ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אפשר הסבר על התופעה הזאתי של שרירי טבעיים! (https://israelbody.com/showthread.php?t=70940)

ladybug 11-04-11 10:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yosixx (הודעה 1078027)
סבבה אחי אבל איך זה נישמר בלי תזונה ואימונים הרי אם לא תאכל חלבונים מספיק ביום היה פירוק שריר עם הזמן מה ההבדל בין השריר שנולדים איתו לבין שמפתחים אותו ויש גם אנשים עם חזה,כתפיים וקצת ידיים שזה טבעי לגמרי אפשר הסבר מה ההבדל בינהם?:

תכניס לראש שאין דבר כזה בנאדם שלא מתאמן עם גוף מטורף טבעי, אני מדבר על כל סוג של פעילות גם אם הוא חוטב עצים סבבה? בנאדם שרירי גדול זה סוג של פעילות עם תזונה, מה זה גנטיקה? יש כאלה עם משולש עצום בגב שלא מתאמנים יש יוצאי דופן אבל לא כל שאר הגוף שלו יהיה מטורף ובדרך כלל רואים את זה על הבייספס אין אחד עם בייספס עגול ויפה שיושב בבית כל היום עם קוביות בבטן אוכל מה שבא לו והוא ככה כי פשוט יש לו "גנטיקה" שכח מזה. יש אנשים שנראים סבבה אבל שוב כל בנאדם שיהיה בדיאטה גם בלי אימונים יכול להיות בסופו של דבר עם גוף סבבה אבל לא גוף ברמה של מתאמן שנים.

nadavmoore 11-04-11 11:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1078344)
תכניס לראש שאין דבר כזה בנאדם שלא מתאמן עם גוף מטורף טבעי, אני מדבר על כל סוג של פעילות גם אם הוא חוטב עצים סבבה? בנאדם שרירי גדול זה סוג של פעילות עם תזונה, מה זה גנטיקה? יש כאלה עם משולש עצום בגב שלא מתאמנים יש יוצאי דופן אבל לא כל שאר הגוף שלו יהיה מטורף ובדרך כלל רואים את זה על הבייספס אין אחד עם בייספס עגול ויפה שיושב בבית כל היום עם קוביות בבטן אוכל מה שבא לו והוא ככה כי פשוט יש לו "גנטיקה" שכח מזה. יש אנשים שנראים סבבה אבל שוב כל בנאדם שיהיה בדיאטה גם בלי אימונים יכול להיות בסופו של דבר עם גוף סבבה אבל לא גוף ברמה של מתאמן שנים.

חוץ ממייקל לואיס.

ladybug 11-04-11 11:04

אני מוכן להאמין שזה גנטיקה הוא אנורקסי :)

nadavmoore 11-04-11 11:05

אחי, הוא ממש לא אנורקס. יש לו בייספס מאד גדול

the pharmacist 11-04-11 11:25

בתכלס זה הכל יחסי כבר נקלתי באנשים שמחשיבים אדם ששוקל 65 עם יד 36 כאדם גדול . זה שונה מאוד ובאמת אף עבודה פיזית כמעט לא מובילה לגוף של פיתוח גוף . אני יכול להעיד שבצבא לפני שהייתי חובש הייתי כל יום מרים פגזים כמו סלב בתותחנים ונראה כמו שקית תפוגן

nadavmoore 11-04-11 11:30

זה באמת יחסי, אני מאמין שפותח הפורום לא מתאמן במכון שיש שם אנשים שהם באמת גדולים, לא ראה את וורן וקולמן בארץ והוא בעצמו די שחיף אז אין לו באמת אמות מידה ל"גודל" אנשים שקצת יותר מסתובבים ובתחום (אם זה בליפטינג או בבודיבילדינג) יש להם יותר אמות מידה להבדיל בין נערי חוף עם גנטיקה לאדם חזק וגדול שמתאמן.

hypertrophy 11-04-11 12:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1078346)
חוץ ממייקל לואיס.

חחחחחחחחחחחחחח

yosixx 11-04-11 12:06

אני מתאמן בחדר כושר ואני יודע מזה חיות רעות וברור שאני לא מתכוון שיש אנשים ככה בטבעי אני מתכוון שיש אנשים שהם גם בריאים ולא כל כך שחיפים ששוקלים קילו וחצי ויש להם חזה טבעי ברור לא בגודל של מתאמן אבל חזה גדול ועוד שרירים טבעיים והם לא מתאמנים ומעשנים כל היום

ladybug 11-04-11 12:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yosixx (הודעה 1078357)
אני מתאמן בחדר כושר ואני יודע מזה חיות רעות וברור שאני לא מתכוון שיש אנשים ככה בטבעי אני מתכוון שיש אנשים שהם גם בריאים ולא כל כך שחיפים ששוקלים קילו וחצי ויש להם חזה טבעי ברור לא בגודל של מתאמן אבל חזה גדול ועוד שרירים טבעיים והם לא מתאמנים ומעשנים כל היום

בנאדם מה זה שרירים טבעיים? אם אתה מתאמן בחדר כושר זה גם טבעי, אולי אתה מדבר על רמה טובה של חיטוב שזה כבר תזונה, חרטה בקיצור.

ניגרי ענק 12-04-11 09:27

חזה מטורף" זה להגדרתך: בעיני המתבונן.
יש הרבה אנשים עם גנטיקה מולדת מעולה, והם נראים טוב מאוד, ככה זה - לא כל בני האדם נולדו שווים, החיים לא תמיד הוגנים, וכו וכו.
יחד עם זה, מה ש"מטורף" בעיניך לא יהיה מטורף בעיני.
אני לעולם לא ראיתי בחור לא מאומן שיפיל אותי מהרגליים, יכול להיות שהוא נראה טוב, אבל הגדרתו של בטלן לא מתאמן כמטורף תהייה סבירה רק אם הוא זקוק לאשפוז בגהה.

the pharmacist 12-04-11 11:49

החברים של ה"חזה מטורף" ו "הוא אוכל כל מה שהוא רוצה ואין לו בטן" זה החברים של " הרבה יותר יפה 60 קילו עם קוביות מאשר 80 עם קוביות כי אז זה מוגזם"...................
ככה המציאות לי קצת ק/שה לקבל אותה כי אני ועד לא מעט אנשים בפורום לא מחש יבים את עצמם כגדולים ( לא לערב את האלה שהם 100 קילו אנאבולייים ורוצים להיות עוד ועוד........) אז איך יש לעמים אנשים שרחוקים שנת אור ומחשבים את עצמם כגדולים

זהו............. הייתי חייב לרשום את זה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:29.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ