![]() |
ציטוט:
אני מתאמן הרבה הרבה הרבה פחות מ10 שנים ובאמת בגלל הדרכה מהחבר'ה התותחים כאן בפורום אני מצליח כבר לעשות דדליפט של 170 ממש חזרות בודדות אבל מצליח, אז cuba תשאיר לי מקום ברשימהאני בקרוב שם.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
השלד:
טל 0 moo עושר איש הלילה אלברו יאלה חמוד שלי תתחיל לספור פלטות ותבין שיש לכולם פה 180 ומעלה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בקשר לתוספים האלו אתה מדבר שטויות יואש....יש המון הבדל
כמובן שתזונה ואימונים הם העיקר אבל התוספיםפ האלו עוזרים נקודה.... ובקשר לליצן שחושב ש180 ק"ג דדליפט זה משקל מטורף: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סע סע יא ליצן |
ציטוט:
|
;)
ובהזדמנות זו, הרמתי 175 קילו ב1rm והרגשתי אפילו את האוזניים נסתמות לי ,זה סביר או שתעוף לי בסוף אוזן.?? |
בגדול, אני מסכים עם מה שנאמר כאן מקודם. התוספים המיוחדים האלה מיועדים למתאמנים יותר מתקדמים שמחפשים להעלות את רמת האימון שלהם צעד אחד קדימה אחרי כמה שנים טובות של אימונים והתקדמות. ממה שהבנתי המוצרים האלה יכולים לקחת אותך צעד אחד קדימה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לגדל אותי....חחחחחחחחחחחחחחחח טוווב אחי יאללה סע |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל התוספים האלה זה פשוט לזרוק את הכסף. במקום לקנות בשר.
אני מדבר בעיקר על הילדונים, היה כאן פעם איזה אחד שהעלה תמונה של התוספים שלו, בערך כל התוספים שאפשר לחשוב עליהם, וניראה כמו מטאטא. |
ציטוט:
"סע סע יא גזור" ו- "סע סע יא ליצן" זה אותו הדבר אתה נפגע כשמשתמשים בצורת הדיבור שלך כלפייך?? זאת בעיה שיש פה אצל הרבה חבר'ה-הם מרגישים חופשי לדבר איך שבא להם אבל לא מוכנים שידברו אליהם ככה-כנראה איזו בעיית אגו מוזרה שהם חושבים שהם מעל מישהו פה עצם זה שנפגעת ממה שאמרתי לך מצביעה על כך שאתה מודע לעבודה שזה פוגעני ומזלזל לדבר ככה ותאמין לי לשניה אני לא טועה ומחשיב אותך כאח שלי |
ציטוט:
בכל אופן....תוספים זה לא מה שיביא לך ת'שינוי אבל כן יכול לעזור במיוחד תוספים ללפני אימון יכולים לעזור להמון אנשים באימון שלהם במיוחד לכאלו שיש להם בעיית אנרגיה [כמוני] או שעובדים בעבודה שגורמת להם להגיע לאימון לא ב 100% שלהם |
אני גם לא מאמין גדול של פורמולות, לפני שכל הילדודס קונים נאנו חאפר ב-400 שקל הם צריכים לבדוק אם יש להם:
1) נעליי משקולות 2) חגורה רצינית אלו דברים הרבה יותר מועילים שאפשר לקנות בכסף הזה, אני אישית הייתי מעדיף לקנות עוד בשר במקום, זה סביר להניח יוסיף יותר מאסה ומשקל על המוט מאשר כל פורמולה ממוצעת... |
חברה יש לי שאלה מאז שלקחתי את התוסף הזה לא עומד לי כמה שנשמע מצחיק
פעם ראשונה שלקחתי אותו אתמול |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ