![]() |
ציטוט:
ואתה צודק , סטרואידים הם לא תרופת פלא ,מה שכן ,הם מאפשרים לך להיתאמן חזק יותר ,ולאכול יותר (שיפור משמעותי ביותר בסינטזת חלבון) , ולבנות יותר שריר כתוצאה מכך , אבל זה תלוי בך לתת את ההשקעה בתזונה ובאימונים,לא חסרים אנשים שעושים סייקלים באלפי שקלים וגדלים מאוד מינימלית ,כי הם לא מתאמנים חזק מספיק ,ולא אוכלים נכון (יצא לי להכיר כמה כאלה) |
אני מת גם לקבוע יאלהההה אבל השאלה תוך כמה זמן אני יוכל לקבוע פגישה לא יודע אוףףף
|
ציטוט:
הוא עושה לי "נחזור עליך מחר" התקשרתי למספר 1599500590 שמופיע בדף הראשי של האתר ! מחקה מחקה..:jockey: .. |
לדעתי, אם אתה חושב שנתקעת, תחפש שותף, אבל שותף רציני - ותראה שהאימונים שלך ייתנו לך אפקט אחר לגמרי.
זה כמובן במקביל לתפריט שגיל ייתן לך, לא במקום. בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני כבר למלה מ 3 חודשים מתאמן לבד:disgust: נלך לגיל,נראה מה יהיה ! גלעד,אני מקווה אחי, שגם אני יהיה מרוצה מהתוצעות... למה אני לא מתכוון לוותר :1eye: תודה לכול החברה על התגובות,בינתיים לא חזרו עלי מישראלבודי,נחקה עוד קצת,ונצצלצל ! |
יש מצב לתמונות דרך אגב?
|
ציטוט:
סיבה ראשונה : אין לי תמונה מעודקנת סיבה שניה : אני יפרסם תמונות כשיהיה לי מה להראות |
אתה מנהריה?! גמני מנהריה..
אם יוצא לך ללכת תדבר איתי אני כנראה גם יבוא! |
ציטוט:
אלה אנשים שמימשו את הפוטנציאל הגנטי שלהם (ואפילו אלה שעדיין לא), ופשוט לא יכולים בלי תוצאות... אנשים שמכורים לספורט הזה ורוצים להגיע להישגים ולא על מנת להתחרות. |
ציטוט:
יש אנשים שלא אוהבים להתאמן עם מישהו ביחד (למשל אני) כל אחד בדרך שלו... |
ציטוט:
מה אתה מבקש כול הזמן ממישהו אחר לעזור לך ? (אני כן:ph34r: ) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עוד לא חזרו אלי,מחקה מאתמול :crazy:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מותר להיתקשר ישירות עליו ולקבוע תור ? הכוונה זה לא יפריע לו ? אים כן אז משמחה אחי תביא את הפלא שלו 324132059 איסי misha40@list.ru אימייל ! תודה מראש ! |
ציטוט:
לא אמרתי שרק אנשים מתחרים לוקחים אמרתי שאם הוא לא מתכנן להיתחרות אין לו סיבה (הגיונית לפחות) שוב פעם ,סטרואידים זה לא דבר רע (מדי) ,בתנאי שהשימוש הוא מושכל |
ארבל :jockey:
שוב פעם, יכולה להיות לו סיבה גם אם הוא לא מתאמן, ואת הסיבה ציינתי בהודעה הקודמת. וכמובן שבשימוש מוסכל, בנאדם שלא מבין בדיוק מה הוא לוקח ומה הדרך הנכונה ביותר לקחת, שלא יקח. |
אני גם מנהריה איפה אתם מיתאמנים ?
ודרך אגב אני אצל גיל 4 חודשים רק לקחתי מין הפסקה (לא ברצון ) בחודש וחצי האחרונים ב22 יש לי פגישה אם גיל :) מתחיל לחזור בשיא הרצחנות לאימונים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ