ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מי מכאן מתאמן בבית? (https://israelbody.com/showthread.php?t=7004)

ohadhost 15-03-07 19:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
אולי תעשה קצת סריקות באתרים שיש בהם ציוד ספורט? אז אתה תוכל לשאול פה אנשים מה עדיף לך ומה לא..
אגב כמה תקציב בכלל יש לך להוציא על חדר כושר בייתי?

יש לי תקציב דיי טוב אני רוצה להשקיע פעם אחת ולהנות מאוד ואחרי זה לא בעיה לקנות עוד משקלים.

Antonator1 15-03-07 19:16

אני!

Amit 15-03-07 19:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ohadhost
אוקיי אז לקנות מוט אולימפי ומוט רגיל ואני צריך ספה טובה אם שיפועים גם לבטן מישהו יכול להביא לי דוגמאות טובות ואיכותיות .

כלוב ספה מוט משקל אם אין כסף לכלוב תקנה RACK זה גם בסדר

ohadhost 15-03-07 19:30

מה זה כלוב ומה זה rack אפשר תמונה ?

Nadav19 15-03-07 19:31

אחרי שסגרו אצלנו את המכון, התאמנתי בבית במשך חצי שנה.

חזרתי לפני כחצי שנה שוב למכון, המוטיבציה עלתה אבל העצימות נשארה כמו שהייתה.

ohadhost 15-03-07 20:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ohadhost
מה זה כלוב ומה זה rack אפשר תמונה ?

???

דובדבן 15-03-07 22:19

אני מתאמן בבית

אני מתאמן בבית ואני מרוצה גם מהתוצאות וגם בגלל הנוחות. מהתוצאות נראה לי בגלל שיש לי גנים טובים חחח התחלתי לאמן את השרירים הקדמיים של היד ותוך שבועיים שמו לב הבדלים בשרירים הקדמיים של היד זה הגיוני כי אני לא ממש שם לב אני ללא שום תוספות בלי יוצא מין הכלל רק בשר?

SaBaGMaN 16-03-07 10:52

בבית אפשר להתקדם בצורה לא פחות טובה מהמכון,הכל תלוי בבנאדם
בעיקון אני מיתאמן בבית ואין שריר שאני לא יכול לעבוד עליו. ככה שאין שום הגבלה ועם ציוד ועבודה נכונה אפשר להשיג תוצאות לא פחות טובות ממכון
היום ב1200 ש"ח אפשר להסתדר ביופי של ציוד
יש ספה נחמדה שראיתי ב600 ש"ח עם אפשרות לפרפר ולעבודה על רגליים,קונים כמה מוטות וברזלים,תולים מתח באחד המשקופים,ויאללה לעבודה!

sojgoonisback 16-03-07 13:29

כלוב זה בשביל סקוואט (כמו שיש בחדר כושר)
וrack זה מתלה..בסגנון כלוב.

xxmwxx 16-03-07 14:00

אני התאמנתי בבית כ חצי שנה... אימונים אינטנסיביים מאוד והייתי מרוצה מאוד מהתוצאות אבל כמו שלמדתי... אין כמו החד"כ. למשל אני בבית הייתי דיי מגובל מבחינת המשקולות שהיו לי (רק 5 ו -8 ק"ג...) אבל במידה ויש לך את הכסף לציוד ביתי כמו סט רחב של משקולות ספה וכו'... זה יכול להיות אפקטיבי.

AAA 16-03-07 14:08

לי יש ציוד די מאסיבי (פולי עליון + פולי תחתון, פרפר, ספת כושר, לג אקסטנשן, לג כורל, פריצ'ר, מקבילים, מתח, ספה לבטן שיפוע שלילי, פלטות 100kg, מוט רגיל 1.8, מוט רגיל 1.2, 2 מוטות קצרים ומוט W. רק חסר לי ראק, כרגע אין תקציב, אבל אני מסתדר בלי. אני חודש בערך עם כל העסק בבית, הייתי שנתיים בחדר כושר, בגלל שחיפונים מציקנים עברתי לבית. לדעתי חובה קודם להרשם לחדר כושר, כדי לדעת איך לבצע את התרגילים כמו שצריך, ולא ישר להתחיל בבית , אז לפני שאתה רץ לקנות ציוד באלפי שקלים תהיה בטוח שאתה יודע לבצע את התרגילים כמו שצריך. לדעתי שנה בחדר כושר קודם כל, אם לא יראה לך תקנה ציוד לבית.
בהצלחה.

sojgoonisback 16-03-07 14:11

אתה חושב כל אחד כאן מינימום ביל גייטס אה?

AAA 16-03-07 14:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sojgoonisback
אתה חושב כל אחד כאן מינימום ביל גייטס אה?

אם כיוונת את ההודעה אליי, אז לא, אני בעצמי חייל ונמצא במשבר כלכלי, אז תאמין לי שאני מעריך כסף. חלק מהציוד אבא שלי הכין לי (מסגר), וגם זה היה בשותפות עם אחי הגדול שגם מתאמן בציוד הזה, אז יצא לכל אחד 1000 ש"ח בערך.

sojgoonisback 16-03-07 14:19

אז אתה חושב כל אחד פה מינימום נגר?

Nareznoy 16-03-07 15:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
אני מתאמן גם בבית וגם במכון ,
יש לי "שיטות" מעבר למשקל גוף הפשוט והתרגילים האיזומטריים... אבל גם אותם אני עושה ככה פעם ב...

בדרך כלל מה שאני עושה בבית יותר עצים.

לאו, באיזה שיטות אתה מתאמן עם משקל גוף?

IGOR 16-03-07 16:08

אני מתאמן בבית ומרוצה מהתוצאות מאוד..

Leo 16-03-07 16:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy
לאו, באיזה שיטות אתה מתאמן עם משקל גוף?

אני לא עושה הרבה משקל גוף , גם כשאני עושה מתח ומקבילים זה עם 32 קילו עלי אז זה לא משקל גוף.

משו אחר והרבה יותר יעיל

comeny 16-03-07 16:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
אני לא עושה הרבה משקל גוף , גם כשאני עושה מתח ומקבילים זה עם 32 קילו עלי אז זה לא משקל גוף.

משו אחר והרבה יותר יעיל

אתה יכול לפרט בבקשה? :wiggle:

ohadhost 17-03-07 07:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SaBaGMaN
בבית אפשר להתקדם בצורה לא פחות טובה מהמכון,הכל תלוי בבנאדם
בעיקון אני מיתאמן בבית ואין שריר שאני לא יכול לעבוד עליו. ככה שאין שום הגבלה ועם ציוד ועבודה נכונה אפשר להשיג תוצאות לא פחות טובות ממכון
היום ב1200 ש"ח אפשר להסתדר ביופי של ציוד
יש ספה נחמדה שראיתי ב600 ש"ח עם אפשרות לפרפר ולעבודה על רגליים,קונים כמה מוטות וברזלים,תולים מתח באחד המשקופים,ויאללה לעבודה!

יש לך קישור לספה ?

SaBaGMaN 17-03-07 12:33

http://www.getit.co.il/Group/17573/

באלוף הספורט ב"ש היא עולה 600 ש"ח באינרנט + מישלוח יוצא בערך אותו דבר אפילו פחות..
בסך הכל ספא נחמדה,יש יותר איכותיות אבל לי אישית היא מספיקה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ