ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מישל ויוני האנה בתמונה מלפני כמה ימים (https://israelbody.com/showthread.php?t=70342)

yaNirz 02-03-11 07:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jason.b (הודעה 1066124)
אני חושב שכל הקטע של הצבא זה שגם לאלו שמתחילים אחרי הצבא יש קצת חיסרון של הגיל(רוב הבילדרים התחילו מגיל 16-17 ומאז לא הפסיקו להתאמן, כשפה גם אם אתה מתחיל ב-16, יש לך את העצירה של השלוש שנים ואפילו יותר שמחזירים אותך כמה צעדים אחורה), אני לא עושה הכללות, ברור שיש גם בילדרים שהתחילו בגיל יותר מאוחר(פיל הית', אבל לו היה את היתרון שג'אי קאטלר אימן אותו מיום א' וגם שלא נדבר על כמות הממתקים), אבל אני כן חושב שהצבא קצת, אפשר להגיד לא מי יודע מה "תורם" להתקדמות של הבילדרים הצעירים.

הצבא מזיק לתחום הזה
ואל תשכח שפיל הית' שיחק כדורסל לפני והיה לו בסיס טוב מאוד להתחלה
ובגדול זה עניין של גנטיקה , לאלה שבחו"ל יש גנטיקה טובה יותר משל הישראלי..

monster 02-03-11 08:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yanirz (הודעה 1066129)
הצבא מזיק לתחום הזה

אמת
לסמיר באנוט מר אולימפיה מלבנון ומוסטפא מוחמד מירדן היו תנאי אימונים ותנאי מחיה גרועים פי כמה מאצלנו.והנה הם הצליחו להגיע לטופ העולמי שזה תחרות מר אולימפיה.

nadavmoore 02-03-11 11:26

סתם שאלה ואני לא רוצה לפגוע אבל יוני גם מסונטל כמו אחיו? נראה שכן בכתף אבל יכול להיות ואני טועה...

ניגרי ענק 02-03-11 11:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי musanony (הודעה 1066116)
כמעט בכל ענף ספורט אפשר לטעון שהצבא מפריע להתקדמות, וגם אם נתייחס לפיתוח גוף כאל ספורט (למרות שהוא ממש לא...), הצבא הוא לא באמת גורם שעומד בדרך. הוא אפילו יכול לתרום למתחרים בארגון איי.אף.בי.בי שכבר בצבא מתרגלים לזה שאירועים מרכזיים וחשובים נערכים על הדשא מול קהל של 20 אנשים וגבר שמן שצועק על כולם כל הזמן.
הגיל הממוצע של הזוכים באולימפיה הוא 33, הגיל הממוצע של המתחרות השנה היה 40. מי שרוצה לעסוק בענף ברצינות יגיע אליו אחרי הצבא. יש לא מעט מתחרים בתחרויות הגדולות ביותר שבתקופת הקולג' היו בכלל שחקני פוטבול או ענפים אחרים. עמית ספיר היה אלוף ישראל בהרמת משקולות לפני שהוא הגיע לפיתוח גוף.
עניין הספונסרים הוא בעייתי בכל העולם ולא רק בישראל. היחידים שמצליחים להתפרנס מפיתוח גוף נטו הוא מספר מאוד מצומצם של מתחרים מובילים. אלה שהתמזל מזלם והצליחו למצוא ספונסרים יכולים לחיות טוב וכל השאר נדרשים גם לעבוד לפרנסתם, אם זה כמדריכי כושר פרטיים במקרה הטוב ודוגמנות לירחוני גייז במקרה הפחות סימפטי. כשזה עוד נפלא לעומת המצב של הנשים שאפילו הפרס הראשון באולימפיה בקושי מכסה את ההוצאות שלהן ורובן, אפילו הגדולות שבהן, נאלצות "למכור" את גופן לגברים חובבי שרירניות, בתמונות, סרטים ולעיתים אפילו במפגשי אחד על אחד שיכולים להגיע לעיתים אפילו למגע מיני מלא.

ויש לי המון כבוד לאלירן מורגן על ההשקעה, וההישג, אבל עושה רושם שהוא יצא להתחרות השנה רק בגלל שסטאס רצה להראות לאיגודים האחרים שהוא מוציא מתחרים לחו"ל בכל הקטגוריות. גם לו וגם ללימור אזוגי לא הייתה מזיקה עוד שנה של הכנה לפני היציאה לזירה הבינלאומית.

אני מכבד את כל מה שאמרת, אבל לא מסכים לגבי מורגן. השורה התחתונה היא שהוא עשה הישג יפה מאוד, בוודאי ביחס לזה שהוא התחרה מול ספורטאים בוגרים ממנו ב 4 שנים.
מקום 9 בתנאים כאלה זה מעולה.

JaSoN.B 03-03-11 00:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yanirz (הודעה 1066129)
הצבא מזיק לתחום הזה

עזוב גנטיקה, אם תשים אתזה בצד ותתן את אותם המשאבים (כסף, זמן ותוספים) לבילדר ישראלי(שמתחיל למשל מגיל 16-17) אני בטוח שהוא יגדל להיות לפחות מיתחרה באולמפיה(כמובן שניקח את זה כמובן מאליו שהוא משקיע את הנשמה שלו לזה)...

subzero1122 03-03-11 01:52

מה הבעיה בלהיות עובד רס"ר בילדר?
איפה פה הצבא מפריע?
תפסיקו לזיין תשכל

ניגרי ענק 03-03-11 07:48

צודק לגמרי.
אם בנאדם הוא ג'ובניק אין לו שום בעיה להיות מפתח גוף.
אם אתם חושבים שיותר קל להיות בעל משפחה עם כמה עבודות מאשר ג'ובניק שגר אצל אמא'לה, עוד תצפה לכם הפתעה גדולה בעתיד.

JaSoN.B 03-03-11 14:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1066422)
צודק לגמרי.
אם בנאדם הוא ג'ובניק אין לו שום בעיה להיות מפתח גוף.
אם אתם חושבים שיותר קל להיות בעל משפחה עם כמה עבודות מאשר ג'ובניק שגר אצל אמא'לה, עוד תצפה לכם הפתעה גדולה בעתיד.

אני לא חושב שיש מישהו במדינה הזאת שחושב ככה חח

ניגרי ענק 03-03-11 18:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jason.b (הודעה 1066442)
אני לא חושב שיש מישהו במדינה הזאת שחושב ככה חח

כל מי שיש לו משפחה לא חושב ככה: הוא פשוט יודע.
חברים יקרים, אתם חיים בעולם של וולט דיסני.

לוזון 03-03-11 21:34

יוני זה אח של אלי?!

JaSoN.B 04-03-11 00:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1066512)
כל מי שיש לו משפחה לא חושב ככה: הוא פשוט יודע.
חברים יקרים, אתם חיים בעולם של וולט דיסני.

אותו העיקרון...
אבל עדיין לא הבנתי למה אתה חושב שאנשים חושבים שהחיים מחוץ לצבא יותר קלים מאשר להיות ג'ובניק(יכול להיות שפיספסתי הודעה של מישהו?)

yaronas 04-03-11 15:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי chest (הודעה 1065942)
זאת רק הייתה דעתי, בתור אחד שנכנס לתחום הזה בגלל אחיו.. אני אומר לך כל הארון שלו גופיות של האריה הזה או כל מני גופיות באדיבילדינג, כל המדף שלו אבקות noexplode מגזינים באלגנים והנה עכשיו זה לא הכי בראש שלו בגלל הצבא. הוא גם ירד ממש במאסה. 3שנים זה המון והצבא קצת מפריע פה לקידום העסק. וסתם דוגמה תראה את לוסקוב.. הוא עוד ילד אם היה לו צבא על הראש אני בטוח הוא לא היה מגיע לאותם תוצאות שהוא הגיע איתם כיום.. וגם לי פריסט, מאז גיל 12 הוא סוס..
יש גם הרבה שנכנסים לתחום הזה גם מגיל צעיר..

לעומת אחיך,
אני במשך ה3 שנות שירות שלי,רק פינטזתי במשך כל יום ביומו על חזרתי לתחום,העצבים והתסכולים שהיו לי בגלל שלא יכולתי להתאמן בצורה רצינית היו עצומים!
מפה אתה יכול להבין את ההתרגשות שהייתה מלווה ברגע שדרכתי שוב ברצפת הקצף דחוס של החדר כושר..
זה הכל תלוי בכמה אתה באמת אוהב את התחום הזה..וזוהי דעתי

ניגרי ענק 06-03-11 23:33

תמונה של יוני מדצמבר 2010:

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3847343_n.jpg

BlackHawkins 07-03-11 08:32

קלטו את הפן מאחורה חחחחחחחחחחחחחחחח שימושי

ונראה ממש טוב ידים ענקיות!

frenzy15 15-03-11 13:25

מזה הכתף הזאת?
הם יצאו ורודים אחושרמוטה...דובוני אכפת לי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ