![]() |
שמע אתה עדיין ממש רזה אבל תמשיך.. העיקר להמשיך.
ברגע שכיסית על החלק של התזונה, נשאר רק להתאמן חזק! |
חחחחחחחח אבל למה לעשות פרצופים חחח
|
ציטוט:
|
חחחח מלך מלך
בקשר להתקדמות 10 קילו זה מטורף...
תמשיך ככההה יהיה טוב |
אני זוכר איך היית,עלית יפה בגב בחזה ובטרייספס,המבנה שלך קשה לעלייה אבל עם הזמן.
תגדיל את כמויות האוכל ותתאמן בעצימות טובה עם גיוון -תגדל:wiggle: בהצלחה |
פאק...
אחי אתה ממש ממש רזה אבל ממש איך הגעת למצב כזה ? רואים שעלית אבל חסר לך מלא מלא מסה. איך הגעת למצב כזה אחי ? בהצלחה בהמשך הדרך. |
סרטון משעשע:))
אל טיטעה אני לא צוחק עליך,פשוט כל הפוסינג הזה מצחיק.. עלית 10 קילו וזה מעולה! כל הכבוד! תמשיך להשקיע להתאמין ולאכול נכון ותהנה מהדרך זה הכי חשוב! ולא צריך "ליפול" עליו..נכון הוא רזה כמו המון מהנערים בגילו,יש כאלה שזה פשוט טיבעי בישבלהם להראות ככה ולא חושבים שהם צריכים לעלות במישקל,אבל החבוב כן משקיע ורוצה לשפר כל הכבוד! big up |
ואי אנשים נמאס כבר בחייאת ....
די כבר להעלאות סירטונים שלכם אם אתם לא נראים מתאמנים בכלל ... אתה עושה סירטון פוזינג ומראה לנו את מה ? את העצמות שלך ? בחיאת בנאדם, תעלה עוד איזה 20 קילו ותחזור. |
ציטוט:
בקשר לפותח הפוסט כל הכבוד שאתה מפרסם תמונות ותהיה גאה בזה שעלית 10 קילו ושים על כולם פה ! ותסתכל בהודעה הקודמת שלי העלאתי לך את התמונות שלך להיית עדיין שוקל 52 :) |
יש שיפור מהתמונות הקודמות שלך.
תמשיך להקשיב לגיל ולאכול כמו שצריך, תתאמן חזק ותראה תוצאות! |
לפחות אתה עולה במאסה , קשה לדמיין אותך לפני זה יש לך מבנה גוף מאוד נשי איך לומר , כמו המצויירים האלה מהאנימה אזה בעייה בבודיבילדינג
אתה חייב לפחות עוד 20 קילו עד שיקראו שאתה מתאמן חזק. מציע לך לעשות Hit זה עובד על רזים מצויין |
כל הכבוד אתה עובד אם גיל אה?!
אחי תעשה כמוני אני אחוז שומן כרגע בערך 9 10 רק שוקל 11קילו יותר ממך וגם יותר מסת שריר ועכשדיו ב22 אני הולך לגיל וואלה מרביץ 3 חודשים מאסה לא אכפת לי איך מיתכוננן לעלות 20 קילו אבל לא לעבור ת15 אחוז נקווה שאני יצליח בהצלחה לך בהמשך אחוייה |
יפה בהצלחה!
|
ציטוט:
|
Hell, אז באופן יחסי אין לך ממש ממה להתבייש...אתה בטופ פה...
Dropdead...אתה על סטרואידים? |
חח Hell אם זה אתה אחי אז תעלה תמונות! אתה אחד הטובים פה אם לא הכי טוב
|
ציטוט:
אני עכשיו במסה, מקווה להגיע ל95 קילו ולהתחיל חיטוב. ב1 לאוגוסט מבטיח להעלות תמונות. |
ציטוט:
|
חוששני שכן
|
ציטוט:
חחח והעיקר אמרת היום אני מוזר הא?? " =\ " |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ