![]() |
ציטוט:
אופיר מה עם הבחור שקיבל 100 בתזונה? |
הייתה באמת תחרות טובה וכייפית עם הרבה מתחרים איכותיים ....הארגון היה מעולה הכל דפק כמו שעון ...השיפוט היה מאוד מאוד הוגן ללא ספק ..כל השישייה נראתה ללא ספק בשייפ טוב אבל המקום הראשון לקח בזכות ולא בחסד ...הבחור פשוט בא מוכן יותר יבש מרוב המתחרים...
עבודי גם נראה טוב אבל הוא בא רק על מסה ...הוא לא התכונן לתחרות כי המטרה שלו זה מר ישראל..אבל נראה יחסית טוב..שמחנו לראות בקהל את כל החברה הטובים שבאו לעודד לתמוך..ככה מקדמים את הספורט ... |
יחסית לתחרות אזורית הרמה ממש טובה מאוד,כל הכבוד למקום הראשון אלכסנדר בולוייבסקי,עבודי היה מפלצת נראה מעולה לאוף סיזן ,ישראל אמרון ..אין מילים לא לשכוח מדובר בילד ויש פוטנציאל מעולה המשך כך אמרון,אשם נראה פגז גדל בצורה משמעותית ,הופעה יפה מאוד של אשם ,סה"כ ישבתי בקהל ונהנתי לראות את התחרות ועד כמה שהארגון הזה מסודר .
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה צודק לגמרי, והדברים יקבלו ביטוי בכתבה שאני אפרסם, כנראה מחר, עד עכשיו הייתי שקוע בעבודה, שבוע קשה ושטח יבש. בינתיים תמונה: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4262498_n.jpg |
|
|
פשש ניגרי גדלתתת ניהית סוסססס
|
שניכם נראים מעולה ,ניגרי נראה ענק.
|
מוכר לי השחיף עם הכחול :)
|
ציטוט:
ישר כח! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
97 עם קוביות עמוקות וורידים בכתפיים ובתאומים והפרדות בייספס טרייספס. בקיץ הזה תלבשו לבן ותתכוננו לטוב. :yup: |
ציטוט:
ישראל, אופיר לא התכוון אליך. אתה עשית עבודה יפה מאוד ביחס לתחרות אזורית. יש אחרים שהוא התכוון אליהם. אני אפרט יותר בכתבה. |
ציטוט:
אין קשר אני אומר מה אני חושב על התחרויות האזוריות האלה כי לא פעם ולא פעמיים יצא לי לשמוע מאנשים שזה לא בסדר שהמתחרים לא באים מוכנים. |
ציטוט:
אבל מה זה "לא מוכנים"? חוץ מהשניים הראשונים אף אחד לא היה באמת "מוכן", מצד שני אנשים היו נראים טוב מאוד, כולל אותך, ואין הכוונה אליהם, אני דווקא חושב שלראות מפתחי גוף באוף סיזן (בגבולות הטעם הטוב), לפעמים זה מעניין. אבל היו שם כמה אנשים שפשוט הביכו את עצמם, ואני שואל" למה להם? |
שלום לכולם
הייתה אחלה של תחרות, מאד נהנתי מההופעה של האשם. בשביל פעם ראשונה להשיג את המקום השני והמכובד זה בהחלט יפה. יצא לי להכיר טיפוסים מאד נחמדים כמו ישראל ועבודי ועוד כמה שאיני זוכר את שמם כרגע. בסך הכל תחרות שהופקה יפה מאד ובצורה מכובדת. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ