![]() |
ציטוט:
וגם משקולות זה טבעי. ו"חדר כושר שלכם"... אין לנו חדר כושר. באמת... אנחנו באים להמליץ לך כאן,לא מעבר. |
ציטוט:
,אתה תאמן סיבולת ואתה צריך להגדיל סיבי שריר :sbb4: ,תקנה משקולות לפחות ותעבוד על תרגילי גב והרבה ריצות.. בהצלחה. |
אז תפסיקו להמליץ..אני מעריך אתזה אבל דיי..תענו לי על השאלה וזוה..יש פה מישהו שיכול לבנות לי פחות או יותר תוכנית הכנה בלי חדר כושר....
|
ציטוט:
משקולות הרמתי בעבר והתייאשתי מהר מאוד..התחלתי מ-4 עברתי ל6ואז ל8 הגעתי ל10..לא יצא משו..מתח מפתח הרבה יותר לפי דעתי... |
משהו שלמדתי מהצבא שלי-(והייתי במקום טוב)
קח תיק גב,תמלא אותו בחול,ורוץ איתו למקום הכי גבוה בסביבה. 3 פעמים בשבוע תעשה את זה ואתה מסודר.. |
ציטוט:
|
תודה רבה..זה לא נשמע אבל כזה הגיוני..לא צריך שכיבות שמיכה וכאלה...?ואם אתה יכול להגיד איפה היית..אני אשמח
|
ציטוט:
כמו שהבחור אמר, שים תיק אם חול ורוץ על גבעה, כי זה מה שתעשו בצבא... ואתה יכול להוסיף שכיבות שמיכה ומתח. |
ציטוט:
|
ובכל זאת..אתה לא יכול להגיד איפה היית...? מה שמוזר זה שאתה בן 21..מה שאומר שאתה אמור עדיין לשרת לא.?
|
ציטוט:
אני אישית לא קשור אליו מכיר אנשים מהשייטת .. |
שמע גבר עזוב אותך כל החארטות בסופו של דבר הכל בראש וזה מה שאתה צריך לזכור טוב טוב..מעבר לזה צריך להגיע מוכן..חדר כושר זה לא הכי רלוונטי אתה צריך להתמקד בלשפר את הסיבולת לב ריאה שלך גם למרחקים ארוכים וגם לקצרים וסחיבה של משקלים ואני לא מדבר על משקולות. הגיבושים מאוד אינטנסיביים ויש מוטיבים עיקריים בכולם שייטת מטכל שלדג צנחנים מגלן איפה שלא תלך...אני ייתן לך כאן כמה אימונים שיידמו גיבוש אני אישית עברתי 4 גיבושים את כולם סיימתי ול3 מהיחידות התקבלתי אבל זו בחירה שלך אם להקשיב לניסיון שלי או לא.
תעשה שני אימונים בשבוע ריצה למרחק של 2000 מ' שכל המטרה שלהם לשפר את הבראור שלך שהוא דבר חשוב בקבלה ליחידות אתה צריך לרדת מתחת ל8 דקות לפחות באותם אימונים תעשה גם שכיבות שמיכה כשהחזה שלך יורד עד גובה אגרוף מהרצפה המטרה שלך צריכה להיות 80 בערך וכפיפות בטן בצורה הצבאית שלהם תגיע גם ל100-80 שאר האימונים עוד אחד או שניים בשבוע יתמקדו בסיבולת למרחקים קצרים ואתה תעשה אותם רק בחול ים או דיונות ובשיפוע ז"א ריצה בעלייה קח שתי נקודות במרחק של בערך 50 מ' בינהם ותרוץ מאחת לשנייה הכי הרבה שאתה יכול והכי מהר ממש עד שתקרע תרשום את כל הנתונים שלך זה חשוב שתראה את השיפור..כמה הריצת 2000 כמה בטן כמה פעמים אתה מצליח לרוץ הכל בשלב יותר מאוחר תתחיל לרוץ עם שקי חול עלייך זה גם חשוב מאוד וזחילות על הבטן בגיבושים אתה זוחל שעות כמו נחש על טריפים...אלה הדברים העיקריים מעבר לזה ריצה בים מים בגובה ברכייה מתח ועוד תרגילי כוח גם יעזרו ...בהצלחה |
לך לעקור עצי זית של פלסטניאים,
עבודה טובה לבייספס ולרחב גבי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מטובי בחורינו. אנכיסטים:rolleyes: |
מסיתים,מחרחרי מלחמה ושנאה,אני אישית ראיתי איך "מתנדבי" בצלם הולכים ומציקים למתנחלים ,רק אח"כ שולפים את המצלמה
|
מה אתה מתכוננים לצבא? אין לכם מה להתכונן הכל חרא שמה גם ככה לא משנה מה תעשו רוב הזמן תעשו שמירות זה מצה""ל עושה כל הזמן
|
טוב אחי..אני אפילו לא מתכוון להתייחס לתגובה הטפשית שלך על צה"ל..אנשים כמוך לא צריכים במדינה שלנו...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:d |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ