ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   פעם חמישית מבחן מעשי בוינגייט ועוד כמה שאלות כדי לסגור את הפינות (https://israelbody.com/showthread.php?t=69274)

lifton 27-12-10 20:56

גם אני יודע שלצבור ידע אך ורק מהקורס הוא יביא לבסוף עוד מאמן גרוע שפולט שטויות...
לפני הקורס ובעיקר בתחילתו התחלתי לקרוא המון וללמוד המון בעיקר ובעיקר כאן בישראל בודי ועל זה אני אומר המון תודה לכל החברים כאן שאצל רובם נמצא ידע אדיר ויקר שהשכלתי ממנו.

לגביי הפריצ'ר ,זו בדיוק התשובה ,ניסיתי להיזכר ולא הצלחתי אז תודה ואני מקווה שתיהיה לי שאלה על זה במבחן.

לגביי וינגייט, לומדים שם הרבה דברים בין היתר איך להיות מאמן בחדר הכושר אבל לא מאמן טוב.
המאמנים שיוצאים משם ופה אני מסתכל על חבריי לקורס מאבדים 80% מהידע שצברו בקורס מהסיבה שרוב המידע שם הוא שולי כמו הרכיב המסובב או המפרק או מתי זרוע העמסה גדולה..
אותי הכשילו על השאלה הראשונה במעשי בגלל שהרחקת כתף בפולי היתה לא מדוייקת..כאילו wtf?אם זה לא עלה לי כסף הייתי בועט להם בראש והלך לשיאים.

השאלה לנשים נותנים איזה טווח חזרות בתרגיל?
ואם כבר שאלות, הסבר מובן לרכיב מסובב?

subzero1122 27-12-10 21:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 1050681)
יפה מאוד tuxlight.
הסרטון של הדד ליפט הוא מיום שבת האחרון ?
כל הכבוד.
לפי כמות הדיבורים בפורום, חשבתי שיהיו לפחות 100 מתחרים מפורום ישראלבודי...

התחרויות פאוורליפטינג בישראל הצליחו להיות אפילו יותר גרועות מתחרויות הבילדינג

hell 27-12-10 21:13

http://www.israelbody.com/showthread.php?t=41988

תרשום בגוגל - רכיב מסובב.
תראה שם הרבה מאוד תוצאות, יש גם מצגות שאתה יכול להוריד.

TUXLIGHT 27-12-10 21:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1050709)
התחרויות פאוורליפטינג בישראל הצליחו להיות אפילו יותר גרועות מתחרויות הבילדינג

מה שבאמת היה עצוב לראות.. שללחיצת חזה הגיעו משהו כמו 100-110 מתחרים ...
אבל רק 50~ נשארו גם לדדליפט

:rolleyes:

lifton 27-12-10 22:31

"
תרשום בגוגל - רכיב מסובב.
תראה שם הרבה מאוד תוצאות, יש גם מצגות שאתה יכול להוריד."

אחלה תודה.

eatinpie 27-12-10 22:35

רק מתוך סקרנות - כמה זמן נמשך הקורס המדובר?

TUXLIGHT 27-12-10 23:06

יש ויש..

יש קורסים מזורזים של שבסועיים נדמה לי.. ויש קורסיןם של 7 חודשים

הכל תלוי בתדרות של הפגישות והאורך שלהן

subzero1122 27-12-10 23:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tuxlight (הודעה 1050712)
מה שבאמת היה עצוב לראות.. שללחיצת חזה הגיעו משהו כמו 100-110 מתחרים ...
אבל רק 50~ נשארו גם לדדליפט

:rolleyes:

וכמה מתוך אלה עושים סקבט מלא? או עושים סקבט בכלל?

TUXLIGHT 27-12-10 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1050746)
וכמה מתוך אלה עושים סקבט מלא? או עושים סקבט בכלל?

שאלה מצויינת :Embarrassment:

חבל שאין להם אפשרות עלושת גם סקוואט בארץ
באיגוד הזה מוצתר לעשות סקוואט רק ממונוליפט ... ואין מונוליפטים בארץ..

למרות שגם שם בטח יעבירו סקוואט בעומקים שערורייתיים אני מניח

HeavyWeight 27-12-10 23:57

תאכלס מה שאותי הכי הדהים בקורס זה שהיו איתי אנשים שאשכרה לא התאמנו בחדר כושר בחייהם.

קפטן שלד 28-12-10 00:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 1050681)
יפה מאוד tuxlight.
הסרטון של הדד ליפט הוא מיום שבת האחרון ?
כל הכבוד.
לפי כמות הדיבורים בפורום, חשבתי שיהיו לפחות 100 מתחרים מפורום ישראלבודי...

למה חשבת ככה? כי יש תחרות נורמלית בארץ? או כי כל מי שמתאמן לכוח הוא פאוורליפטר?

Ermac1122 28-12-10 01:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tuxlight (הודעה 1050751)
שאלה מצויינת :embarrassment:

חבל שאין להם אפשרות עלושת גם סקוואט בארץ
באיגוד הזה מוצתר לעשות סקוואט רק ממונוליפט ... ואין מונוליפטים בארץ..

למרות שגם שם בטח יעבירו סקוואט בעומקים שערורייתיים אני מניח

הם עושים סקוואטים מונוליפט ולרבעים.
ראיתי סירטונים שלהם ביוטיוב.

nadavmoore 28-12-10 02:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 1050606)

בפריצ'ר אתה משיג את שני אלה בעת ובעונה אחת.
1. שריר במצב מאורך ומייצר מקסימום כוח. (בבייספס, לא מתחייחס לגבי שרירים אחרים כרגע).
2. אמה מקבילה לרצפה וכך הרכיב הדומיננטי הוא הרכיב המסובב.[/color]

הל אחי נראה לי שהתבלבלת בפריצ'ר השריר במצב מקוצר ברגע שיש כפיפה בכתף הראש הארוך או הקצר אני לא זוכר של הבייספס מתקצר לכן השריר יכול להוציא פחות כוח.

hell 28-12-10 02:22

כופפי מרפק או בקיצור BBB, שלושה שרירים.
לא כולם במצב מקוצר.
אתה חצי צודק. לכן יש לגוון בתרגילים.
בישיבה על ספסל בשיפוע חיובי, ישנם שרירים במצב מאורך ובפריצ'ר ישנם שרירים במצב מאורך ואחרים במצב מקוצר.
בפריצ'ר כל שריר שאיננו מחובר מעל מפרק הכתף, יהיה במצב מאורך כאשר האמה במקביל לרצפה.

============================================

המטרה היתה לענות על שאלת פותח הנושא.
נהפך כמו תמיד לויכוח של ילדים. (לא מדבר עליך nadavmoore)
שמחתי לעזור לפותח הנושא.
כאן סיימתי, מצטער, יש לי קצת עבודה ודברים חשובים יותר מלהתווכח עם ילדים שהתחילו להתאמן לפני שנה במקרה הטוב, קראו ספר או שניים, ראו כמה סרטים ביו טיוב והיום הם מבינים יותר מכל אחד שמתאמן בחדר כושר יותר זמן מאשר הם רואים אור בעולם הזה.
במקרה שלי מעל ל18 שנה שאני בחדרי כושר.

קפטן שלד 28-12-10 02:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 1050787)
כאן סיימתי, מצטער, יש לי קצת עבודה ודברים חשובים יותר מלהתווכח עם ילדים שהתחילו להתאמן לפני שנה במקרה הטוב, קראו ספר או שניים, ראו כמה סרטים ביו טיוב והיום הם מבינים יותר מכל אחד שמתאמן בחדר כושר יותר זמן מאשר הם רואים אור בעולם הזה.
במקרה שלי מעל ל18 שנה שאני בחדרי כושר.

2 דברים:
1. גם אם נולדת בחדר כושר, ואת השם שלך אתה כותב באנגלית Jim רק כי זה מגניב ודומה ל gym זה לא אומר שאתה מבין משהו מהחיים שלך, ואני לא מדבר עליך ספציפית.

2. בתור אחד שעשה את הקורס - חוץ מאנטומיה (אם מצליחים לסנן את ערימות השטויות שמדברים שם) אין שום דבר יעיל בקורס. לשמחתי הרבה יש אנשים שקוראים את SS והולכים לעשות את הקורס ואז הם באמת מאמנים טובים.

וזה עונה כמובן על מה שאמרת, במצבנו כיום הספר Starting Strength בשילוב עם Practical Programming for Strength Training הם יותר טובים מכל קורס שתעשה בארץ. הסברים מפורטים ומדוייקים גם מבחינה אנטומית, גם מבחינה פיזיולוגית, וגם מבחינה מקצועית ובעלת ניסיון שאין בשום מקום אחר.

נ.ב

אני עדיין מחכה לתשובה: למה הפתיע אותך שלא ראית 100 איש מישראלבודי? שאלתי אם זה בגלל שכל מי שמתאמן כדי להיות חזק הוא פאוורליפטר או בגלל שאתה בטוח שהתחרויות בארץ הן מעולות?

hell 28-12-10 03:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1050789)
2 דברים:
1. גם אם נולדת בחדר כושר, ואת השם שלך אתה כותב באנגלית jim רק כי זה מגניב ודומה ל gym זה לא אומר שאתה מבין משהו מהחיים שלך, ואני לא מדבר עליך ספציפית.

2. בתור אחד שעשה את הקורס - חוץ מאנטומיה (אם מצליחים לסנן את ערימות השטויות שמדברים שם) אין שום דבר יעיל בקורס. לשמחתי הרבה יש אנשים שקוראים את ss והולכים לעשות את הקורס ואז הם באמת מאמנים טובים.

וזה עונה כמובן על מה שאמרת, במצבנו כיום הספר starting strength בשילוב עם practical programming for strength training הם יותר טובים מכל קורס שתעשה בארץ. הסברים מפורטים ומדוייקים גם מבחינה אנטומית, גם מבחינה פיזיולוגית, וגם מבחינה מקצועית ובעלת ניסיון שאין בשום מקום אחר.

נ.ב

אני עדיין מחכה לתשובה: למה הפתיע אותך שלא ראית 100 איש מישראלבודי? שאלתי אם זה בגלל שכל מי שמתאמן כדי להיות חזק הוא פאוורליפטר או בגלל שאתה בטוח שהתחרויות בארץ הן מעולות?

טוב, בגלל שאתה עדיין מחכה לתשובה, למען האמת, אני לא מבין בזה, זו היתה תחרות לאנשים חזקים לא לבאדי בילדרים שעושים תוכניות abcdefghi וכו'.
תשאל את חבריך.
אני לא בטוח כלום לגבי התחרויות בארץ, לא הייתי בתחרויות פאוורליפטינג בחו"ל (למען האמת, עברתי שם ולא ממש התעכבתי, היו תחרויות כאלה במר אולימפיה שהייתי, 2009, 2010)

אתה טוען למעשה שהתחרות לא היתה ברמה בשביל שחברי הפורום יתחרו בה ?

TUXLIGHT 28-12-10 08:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1050789)
2 דברים:
1. גם אם נולדת בחדר כושר, ואת השם שלך אתה כותב באנגלית Jim רק כי זה מגניב ודומה ל gym זה לא אומר שאתה מבין משהו מהחיים שלך, ואני לא מדבר עליך ספציפית.

2. בתור אחד שעשה את הקורס - חוץ מאנטומיה (אם מצליחים לסנן את ערימות השטויות שמדברים שם) אין שום דבר יעיל בקורס. לשמחתי הרבה יש אנשים שקוראים את SS והולכים לעשות את הקורס ואז הם באמת מאמנים טובים.

וזה עונה כמובן על מה שאמרת, במצבנו כיום הספר Starting Strength בשילוב עם Practical Programming for Strength Training הם יותר טובים מכל קורס שתעשה בארץ. הסברים מפורטים ומדוייקים גם מבחינה אנטומית, גם מבחינה פיזיולוגית, וגם מבחינה מקצועית ובעלת ניסיון שאין בשום מקום אחר.

נ.ב

מסכים לחלוטין... תכלס באמת חוץ מאנטומיה [שעזרה לי מאוד להבין יותר טוב את הספרים של ריפטו ועכשיו את של סטאר] הקורס לא ממש יעיל ומלא בשטויות
בתזונה היה היכ מצחיק :clap:
עברנו על כל אב מזון
ולפני הפרק של השומנים היה פשוט שקף כזה בגדול:

"שומן = משמין"

חחחחחחחחחחח :rolleyes:

ולגבי התחרות דווקא היו כמה בילדרים.. טוב כמעט ולא ..
אני זוכר את מישל טרוני שבא אבל אם אני לא טועה לא התחרה.. בא לעודד את לוליק נראה לי
אבל היה גם עודש בחור מטורף לגמרי באמת חטוב ועם מסה מרשימה ודי מבוגר
המאמן שלי אמר שהוא זכה מקום ראשון במאסטרס במר ישראל [לא זוכר איזו שנה הוא אמר.. מקצת דפדוף בתמונות זה לא היה 2010 [לא ב IFBB ולא NABBA]]
אותו אחד גם קרע בייספס בדדליפט :eek:
ככה זה ש 230 קילו מיישרים לך את המרפק בכוח

moo 28-12-10 12:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 1050671)
אם זה נכון או לא, שיריבו ביניהם. זה מה שלימדו אותי ועם זה עברתי את הבחינה, בלי להגיד שהם ליצנים או לא.
אם לא מצליחים לקלוט את החומר הנלמד, לא אומר שהמרצים ליצנים.
עם כל הכבוד, אתה עד לפני שנה לא ידעת מה זה דד ליפט ומה זה סקווט.
אני מתאמן בערך אותו מספר שנים שאתה חי ובחיים לא זלזלתי בבנאדם!!
מה שקורה כאן בפורום, זה שכל ילד שראה כמה סרטונים של ריפטו או ss או כל צמד אותיות אחר, נהיה מבין גדול. ולא, אני לא מדבר עליך.

קצת כבוד לזולת, לא הרג אף אחד...

מסכים איתך בכל מילה
מה גם שאותם ילדים בכלל לא קראו את הספרות שלו (ושל ביל סטאר) בד"כ

moo 28-12-10 12:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1050673)
לעשות רבע סקבט עם 70 קילו גם דודה שלי יכולה.
מאמנים ש"קצת מבינים" הם כאלה שלומדים מעבר לקורס.

זה שאתה יודע פרט שולי ולא מעניין כמו הרכיבים בתרגיל כל כך שולי ולא מעניין כמו כפיפת מרפקים בפריצ'ר לא אומר שאתה יודע או לא יודע משהו.
בסופו של דבר יבוא מאמן מפגר במכון ויתחיל לזיין תמוח כמה סקבט מסוכן וכמה דדליפט יגרום לפריצת דיסק וכמובן שהוא יבנה תכנית abcde. אז מה שווה כל הידע התאורטי אם בפועל כל המדריכים מטומטמים כי מראש החומר שהם לומדים הוא מיושן ולא רלוונטי.

אם אתה לא יודע לנתח תנועה פשוטה אז אתה לא במקצוע הנכון

קפטן שלד 28-12-10 13:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 1050794)

אתה טוען למעשה שהתחרות לא היתה ברמה בשביל שחברי הפורום יתחרו בה ?

קודם כל כדי שזו תהיה תחרות רצינית רצוי שיהיה שם סקוואט כדי שהיא תקרא תחרות פאוורליפטינג...
אני טוען שתחרות פאוורליפטינג מתאימה לאנשים שהם פאוורליפטרים. ולצערי פאוורליפטינג הפך לספורט שאני לא אוהב.

עוד בעיה עם פאוורליפטינג זה שיש 100000000000 פדרציות שבכל אחת מותר ואסור דברים אחרים, ומה שעצוב שב90% מהפדרציות האלה גם סקוואטים עלובים מאוד מבחינת העומק עוברים.

בהקשר למה שאמרתי בהתחלה - אין אף פאוורליפטר אצלנו בפורום, יש אנשים שרוצים להתחזק מסיבות שונות ומשונות.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ