ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   האמת על איסלם והיחס הליברלי האירופאי. סכנה! (https://israelbody.com/showthread.php?t=7014)

Antonator1 15-03-07 22:00

תגידו מה שתגידו, אי אפשר לתקן את העולם - הוא זורם בצורה ספונטנית.

Night_Wolf 15-03-07 22:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
עלק. העולם לא עושה כלום, הוא דוחה את העניינים עד שהעניין כבר קשה מדי לטיפול.

במלחמת העולם הII המערב חיכה וקיווה כי גרמניה תתמתן. וכשהם הפרו את הסכמי וורסאי אף אחד לא עשה כלום כי חשב שהם חלשים והם לא מהווים סיכון. אבל כשהם נהיו חזקים מדי לאף אחד לא היה ביצים לטפל בהם. ככה זה עכשיו עם איראן! ועם כל הערבים בעולם!

אתה באמת חושב שהמדינה שלנו תישב בשקט אתה חושב שאנחנו לא פועלים?שאיראן תוכל למחוק אותנו?

SiX PACK 15-03-07 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
אתה באמת חושב שהמדינה שלנו תישב בשקט אתה חושב שאנחנו לא פועלים?שאיראן תוכל למחוק אותנו?

כן...

SiX PACK 15-03-07 22:18

הם מוחקים אותנו לאט לאט אם אתה לא שם לב, מכל הבחינות, יש להם השפעה אדירה על המדינה שלנו.

לא ממש עוצרים בעדם בבנית הקור האטומי שהם בונים שם אני צודק..?

Night_Wolf 15-03-07 22:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
הם מוחקים אותנו לאט לאט אם אתה לא שם לב, מכל הבחינות, יש להם השפעה אדירה על המדינה שלנו.

לא ממש עוצרים בעדם בבנית הקור האטומי שהם בונים שם אני צודק..?

טוב יאלה נימאס עלי הפוסט הזה סתם מריבות קיצור החיים בן פסח הזה צריך לאשפז אותו במכות חשמל את החולה נפש הזה

zidan 15-03-07 22:23

ציטוט:

טוב יאלה נימאס עלי הפוסט הזה סתם מריבות קיצור החיים בן פסח הזה צריך לאשפז אותו במכות חשמל את החולה נפש הזה

נייט וולף בחור טוב אתהה שמתי לב בהרבה פוסטים שאתה לא אוהב מריבות ושטויות,אחלה בנאדםם

Bullet 15-03-07 22:56

ציטוט:

כן, אני חושב שהמדינה שלנו תשב בשקט. כן אני חושב שהעולם יישב בשקט ויסתכל מהצד כשהעולם הערבי יתקיף אותנו פעם נוספת כהרגלם. כן אני חושב שהצבא שלנו מנוהל על הצד הגרוע ביותר ושבקריה יושבים ג'ובניקים שהולכים לקורס פילאטיס כשאין תקציב לאפודים קרמיים לקרביים!
כן, אני חושב שאנחנו לא פועלים, ושאין לנו באמת פצצות גרעין כי כדי לייצר דברים כאלה צריכים כור גרעיני גדול בהרבה מהכור הפיצי בדימונה, והוא אגב משומש למחקר ולא להכנת נשק גרעיני.
כן, אני חושב שאין לנו מספיק חיילים כדי לעמוד במתקפה רצינית ושהמילואימניקים הקרביים עכשיו כולם עם כרס בירה ולא יכולים לרוץ חצי קילומטר.

אפילו אלוהים לא יכול לחלץ אותנו מהבור הזה

SiX PACK 15-03-07 23:03

ציטוט:

כן, אני חושב שהמדינה שלנו תשב בשקט. כן אני חושב שהעולם יישב בשקט ויסתכל מהצד כשהעולם הערבי יתקיף אותנו פעם נוספת כהרגלם. כן אני חושב שהצבא שלנו מנוהל על הצד הגרוע ביותר ושבקריה יושבים ג'ובניקים שהולכים לקורס פילאטיס כשאין תקציב לאפודים קרמיים לקרביים!
כן, אני חושב שאנחנו לא פועלים, ושאין לנו באמת פצצות גרעין כי כדי לייצר דברים כאלה צריכים כור גרעיני גדול בהרבה מהכור הפיצי בדימונה, והוא אגב משומש למחקר ולא להכנת נשק גרעיני.
כן, אני חושב שאין לנו מספיק חיילים כדי לעמוד במתקפה רצינית ושהמילואימניקים הקרביים עכשיו כולם עם כרס בירה ולא יכולים לרוץ חצי קילומטר.

אפילו אלוהים לא יכול לחלץ אותנו מהבור הזה

זה מוחך מזמן שאין אלוהים, לפחות לא האלוהים של היהודים..

Night_Wolf 15-03-07 23:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
זה מוחך מזמן שאין אלוהים, לפחות לא האלוהים של היהודים..

מה שהיינו צריכים עכשיו ויכוח על דת :jockey: תענוג תענוג

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:wacko:

SiX PACK 15-03-07 23:08

ציטוט:

מה שהיינו צריכים עכשיו ויכוח על דת :jockey: תענוג תענוג

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:wacko:

פשע, עוני, שחיטות, מוות, מלחמות

אין אלוהים.

arbel2 16-03-07 01:18

יש אלוהים ,הוא פשוט המיר את דתו =\

Bullet 16-03-07 01:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
יש אלוהים ,הוא פשוט המיר את דתו =\

הוא לא המיר את דתו. הוא פשוט אף פעם לא היה יהודי.

ארץ זבת חלב ודבש, גם כן... תכלס אני לא יכול לחשוב עם מיקום גיאוגרפי עלוב יותר מארץ ישראל. לגויים הוא הוריש את אירופה עשירת המחצבים ונעימת מזג האוויר עם בנות מקומיות כוסיות, לערבים הוריש נפט... אחד מהמשאבים הכי חשובים בעולם. לאינדיאנים הוריש הכל, עד שבאו הבריטים והספרדים וגזלו מהם :whistle: .

SiX PACK 16-03-07 01:29

ציטוט:

ארץ זבת חלב ודבש, גם כן... תכלס אני לא יכול לחשוב עם מיקום גיאוגרפי עלוב יותר מארץ ישראל. לגויים הוא הוריש את אירופה עשירת המחצבים ונעימת מזג האוויר עם בנות מקומיות כוסיות, לערבים הוריש נפט... אחד מהמשאבים הכי חשובים בעולם. לאינדיאנים הוריש הכל, עד שבאו הבריטים והספרדים וגזלו מהם :whistle: .

אלוהים לא אוהב אותנו כבר מרוב שהדוייסים חופרים לו כל היוםםםםם ינעל דיינאק!

Antonator1 16-03-07 01:29

הוויכוחים על מי בעל הדת השלטת נקראים בשפת הרחוב:
ויכוחי - "My god has bigger dick than yours".

Bullet 16-03-07 01:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
הוויכוחים על מי בעל הדת השלטת נקראים בשפת הרחוב:
ויכוחי - "My god has bigger dick than yours".

עדיף מאשר לדבר עד כמה שולט מריוש פיזדונסקי :disgust: וחבריו הסטרונגמנים השמנים ולחקות אותם בהפסקות

SuzukiR 16-03-07 05:29

ציטוט:

בתאכלס אחי ... לפי התנך ארץ ישראל אמורה להיות מסיני בערך עד לנהר ות הפרט והכי דקל בעירק

הרבה יותר גדולה מי שחילק תמזרח התיכון היו הבריטם והצרפתים וכרגיל דפקו תיהודים

אני בכל זאת מאמין מאוד בה' ולא יפסיק להאמין לעולם כל עוד אני חי וימשיך לקיים את המסורת היהודית ( לא דתי אבל תמסורת)
לדעתי זה חשוב

Nadav19 16-03-07 08:37

שמעו איך הדברים האלה מעניינים אותכם ??

פוליטיקה ויחסי אומות בעולם .. פייי

OMRI-TURBO 16-03-07 12:19

ציטוט:

הוא עדין אידיוט מטורף וצריך להשמיד אותו...שלא תחשוב ששינתי את דעתי לגבי החיים הזה
אבל בסרטון הזה הוא מסביר מה יקרה אם העולם לא יעשה משהו בקשר להתרבות של המוסלמים המוסלמים אכן מתרבים אבל זה לא יעזור להם כי הם מתרבים בתור תושבים אין להם שום כוח מדיני או פוליטי ואם יש ישר מטפלים בו העולם היום עוקב אחרי כל "אימפרה מתפתחת" שלא תיגרם שוב פעם מלחמת עולם כמו שהייתה אם הגרמנים.

האם בן אדם שמזהיר את העולם ואת אירופה שנמצאת בגידול אוכלוסיה שלישי לעומת המוסלמים שמתרבים באירופה בצורה אדירה, הוא מטורף?
אין להם כוח פוליטי? בדמוקרטיה הכוח הפוליטי נקבע לפי קולות.
עוד משהו,כמו שנאמר בסרט, כל הממשלות האירופאיות פועלות על פי שיקול אחד בלבד, איך לא לעצבן את המוסלמים שלא יתפרעו. זאת אחת מהסיבות לתמיכה של הצרפתים בערבים, היה לי מרצה שעבד בצרפת והוא אמר בפירוש שהממשלה מחליטה החלטות עם שיקול אחד בראש, איך לא לעצבן את המוסלמים. כמו שנאמר בסרט, יש איזורים שלמים באירופה שבהם כוחות המשטרה לא נכנסים אפילו, הם קוראים לזה שטח מוסלמי.

OMRI-TURBO 16-03-07 12:21

ציטוט:

עלק. העולם לא עושה כלום, הוא דוחה את העניינים עד שהעניין כבר קשה מדי לטיפול.

במלחמת העולם הII המערב חיכה וקיווה כי גרמניה תתמתן. וכשהם הפרו את הסכמי וורסאי אף אחד לא עשה כלום כי חשב שהם חלשים והם לא מהווים סיכון. אבל כשהם נהיו חזקים מדי לאף אחד לא היה ביצים לטפל בהם. ככה זה עכשיו עם איראן! ועם כל הערבים בעולם!

מדוייק מאוד!
זה טבע האדם.

OMRI-TURBO 16-03-07 12:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אפשר הסבר שאומר במה הוא יותר טוב מכל מי שהוא מגדף בכל הסרטונים שלו? אנשים חיים כל הזמן בסרטים שהעולם סובב סביבם. לא צריך להשמיד אף אחד, תקלטו כבר! אני נזכר עכשיו בפוסט שטען שהשחורים מיותרים. אנשים שחושבים ככה לגבי גזע כלשהו - אני לא רוצה להגיד מה אני חושב עליהם בפומבי.

בין אם אתה רוצה או לא, המלחמה הזאת קיימת כבר אלפי שנים ולא ניתן למנוע אותה. על ידי שאתה תהיה בגישה הליברלית והמוסלמים יהיו בגישה המיליטנטית/פאשיסטית, הם פשוט ידרכו עליך,כמו שהם דורכים על האירופאים, יש משפט שנקרא fight fire with fire.
בין אם אתה רוצה או לא העולם הוא מאבק של מדינות/גזעים/לאומים על המשאבים של כדור הארץ,השליטה בו וההשרדות בו. החזק מוחק את החלש, החזק שולט. ככה בנוי הטבע, וגם הטבע האנושי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ