה כלום, חוץ מזה שיצאתה חומוס בתגובה המפגרת הזאת, וכן תגובות חרא כאלה מעצבנות אותי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
צריך להוריד עגו ולהתחיל ss ממשקלים קצת יותר נמוכים ממה שהוא התחיל כאילו השיא 107 בנץ וכבר באימון עשה 102 ... לא חבל תתקעה מהר ככה? |
עשיתי את זה,כי חשבתי שאני אמשיך בלינארית בחזה, אבל לא משנה אני עושה אתה תוכנית כמו שהיא ומתחיל משקל יותר נמוך
|
ציטוט:
|
הלוג הזה כבר לא בתוקף
|
איש הבוקר חוזר לעדכן 3 שבועות לסיום הלינארית 5x5.
ללא ספק תוכנית מתישה, איך אני אמור להתמודד עם הנפח בטקסס זה מפחיד אותי לינארית שבוע 10 - אימון שני סקוואט התאוששות - 75,85,95,95 לחמש חזרות. פרס - 42.5, 47.5, 50, 55 לחמש חזרות. דדליפט - 105,115,125,135 לחמש חזרות. 140 - 2 חזרות. 150 - 1 חזרה PR, (עלתה חלק, בסוף התוכנית אני אנסה חדש) בייספס במוט אולימפי - 45,47.5,50,52.5 אני עובד באותה צורה לחמישיות. בסיום התוכנית אני אעלה סרטונים של החמישיות שיא, ושל ה - PR החדשים. |
למה אתה נותן זוג וסינגל בדדליפט?
אל תמהר, תתקדם עם התוכנית. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ