![]() |
ציטוט:
ואל תשכח שפיל הית' שיחק כדורסל לפני והיה לו בסיס טוב מאוד להתחלה ובגדול זה עניין של גנטיקה , לאלה שבחו"ל יש גנטיקה טובה יותר משל הישראלי.. |
ציטוט:
לסמיר באנוט מר אולימפיה מלבנון ומוסטפא מוחמד מירדן היו תנאי אימונים ותנאי מחיה גרועים פי כמה מאצלנו.והנה הם הצליחו להגיע לטופ העולמי שזה תחרות מר אולימפיה. |
סתם שאלה ואני לא רוצה לפגוע אבל יוני גם מסונטל כמו אחיו? נראה שכן בכתף אבל יכול להיות ואני טועה...
|
ציטוט:
אני מכבד את כל מה שאמרת, אבל לא מסכים לגבי מורגן. השורה התחתונה היא שהוא עשה הישג יפה מאוד, בוודאי ביחס לזה שהוא התחרה מול ספורטאים בוגרים ממנו ב 4 שנים. מקום 9 בתנאים כאלה זה מעולה. |
ציטוט:
|
מה הבעיה בלהיות עובד רס"ר בילדר?
איפה פה הצבא מפריע? תפסיקו לזיין תשכל |
צודק לגמרי.
אם בנאדם הוא ג'ובניק אין לו שום בעיה להיות מפתח גוף. אם אתם חושבים שיותר קל להיות בעל משפחה עם כמה עבודות מאשר ג'ובניק שגר אצל אמא'לה, עוד תצפה לכם הפתעה גדולה בעתיד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל מי שיש לו משפחה לא חושב ככה: הוא פשוט יודע. חברים יקרים, אתם חיים בעולם של וולט דיסני. |
יוני זה אח של אלי?!
|
ציטוט:
אבל עדיין לא הבנתי למה אתה חושב שאנשים חושבים שהחיים מחוץ לצבא יותר קלים מאשר להיות ג'ובניק(יכול להיות שפיספסתי הודעה של מישהו?) |
ציטוט:
אני במשך ה3 שנות שירות שלי,רק פינטזתי במשך כל יום ביומו על חזרתי לתחום,העצבים והתסכולים שהיו לי בגלל שלא יכולתי להתאמן בצורה רצינית היו עצומים! מפה אתה יכול להבין את ההתרגשות שהייתה מלווה ברגע שדרכתי שוב ברצפת הקצף דחוס של החדר כושר.. זה הכל תלוי בכמה אתה באמת אוהב את התחום הזה..וזוהי דעתי |
|
קלטו את הפן מאחורה חחחחחחחחחחחחחחחח שימושי
ונראה ממש טוב ידים ענקיות! |
מזה הכתף הזאת?
הם יצאו ורודים אחושרמוטה...דובוני אכפת לי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ