![]() |
ציטוט:
כי זה סקוואט קל.. |
תתחיל מהסקואט
וסקואט קל עושים 2x5 80 אחוז מה5 rm או 3x3 80 אחוז מה3rm ובאמת עושים פאוורקלין 5x3 אבל עושים אותו אחרי הלחיצה |
אז האימון יהיה בנוי
סקואט פרס פאורקלין |
כן
סקואט לחיצה משיכה ובלחיצה עושים 3x5 תעשה ככה סקואט 3x5 בנץ'\פרס 3x5 דדליפט 1x5\פאוורקלין 5x3 |
נראה לי התבלבלנו לגמממריי
אחיי זה אימון a אני מדבר על b ככה הולך לי הa סקווט 3x5 בנץ' 3x5 דדליפט1x5 b פאורקלין 5x3 פרס 3x5 סקווט קל 1x5 |
ציטוט:
ציטוט:
בפרס בפרס בפרס בפרס :clap: |
ציטוט:
תעשה כמו שרשמתי a סקואט 3x5 בנץ' 3x5 דדליפט 1x5 b סקואט 3x5 פרס 3x5 פאוורקלין 5x3 אל תנסה להמציא תגלגל מחדש התוכנית בנויה ככה ותעשה אותה כמו שהיא אם אתה רוצה לעשות סקואט קל אז באמצע השבוע תעשה 2x5 על 80 אחוז מה5 rm |
אתה רוצה לומר לי שבשתי האימונים אני צריך לעלות משקל על הסקוואט? לפי התוכנית ואני הראשון שינסה להרוס את תוכנית כמוss
חחחחח אנדרוליזם טעות היתי מסטול מהפיצצהP: זה 5 חזרות |
המטרה היא כל אימון לעלות משקל על המוט
קראת תספר? תמאמר על התוכנית? |
כן אבל מה עם סקוואט קל כמו שאתה אומר אין ..
|
אז יש לי אימון מחר...
A השאלה שלי האם לעשות חימום לסט עבודה דדליפט האימון ילך ככה סקוואט בנץ' דדליפט או שבגלל שעשיתי סקווט אין צורך לחימום |
תעשה חימום קצר
לדוגמה אם אתה מושך 100 קילו תעשה ככה 40 קילו ל5 חזרות 60 קילו ל3 חזרות 80 קילו ל3 חזרות אם אתה צריך עוד חימום תעשה גם 90 קילו לחזרה אחת ואם אתה מספיק חם תעשה תסט עבודה לדעתי מספיק לדדליפט 3-4 סטים לחימום לא יותר |
הבנתי אותך תודה קובה!
|
חימום הוא לא רק בשביל למנוע פציעות, חלק חשוב זה להכניס את הגוף למוטוריקה של התרגיל, ככה שאחרי 5-6 סטים של חימום בסט עצמו אתה לא צריך "לחשוב" על טכניקה אלא להשקיע כמה שיותר מאמץ בתרגיל.
אם הדדליפט מעל 120 תתחיל מסט חימום של 60, אני הרבה זמן עשיתי סטים של חימום עם 40 וזה מיותר לחלוטין, לדוג' אצלי זה ככה 1x5x60 1x4x80 1x3x100 1x2x125 1x1x145 1x5x170 |
סבבה היום אימון!!! נעלה סרטונים ...גם
|
איפה החולצות
|
אין חולצות .....................................
|
למה אין
|
נתת לי את החנות הצפונית הזאת שחושבת שאני יעשה לה את כל העבודה !
וההדפס לא לוקח סכון על זה שלא תאהבו את ההדפס בסוף המטרה שלי זה לא לצאת בנזק מכל העשק |
שמור הכל, אני אחשוב על משהו
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ