![]() |
איקסדי אחי
|
עדיין ss זו תוכנית טובה, הכי טובה לא.
אבל עזבו אני עושה SS ואני נהנה. |
ציטוט:
זה מתאמן שמסתגל לעומס של האימון ומתאושש תוך 48 שעות .. ולכן יכול להתקדם כל אימון למעשה רב רובה של האוכלוסיה בחדרי הכושר.. הם מתחילים.. לא משנה כמה ס1סים ויוסי יד 50 הם.. לכל מתחיל התקדמות ליניארית מאימון אלימון תיהיה ההתקדמותה כי מהירה [מן הסתם] והכי יעילה.. Ss בנוייה בצורה כזאת שאפשר למשוך איתה את ההתקדמות הזאת.. וכשכבר לא מצליחים.. ברכותיי אתה כבר לא מתחיל RTFB ציטוט:
למתחיל זאת התוכנית הכי טובה |
אוקיי מובן. ואני מסכים איתך לגמריי.
רק מאיפה ההגדרה? |
|
אני אגיד לך את דעתי. בתוכנית ss,אתה לא תגדל פיזית יותר מבתוכניות אחרות,אבל בss גם תקבל בסיס של כוח.
אני יכול להגיד לך שאני גדלתי בטירוף מתוכניות פיצולים,שהן לאו דווקא ss. אני לא מכיר הרבה תוכנית שיתנו אותן למתחילים,יגידו להם לאכול הרבה והם לא יתקדמו. בכל מיקרה גם לא כולם בנויים לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע. תתחיל להתאמן,חודש,תראה שיש לך כוח ורצון,תתחיל לקרוא,להתעניין,ותחליט מה בשבילך. |
ציטוט:
למה לשלם לחדר כושר שאסור לך לעשות בו דדליפט? אתה לקוח של החדר כושר אתה משלם לו זתומרת אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה אם המכון לא מאפשר תגיד לו אני רוצה תכסף שלי בחזרה נכנס חוק חדש בקשר לזה נראה אותך גם בab גדל בפחות מ3000 קלוריות לאורך זמן |
ציטוט:
|
ציטוט:
ק1בה,אני גדול פיזית,ולמען האמת,אני מאמין שאפילו יותר ממך. |
ציטוט:
זה נשמע לך הגיוני שבחור שמעלה 60-70 קליו לסקוואט שלו במשך 12-13 שבועות ועולה 10-15 קילו משקל גוף לא ישים שריר עליו? :confused: נפגשתי בלא מעט מקרים של חברה שעשו את התוכנית שתוך מספר קצר של שבועות הכפילו ואף שילשו את הסקוואט ההתחלתי שלהם והעלו המון שריר אתה כנראה חלש ציטוט:
מה אתה מגדיר חזקים? מי שלא מסיים SS עם משקל גוף נורמאלי.. כנראה שלא עשה SS .. [וכנראה ממש לא מיצה את היכולת שלו להעלות משקל על המוט כל אימון [ולגדול יותר]] |
ציטוט:
הוא ישים עליו שריר,אני לא אמרתי שלא. אבל להגיד שזו לחלוטין התוכנית הכי טובה שקיימת,ושאין להתווכח עם זה,זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה להגדרתך התוכנית הכי טובה? הכי חזק,הכי מהיר,הכי גדול? |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
להגיד אני יותר גדול ממך זה כמו להגיד הזין שלי יותר גדול מהזין שלך ותעשה לי טובה תפסיק אם השחצנות הזאת זה לא עושה לך טוב בכל מקרה תראה לי בן אדם שסיים ss ונשאר קטן? |
המשוואה מאוד פשוטה
יותר משקל על המוט = יותר עבודה = יותר מסת שריר ומה יותר טוב לזה מאשר תוכנית שמאפשרת לך [כל עוד אתה ברמה המתאימה] להעלות משקל על המוט כל אימון ברמות מתקדמות יותר [ואני מדבר על רמות כבר באמצע-סוף שלה המתאמן הבינוני [לדעתי]] כנראה באמת תוכניות אחרות יהיו יותר יעילות להיפרטרופיה.. לדוגמא יותר חזרות וזמן מנוחה קצר יותר .. [בשלב שתגיע לזה... אם תגיע לזה.. כבר צברת הרבה כוח... לעשות 10 חזרות סקוואט עם 180 קילו.. זה הרבה יותר משמעותי להיפרטרופיה מאשר 10 חזרות עם 60 קילו..] אבל עד אז.. להתחזק = לגדול |
ציטוט:
בתור אחד שלא אוכל כמו שצריך בתור אחד שלא מבצע את התרגילים כמו שצריך בתור אחד שמתחרקש 100 פעם והולך קדימה ואחורה אתה פסול עדות. לא כולם בנויים לעשות סקבט 3 פעמים בשבוע? נכון אחי, גם לא כל אחד בנוי ללכת ברגל, בוא נקנה לכולם קלנועית. ילדים בני 18 מתוזזים למוות בג'בלעות עם משקלים גבוהים מאוד על הגב, בלי שינה ומינימום אוכל, לאורך שבועות ולאורך עשרות קילומטרים - ועדיין גם לזה הגוף בנוי. אז לסקבט מסכן 60-120 קילו 3 פעמים בשבוע לא? ציטוט:
ציטוט:
אתה פשוט מתבכיין ומחפש תירוצים על זה שעשי כל טעות אפשרית במהלך התכנית. |
Lifton
גם אתה קצת התחלת לזיין את המוח. תקרא תספר המזדיין ואחר כך כל ההסתייגות שלך נעלמות. זה שהתחלת ss כי נכשלת בדברים אחרים זאת חצי נחמה. |
ציטוט:
מתח-מקבילים-קרלז אפשר לעשות בבית. סקבט ודדליפט כדאי וצריך שלא (לא לשבור תרצפה ולא תטלויזיות, כמו שalalalal מנסה להמנע) אם נרשמת למכון שלא נותן לך את אלה - אתה מבזבז ותזמן שך. |
subzero1122 אני משתדל לא לחפור. ובמה נכשלתי?
..התחלתי SS הייתי תקוע במשקלים והתוכנית הזו עיניינה אותי ואני לא יכול להגיד שאין התקדמות, אני מרים הרבה יותר כבד ובדיוק היום חזרתי להתאמן כמו שצריך וחזרתי להתקדם. ועליתי במשקל בכמעט 4 קילו בכלום זמן הזה. אין לי הסתייגויות מהתוכנית יש לי בעיה לתת אותה למישהו שבחיים לא נגע במוט אבל אולי אני טועה, אני יקרא את הספר.. *לגביי הספר ,אם מישהו יכול להעלות אותו כי הלינק בנעוץ לא עובד.* תודה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ