![]() |
חשוב לרכוש קריאטין מחברות מובילות וידועות,העדפה תמיד לתוצרת ארצות הברית.
גם אני ממליץ על הקריאטין 500 גרם של נייטשרס בסט...הוא פשוט הוכיח את עצמו . |
ציטוט:
כל קריאטין נקי (מונוהיידרייט) יעשה את העבודה. למעשה אני מעדיף קריאטין בעל תקן Creapure כי הוא מתערבב הרבה יותר בקלות. |
קריאטין זה חארטה בארטה.. הייתי לוקח 20 גרם ביום אימון ולא הייתי מרגיש כלום... השתמשתי בקריאטין של אופטימום
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קח קריאטין מונו רגיל מול קריאפיור: http://www.youtube.com/watch?v=-OJvXzP39rg |
ציטוט:
|
ציטוט:
קח 5 ג' כל יום וזה הכל. יש כמה שילובים של קריאטין מונו עם עוד כל מיני תוספים ואז זה יכול לתת עוד קצת פאמפ ומרץ באימון. לא רלוונטי לאשכול הזה. |
^^ אחי אני לא הרגשתי 20 גרם ביום אימון אז למה שאני ירגיש 5 גרם ?..
שילוב של קריאטין עם כל מיני תוספים זה יקר מאודד וזה נגמר מהר.. לא שווה תכסף.. חברים, אם מישהו רוצה אנרגיה לפני אימון, רק קפאין בסביבות ה150-200 מ"ג, באמת שזה הדבר היחידי שעזר לי באימונים |
ציטוט:
אתה לא אמור להרגיש כאילו לקחת דיאנבול, זה פאקין קריאטין גבר.. יש לו אפקת די טוב יחסית למחיר ההשקעה. אל תצפה להיות היפראקטיבי באימון, זה לא המוצר. לא התכוונתי לפורמולות קריאטין. התכוונתי לקריאטין+ קפאין ועוד כל מיני. (אין לי כח להיכנס לזה עכשיו) זה לא יקר בכלל אם אתה יודע מאיפה לקנות. |
חחח אתה באמת חושב שציפיתי להיות היפראקטיבי באימון ?.. אני פשוט אומר שלא הרגשתי כלום.. לפי דעתי ביזבוז כל אחד יעשה תחושבים שלו
|
שייקה אל תשכח שיש אנשים שקריאטין לא משפיע עליהם...אולי אתה חסר מזל ואתה ביניהם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה כולה קריאטין לא קוקטייל על הבר....אתה לא חייב להינות כולה שלוק וסיימנו |
קריפיור- החרטא הכי גדולה ששמעתי וכל מי שמאמין לדבר הטפשי הזה פשוט תמים ופראייר!!
קריאטין מיוצר מ3 חומצות אמינו פשוטות- גליצין,מתיונין,וארג'ינין...מי צריך חותמת מסכנה בשביל זה? |
ניראה לי שזה קצת בזבוז זמן לענות פה.
|
ציטוט:
אתה לא יכול לעבוד על החבר'ה פה עשינו שיעורי בית... |
ציטוט:
איזה סיבה יש לי לעבוד על החבר'ה? חח אני אומר את האמת לאמיתה ולא מנסה למכור שום מוצר של שום חברה. לא מפרסם שום אתר. בניגוד אליך שאתה מנסה למכור מוצרים של נייצ'רס. אני אומר דוגרי בפנים, קריאטין יכול להואיל בין אם זה במסה ובין אם זה בחיטוב (עכשיו מישהו יצוץ ויגיד שבחיטוב זה לא נחוץ בגלל בלה בלה בלה) אני אמרתי שהתועלת של הקריאטין שווה ביחס למחיר הזול שמשלמים עליו. אני באופן אישי לא קונה בישראלבודי ואני לא יודע מה המחירים אצלכם אבל אם יש לכם מחיר ריאלי אז זה שווה את השימוש במוצר הזה. אם המחיר לא ריאלי אז יכול להיות שהייתי מוותר. |
ציטוט:
מנסה למכור מוצרים של נייצ'ר בסט? בחיים לא השתמשתי בשום מוצר שלהם...מהסיבה הפשוטה שאני חלק מהאוכלוסיה שקריאטין לא משפיע עליו אממה....בבחירת קריאטין יש שני פרמטרים קובעים...ולא-תקן קריאפיור הוא לא אחד מהם אני לא הייתי משלם יותר על קריאטיןו עם התקן הזה אם מבחינת אמינות שתי החברות הן באותה רמה בפסקה האחרונה שלך הצדקת אותי...אז מאיזו סיבה אתה מתווכח? |
מהסיבה שיש אנשים שלא מרגישים שמאגרי הatp שלהם מתמלאים וזה לא הופך את העניין ללא נחוץ.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ