ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   בשבת: מר צפון של ifbb (https://israelbody.com/showthread.php?t=70064)

ניגרי ענק 13-02-11 19:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 1062458)
הייתה אחלה תחרות! כל הכבוד למקום הראשון אלכסנדר בולוייבסקי! אחלה שיפוט וזה רק בזכות שופטים שעברו הרבה בתחום, התחרו בתחרויות ומבינים טוב טוב את כל מה שעובר על מתחרה ומה באמת חשוב לראות על הבמה! אני בטוח שבנאבבא היו נותנים למקום השני ניר שדה את הראשון כי הגיע יותר יבש אך ללא מספיק בשר! השופטים ב-ifbb נותנים כבוד והערכה לבשר וכך צריך להיות! היו מתחרים שמנים ושאני אומר שמנים אני מתכוון ל- 25% שומן ויותר, לא מבין איך מתחרים עולים ככה לבמה ואלו לא מתחרים חדשים או לא מנוסים, חבל שכך. רועי עבודי בהחלט מרשים, מעניין לראות אותו בשייפ תחרות. בסה"כ הייתה תחרות סבבה.

אופיר מה עם הבחור שקיבל 100 בתזונה?

hachem-01 13-02-11 19:45

הייתה באמת תחרות טובה וכייפית עם הרבה מתחרים איכותיים ....הארגון היה מעולה הכל דפק כמו שעון ...השיפוט היה מאוד מאוד הוגן ללא ספק ..כל השישייה נראתה ללא ספק בשייפ טוב אבל המקום הראשון לקח בזכות ולא בחסד ...הבחור פשוט בא מוכן יותר יבש מרוב המתחרים...
עבודי גם נראה טוב אבל הוא בא רק על מסה ...הוא לא התכונן לתחרות כי המטרה שלו זה מר ישראל..אבל נראה יחסית טוב..שמחנו לראות בקהל את כל החברה הטובים שבאו לעודד לתמוך..ככה מקדמים את הספורט ...

tomer55 13-02-11 20:50

יחסית לתחרות אזורית הרמה ממש טובה מאוד,כל הכבוד למקום הראשון אלכסנדר בולוייבסקי,עבודי היה מפלצת נראה מעולה לאוף סיזן ,ישראל אמרון ..אין מילים לא לשכוח מדובר בילד ויש פוטנציאל מעולה המשך כך אמרון,אשם נראה פגז גדל בצורה משמעותית ,הופעה יפה מאוד של אשם ,סה"כ ישבתי בקהל ונהנתי לראות את התחרות ועד כמה שהארגון הזה מסודר .

האדמור 14-02-11 16:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1062485)
אופיר מה עם הבחור שקיבל 100 בתזונה?

:) חחח 100 בתזונה...אתה צודק בהחלט, לא כל מי שמקבל ציון גבוהה מבין ויודע את החומר!!! לא כל מי שקיבל תעודה יודע להדריך!!! תחשוב רגע אביב אח שלי, אם כאלה מתחרים (על 25% שומן ויותר) לא היו מגיעים להתחרות יכול להיות שהיו מבטלים את התחרויות האיזוריות ולא הייתי צריך לטרוח לצאת מהבית לכל אותן תחרויות שלרוב מגיע אליהם מתחרה אחד בשייפ לתחרות והשאר בשייפ ללרדת בגדול! לא מבין מה הטעם לעלות לבמה לא מוכן, למה?! אני תמיד אבין ואכבד את זה שיעלה שמן בפעם הראשונה בחייו מחוסר נסיון אבל בפעם השנייה אתה חייב לעלות בשייפ המתאים ושום תירוץ לא יתקבל!!! כנראה שלכל אחד יש את "המשקפיים" שלו והוא רואה את המציאות בצורה לא נכונה וחבל. יש כאן תחרות, יש כאן פרמטרים שחייבים לעמוד בהם, יש כאן ציבור קהל, יש לך ה-b.b מחוייבות להגיע בשייפ תחרות אחרת אתה רק הורס ופוגע בספורט היפה הזה ובעצמך. זו דעתי האישית ואני לא בא להחליט למישהו או לפגוע פה במישהו באופן אישי.

ניגרי ענק 14-02-11 19:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 1062804)
:) חחח 100 בתזונה...אתה צודק בהחלט, לא כל מי שמקבל ציון גבוהה מבין ויודע את החומר!!! לא כל מי שקיבל תעודה יודע להדריך!!! תחשוב רגע אביב אח שלי, אם כאלה מתחרים (על 25% שומן ויותר) לא היו מגיעים להתחרות יכול להיות שהיו מבטלים את התחרויות האיזוריות ולא הייתי צריך לטרוח לצאת מהבית לכל אותן תחרויות שלרוב מגיע אליהם מתחרה אחד בשייפ לתחרות והשאר בשייפ ללרדת בגדול! לא מבין מה הטעם לעלות לבמה לא מוכן, למה?! אני תמיד אבין ואכבד את זה שיעלה שמן בפעם הראשונה בחייו מחוסר נסיון אבל בפעם השנייה אתה חייב לעלות בשייפ המתאים ושום תירוץ לא יתקבל!!! כנראה שלכל אחד יש את "המשקפיים" שלו והוא רואה את המציאות בצורה לא נכונה וחבל. יש כאן תחרות, יש כאן פרמטרים שחייבים לעמוד בהם, יש כאן ציבור קהל, יש לך ה-b.b מחוייבות להגיע בשייפ תחרות אחרת אתה רק הורס ופוגע בספורט היפה הזה ובעצמך. זו דעתי האישית ואני לא בא להחליט למישהו או לפגוע פה במישהו באופן אישי.

אתה צודק לגמרי, והדברים יקבלו ביטוי בכתבה שאני אפרסם, כנראה מחר, עד עכשיו הייתי שקוע בעבודה, שבוע קשה ושטח יבש.

בינתיים תמונה:

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4262498_n.jpg

ניגרי ענק 14-02-11 19:37

חזי יריב ורועי עבודי:

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6177863_n.jpg

ניגרי ענק 14-02-11 20:20

אני והאדמור:

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4523119_n.jpg

Cuba 14-02-11 20:41

פשש ניגרי גדלתתת ניהית סוסססס

טלסביון 14-02-11 20:51

שניכם נראים מעולה ,ניגרי נראה ענק.

hypertrophy 14-02-11 21:13

מוכר לי השחיף עם הכחול :)

Chest 14-02-11 21:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1062872)

בלאאאאאט איך גדלת מאז מר ישראל
ישר כח!

אמרון 14-02-11 22:04

ציטוט:

שמע אני לא בא להתווכח או משהו אני מכבד אותך עברתה הרבה יותר ממני אבל אני רק אומר את דעתי מה שאני חושב זה שבארץ שלנו שהתחום הזה לא כזה מפותח צריך להתרכז במר ישראל זה מה שחשוב עכשיו אם אני יתכונן למר צפון כמו שצריך זה רק יפגע בי במר ישראל אז ככה שאני לא רואה סיבה לקרוע תתחת לתחרות שגם ככה בדרך כלל מגיעים 5 6 מתחרים וזה הורג אותי את כל האלה שזורקים "צריך לבוא מינימום 5 6 אחוז שומן" אנשים חושבים שזה בלחיצת כפתור יש פה תהליך ארוך וקשה שלוקח מלא זמן והרבה כסף להתכונן כמו שצריך ולעשות אותו פעמיים בשנה עם התנאים שלנו לא נראה לי הגיוני ואפשרי ככה שמה שאני אומר שזה לא רע שיש תחרויות כאלה סך הכל זה אחלה מפגש של כל החברה אז אני לא אומר שאפשר להגיע כמו אשה בהריון זה אנשים עושים מעצמם צחוק אבל בכללי הכל היה יפה והיה אחלה אירוע

hachem-01 14-02-11 22:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 1062914)
שמע אני לא בא להתווכח או משהו אני מכבד אותך עברתה הרבה יותר ממני אבל אני רק אומר את דעתי מה שאני חושב זה שבארץ שלנו שהתחום הזה לא כזה מפותח צריך להתרכז במר ישראל זה מה שחשוב עכשיו אם אני יתכונן למר צפון כמו שצריך זה רק יפגע בי במר ישראל אז ככה שאני לא רואה סיבה לקרוע תתחת לתחרות שגם ככה בדרך כלל מגיעים 5 6 מתחרים וזה הורג אותי את כל האלה שזורקים "צריך לבוא מינימום 5 6 אחוז שומן" אנשים חושבים שזה בלחיצת כפתור יש פה תהליך ארוך וקשה שלוקח מלא זמן והרבה כסף להתכונן כמו שצריך ולעשות אותו פעמיים בשנה עם התנאים שלנו לא נראה לי הגיוני ואפשרי ככה שמה שאני אומר שזה לא רע שיש תחרויות כאלה סך הכל זה אחלה מפגש של כל החברה אז אני לא אומר שאפשר להגיע כמו אשה בהריון זה אנשים עושים מעצמם צחוק אבל בכללי הכל היה יפה והיה אחלה אירוע

ישראל מסכים איתך מילה במילה...כל הכבוד על הגישה...

אמרון 14-02-11 23:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 1062916)
ישראל מסכים איתך מילה במילה...כל הכבוד על הגישה...

וואלה האשם יא תותח הפתעתה אותי בהופעה שלך נראתה פיגוז

dethMAN 14-02-11 23:47

ציטוט:

אתה צודק ב100% זה כבר לא עניין של דיעה.. זאת מטרת הספורט להגיע על הבמה שאתה יבש ולהפגין כל שריר ושריר על אחוז שומן נמוך.

ניגרי ענק 15-02-11 08:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1062894)
מוכר לי השחיף עם הכחול :)

97 עם קוביות עמוקות וורידים בכתפיים ובתאומים והפרדות בייספס טרייספס.
בקיץ הזה תלבשו לבן ותתכוננו לטוב.

:yup:

ניגרי ענק 15-02-11 09:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 1062914)

ישראל, אופיר לא התכוון אליך. אתה עשית עבודה יפה מאוד ביחס לתחרות אזורית. יש אחרים שהוא התכוון אליהם. אני אפרט יותר בכתבה.

אמרון 15-02-11 09:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1062999)
ישראל, אופיר לא התכוון אליך. אתה עשית עבודה יפה מאוד ביחס לתחרות אזורית. יש אחרים שהוא התכוון אליהם. אני אפרט יותר בכתבה.

לא משנה למי הוא דיבר הוא גם אמר שהוא לא בא לפגוע באף אחד
אין קשר אני אומר מה אני חושב על התחרויות האזוריות האלה כי לא פעם ולא פעמיים יצא לי לשמוע מאנשים שזה לא בסדר שהמתחרים לא באים מוכנים.

ניגרי ענק 15-02-11 09:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 1063000)
לא משנה למי הוא דיבר הוא גם אמר שהוא לא בא לפגוע באף אחד
אין קשר אני אומר מה אני חושב על התחרויות האזוריות האלה כי לא פעם ולא פעמיים יצא לי לשמוע מאנשים שזה לא בסדר שהמתחרים לא באים מוכנים.

אבל מה זה "לא מוכנים"?
חוץ מהשניים הראשונים אף אחד לא היה באמת "מוכן", מצד שני אנשים היו נראים טוב מאוד, כולל אותך, ואין הכוונה אליהם, אני דווקא חושב שלראות מפתחי גוף באוף סיזן (בגבולות הטעם הטוב), לפעמים זה מעניין.
אבל היו שם כמה אנשים שפשוט הביכו את עצמם, ואני שואל" למה להם?

NirSad31 15-02-11 11:50

שלום לכולם

הייתה אחלה של תחרות, מאד נהנתי מההופעה של האשם. בשביל פעם ראשונה להשיג את המקום השני והמכובד

זה בהחלט יפה. יצא לי להכיר טיפוסים מאד נחמדים כמו ישראל ועבודי ועוד כמה שאיני זוכר את שמם כרגע. בסך הכל

תחרות שהופקה יפה מאד ובצורה מכובדת.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ