![]() |
אחי מה זה?
|
יפה מאוד, ממשיך להתקדם !
יאללה נישארו לך 3 שבועות, פוש אחרון ! ואגב לפרמסיסט(לא זוכר איך מאייתים ת'שם חח), אני גם זוכר שהיית חייה לא נורמאלית. אל תבייש להעלות תמונות, אתה תדע את מי לקחת ברצינות ואת מי לא. |
ציטוט:
מעדכן תמיד את הכרישים .. :] נכון להיום בצהריים... |
אין לי כבר מה להגיד עלייך..
|
ציטוט:
|
אין לי מה..רציני.אתה יודע מה אני חושב.אם כבר להוסיף,אז בו נגיד שאנשים כמוך נותנים מוטיבציה.באמת שכל הכבוד.אני מת לראות אותך בעוד 3 שבועות.אני מאמין שזו תיהיה הפתעה...
|
ציטוט:
|
יום שבת מותר לאכול הכל זה בלוחות הברית של האימונים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ראשית shai 22 אתה מלך ושנית "איפה ההקרבה פה ?" אני מאמין או רוצה להאמין שמבין החובבנים מבחינת ילול פחמימות אני ממש פסיכי ואני לא רוצה לצאת בהצהרות של "רעידת אדמה " ו "חכו...חכו" אבל אני אעמוד במילה שהתמונות העתידיות יהיו יותר טובות מהקודמות . תמונות אני בטוח אעלה לפייסבוק בכל מקרה
הסתייגות קלה : באשר לדברי שי לא צריך לחלק את זה לענין של ליפטרים ובודיבילדרים ובמציאות זה ממש לא ככה ואני מבחינת אימונים הרבה יותר קרוב לקבוצה הראשונה |
סבבהה לגמרי רק תתן רצוי למישהי שתצלם אותך כי למשל בתמונה האחרונה הבייספס השמאלי לא נראה במלוא תפארתו בלשון המעטה
ואחלה עבודה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואייל ביצע כפי שביקש אדוני , והורה ה' לאייל לשתות 4 שייק גיינר ביום , ו700גרם פחמימה. ואייל יסבול יום וליל בחיטוב שואטי במשך שלושה חודשים!!! |
שואתי עם ט?
זה ממש זילות השואה |
ציטוט:
|
פשש גוף מרשים.(=
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ