ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   3שבועות אחרונים לחיטוב , כי יש אנשים שמגיע להם להתעדכן:) (https://israelbody.com/showthread.php?t=70952)

IGOR 09-04-11 20:45

אחי מה זה?

JaSoN.B 09-04-11 21:09

יפה מאוד, ממשיך להתקדם !
יאללה נישארו לך 3 שבועות, פוש אחרון !

ואגב לפרמסיסט(לא זוכר איך מאייתים ת'שם חח), אני גם זוכר שהיית חייה לא נורמאלית. אל תבייש להעלות תמונות, אתה תדע את מי לקחת ברצינות ואת מי לא.

Jack3D 09-04-11 21:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1077833)
אחי מה זה?

מז"א מה זה אח יקר :)?

מעדכן תמיד את הכרישים .. :] נכון להיום בצהריים...

IGOR 09-04-11 21:27

אין לי כבר מה להגיד עלייך..

Jack3D 09-04-11 21:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR (הודעה 1077853)
אין לי כבר מה להגיד עלייך..

חחחחחחח קרעת אותי איגור.. עליך אני סומך תאמר מה שאתה חושב :fellow:

IGOR 09-04-11 21:41

אין לי מה..רציני.אתה יודע מה אני חושב.אם כבר להוסיף,אז בו נגיד שאנשים כמוך נותנים מוטיבציה.באמת שכל הכבוד.אני מת לראות אותך בעוד 3 שבועות.אני מאמין שזו תיהיה הפתעה...

Jack3D 09-04-11 21:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1077862)
אין לי מה..רציני.אתה יודע מה אני חושב.אם כבר להוסיף,אז בו נגיד שאנשים כמוך נותנים מוטיבציה.באמת שכל הכבוד.אני מת לראות אותך בעוד 3 שבועות.אני מאמין שזו תיהיה הפתעה...

איגור הכל זה תזונה , ואני אומר לך את האמת בימים האחרונים אני מתנדנד.. סבתא הכינה עוגיות תמרים טעימות.. לפי דעתי 10גרם שומן כל אחת חח.. דפקתי איזה 20 היום.. אבל מחר חוזרים לשגרה .. אז כמות האירובי והעצימות של האימונים מגמדים את ההשפעה של העוגיות.. אוהב אותך נשמה תפתיע אותנו גם :)

the pharmacist 09-04-11 22:16

יום שבת מותר לאכול הכל זה בלוחות הברית של האימונים

IGOR 09-04-11 22:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the pharmacist (הודעה 1077882)

איפה ההקרבה פה ? :eek:

Shai 22 09-04-11 22:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the pharmacist (הודעה 1077882)

וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים אֶל מֹשֶׁה: כֹּה תְּדַבֵּר אֶל בְּנֵי יִשְׂרָאֵל הַמְּפַצְּלִים לֵאמֹר: אֵת הַיּוֹם הַשְּׁבִיעִי נָתַתִּי לָכֶם לאכלה בּוֹ: וַאֲכַלְתֶּם וּשְׂבַעְתֶּם וְהִתְפּוֹצַצְתֶּם מִכָּל הַטּוֹב אֲשֶׁר בָּרָאתִי עַל פְּנֵי הָאֲדָמָה: לְמַעַן תַּחַזְרוּ בַּיּוֹם הָרִאשׁוֹן לְמִשְׁטָר אִמּוּנִים נֻקְשֶׁה וְקַפְּדָנִי: והליפטרים אָכְלוּ מִכָּל הַבָּא לַיָּד וְיַשְׁמִינוּ וְתִגְדַּל כִּרְסֵם עַד למאוד: וִיְנוֹפְפוּ במשקלי הָעֲבוֹדָה וּתְצוּגַת גּוּף אָיִּן כִּי רַק שֻׁמָּן וְנוֹזְלִים מְלֵאָה ביטנם: (במדבר יז', כו')

Jack3D 09-04-11 23:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shai 22 (הודעה 1077884)
וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים אֶל מֹשֶׁה: כֹּה תְּדַבֵּר אֶל בְּנֵי יִשְׂרָאֵל הַמְּפַצְּלִים לֵאמֹר: אֵת הַיּוֹם הַשְּׁבִיעִי נָתַתִּי לָכֶם לאכלה בּוֹ: וַאֲכַלְתֶּם וּשְׂבַעְתֶּם וְהִתְפּוֹצַצְתֶּם מִכָּל הַטּוֹב אֲשֶׁר בָּרָאתִי עַל פְּנֵי הָאֲדָמָה: לְמַעַן תַּחַזְרוּ בַּיּוֹם הָרִאשׁוֹן לְמִשְׁטָר אִמּוּנִים נֻקְשֶׁה וְקַפְּדָנִי: והליפטרים אָכְלוּ מִכָּל הַבָּא לַיָּד וְיַשְׁמִינוּ וְתִגְדַּל כִּרְסֵם עַד למאוד: וִיְנוֹפְפוּ במשקלי הָעֲבוֹדָה וּתְצוּגַת גּוּף אָיִּן כִּי רַק שֻׁמָּן וְנוֹזְלִים מְלֵאָה ביטנם: (במדבר יז', כו')

כל כך קורע וענק חחח שחקת אותה..

the pharmacist 10-04-11 13:07

ראשית shai 22 אתה מלך ושנית "איפה ההקרבה פה ?" אני מאמין או רוצה להאמין שמבין החובבנים מבחינת ילול פחמימות אני ממש פסיכי ואני לא רוצה לצאת בהצהרות של "רעידת אדמה " ו "חכו...חכו" אבל אני אעמוד במילה שהתמונות העתידיות יהיו יותר טובות מהקודמות . תמונות אני בטוח אעלה לפייסבוק בכל מקרה

הסתייגות קלה : באשר לדברי שי לא צריך לחלק את זה לענין של ליפטרים ובודיבילדרים ובמציאות זה ממש לא ככה ואני מבחינת אימונים הרבה יותר קרוב לקבוצה הראשונה

the pharmacist 10-04-11 15:12

סבבהה לגמרי רק תתן רצוי למישהי שתצלם אותך כי למשל בתמונה האחרונה הבייספס השמאלי לא נראה במלוא תפארתו בלשון המעטה
ואחלה עבודה

Shai 22 10-04-11 15:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the pharmacist (הודעה 1078054)
ראשית shai 22 אתה מלך ושנית "איפה ההקרבה פה ?" אני מאמין או רוצה להאמין שמבין החובבנים מבחינת ילול פחמימות אני ממש פסיכי ואני לא רוצה לצאת בהצהרות של "רעידת אדמה " ו "חכו...חכו" אבל אני אעמוד במילה שהתמונות העתידיות יהיו יותר טובות מהקודמות . תמונות אני בטוח אעלה לפייסבוק בכל מקרה

הסתייגות קלה : באשר לדברי שי לא צריך לחלק את זה לענין של ליפטרים ובודיבילדרים ובמציאות זה ממש לא ככה ואני מבחינת אימונים הרבה יותר קרוב לקבוצה הראשונה

הכל בגדר הומור זול

Jack3D 10-04-11 15:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the pharmacist (הודעה 1078086)
סבבהה לגמרי רק תתן רצוי למישהי שתצלם אותך כי למשל בתמונה האחרונה הבייספס השמאלי לא נראה במלוא תפארתו בלשון המעטה
ואחלה עבודה

יפן שהדגשת מישהי , אנחנו יותר מדי בקרבת בנים (; יהיו עוד הפתעות מפתיעות בהמשך ושוב תודה גבר..

IGOR 10-04-11 18:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shai 22 (הודעה 1077884)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח גדול

Jack3D 10-04-11 22:40

ואייל ביצע כפי שביקש אדוני , והורה ה' לאייל לשתות 4 שייק גיינר ביום , ו700גרם פחמימה.
ואייל יסבול יום וליל בחיטוב שואטי במשך שלושה חודשים!!!

ב!רי 93 11-04-11 00:42

שואתי עם ט?
זה ממש זילות השואה

Jack3D 11-04-11 01:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ב!רי 93 (הודעה 1078306)
שואתי עם ט?
זה ממש זילות השואה

ויאמר בורי הכמעט קטין לאמור , סתם - קורה שמשתבש בדי פעם אבל אם אתה כזה חכמולוג נעבור לאנגלית (;

איתמר 11-04-11 09:35

פשש גוף מרשים.(=

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ